06-11-09

Moslims bij een Westers leger of politie, is dat wel te verantwoorden?

Op de basis Fort Hood in de Amerikaanse staat Texas zijn minstens 13 doden en 30 gewonden gevallen door een Irakees die er een schietpartij hield.

Fort Hood is de grootste Amerikaanse militaire basis ter wereld. De dader is een moslim die als psychiater op de basis werkte en naar Irak ging gestuurd worden. Hij is aangehouden. In een reactie had president Obama het over "een afschuwelijke uitbarsting van geweld". Maar omdat er wordt gesproken over een terroristische daad, zei Obama dat er niet te snel conclusies mogen getrokken worden. Ja…kom zeg! Obama werd als moslim opgevoed, hij zal wel beter weten zeker?

19:50 Gepost door Janice Laureyssens in Algemeen | Permalink |  Facebook |

Commentaren

men gaat nu een onderzoek instellen, hoorde ik op het nieuws, hoe het zover is kunnen komen . die jongen had een haat tegen hen die de moslims bevochten in irak . nochtans had hij een goede inborst, want hij ving moslims op die ginder hadden gevochten .hij aanhoorde hun vreselijke verhalen van hoe de amerikanen ginder de moslims behandelen . tja ! nu hij zelf naar ginder moest zijn de stoppen doorgeslagen . dus, er is zeker geen sprake van 'racistische' moorden of 'terroristische daad' en bovendien moet nog onderzocht worden of er 'voorbedachte rade' in het spel was . want een 'palestijn'(die in amerika woont) loopt met een kalaschnikov zoals jij en ik met een puntige stylo . of die fabeltjes in amerika ook zoals hier verf zullen pakken valt af te wachten . maar met de heilige houssein obama weet men maar nooit .

Gepost door: jos | 06-11-09

Bron: Knack Een collega van Hasan denkt daar volgens persagentschap Associated Press (AP) anders over. "Hij maakte ruzie met soldaten die de Amerikaanse oorlogen steunden." Nog volgens AP duikt de naam van Hasan op radicale websites op.

Volgens een vroegere buurman woonde Hasan twee jaar in een huis met zijn broer, en stond 'Allah' op de deur geschreven.

Gepost door: Jean | 07-11-09

wanneer hier? Vrijheid van meningsuiting? Diegene die ons op het gevaar wezen zijn op dictatoriale wijze van de openbaarheid verdwenen. Uit mijn archief het volgende

Op 19 april 2000, tijdens het persoverzicht van halfacht, werd radio-luisterend Vlaanderen opgeschrikt door de frontale aanval die de hoofdredakteur van een ochtendkrant lanceerde tegen Vlaanderens befaamdste islamoloog, prof. Urbain Vermeulen. Volgens nieuwslezer Jan Huys sommeerde Yves Desmet in zijn hoofdartikel de KU-Leuvense rektor om prof. Vermeulen te "stoppen". En inderdaad, onder de titel "Een fijnbesnaard man" gaf Desmet de lezers van De Morgen dit besluit mee: "... toch kan het in dit land dat een dergelijk individu, getooid met doctorsbul en professorstitel, ongestoord de baarlijkste nonsens kan uitkramen. Er moet toch iemand zijn die hier iets kan tegen doen? Meneer de rektor van de KUL, mijnheer de minister van justitie?"
http://koenraadelst.bharatvani.org/articles/dutch/vermeulen.html

Wat zei prof. Urbain Vermeulen, wat heeft Vermeulen miszegd dat men hem het zwijgen zou moeten opleggen? oa…en let op dat was in het jaar 2000

…”Bij ons heeft de islam zulke macht nog niet, maar hij beschikt wel over een huurlingenvoorhoede die alvast de repressie tegen islamkritiek organizeert. Voorbeelden krijgt u in hoofdstuk 5, maar hier kan ik alvast vermelden dat ik er zelf ook wat ervaring mee heb. Voor mij als gediplomeerd sinoloog en indo-iranist en praktizerend multikulturalist was mijn broodje in dit multikul-tijdsklimaat eigenlijk gebakken; maar de dag dat ik het op mij nam om de bedreigde kulturele verscheidenheid in sommige delen van de wereld te verdedigen, niet tegen het wegdeemsterende eurocentrisme maar tegen de opmarsjerende islam, gooide ik mijn eigen ruiten in. Mijn publikaties over de islam zijn mij komen te staan op boycots, een lasterkampanje, en regelrechte broodroof.

Weet je wat, laten we allen moslim worden;

http://www.youtube.com/watch?v=sKrA19g3AfE


Gepost door: stradi | 07-11-09

Op basis van dit eenmalige incident meteen te concluderen dat alle moslims maar uit het leger moeten, vind ik heel vergaand. Zulke dingen kunnen nu eenmaal gebeuren, er lopen overal wel gekken rond. Dan maar het ganse leger afschaffen, en de politie en de scholen en ...

Gepost door: 1MT | 07-11-09

MT, zelfs bij het Turks leger mogen de militairen niet moslimgeschoold zijn. Atatürk wist ook wel waarom.

Gepost door: Janice | 07-11-09

Beweert u nu dat er in het leger van Turkijke geen moslims zitten?

Gepost door: 1MT | 07-11-09

gelukkig ,allemaal eenmalige incidentjes 1MT het zijn allemaal maar "eenmalige" incidenten ,ge kunt er misschien ook de Twin Towers bijrekenen de aanslag in Londen ,Madrid enz..Het rare is toch dat het allemaal toevallig "maar" moslims zijn en nog "raarder" is dat ge geen enkel "protestje" hoort van de "goede" moslim,allemaal raar maar waar....moslims zijn een kudde goedgelovige angsthazen ,naievelingen met een beperkt denk en oordeel vermogen die hun criminele fanatieke idiote leiders zeker niets in de weg zullen leggen...want stel je voor dat Allah toch zou bestaan...
Dat stuk Iranees psychiatertje zal in zijn land van oorsprong zeker geroemd worden om zijn "heldendaad" zoals die andere lafaard Lockerbie-held werd ontvangen zoals een koning .... moslim is een sluipend gif beste 1MT

Gepost door: Rene | 08-11-09

Ze verkondigen dat ze zo vredelievend zijn, tot ze in de meerderheid zijn.

http://www.youtube.com/watch?v=h1rxiaJvlC0

Ondertussen staat leuke som op zijn hoofd

http://www.youtube.com/watch?v=pHlm_AkIyKE&feature=related


Gepost door: stradi | 09-11-09

Waar lees je dat MT? MT, er is een verschil tussen 'moslimgeschoold' en moslim zijn. De Turken die bij het leger gaan moeten een eed afleggen dat ze de seculiere staat in stand zullen houden zoals Atatürk het wou.
Erdogan probeert daar verandering in te brengen en wil moslimgeschoolde islamieten in het leger, en die worden (tot nu toe) geweigerd.

Dat kan zeer binnenkort veranderen wanneer Turkije tot de EU wordt toegelaten en het Turkse leger, haar taak als waakhond zal kwijtspelen door de Europese 'bemoeials'.

In 2003 ben ik uitgenodigd geweest door de Zevende Dag om te komen spreken over Turkije, ik weet er dus wel wat vanaf.

De Irakese Palestijn is ook maar pas 'fanatiek' geworden nadat hij koranlessen ging volgen.

Gepost door: Janice | 09-11-09

allemaal het gevolg van "opvoeding" en het fanatisme van hun godsdienst...Ieder pasgeboren kind is gelijk of het nu zwart geel ...enz is...Moest ik in Thailand geboren zijn was ik "bhoedist" midden Oosten een moslim..toevallig ben ik Katoliek,alhoewel ik geen overtuiging meer heb ben ik toch blij dat ik een opvoeding gekregen heb die geen haat koestert tegen Joden bv,integendeel. Iedereen die denkt dat hij omwille van een overtuiging ,beter is ,verheven boven zijn mede-aardbewoners . zelf het recht toeeigend andersdenkenden te moeteh doden is een ..... het juiste scheldwoord moet nog gevonden worden.
Het zou toch "fantastisch" zijn moest iedereen in vrede kunnen samenleven met respect voor elkander,dat lukte maar gedeeltelijk,nu met die moslims is dat zo goed als uitgesloten...allemaal dank zij "de opvoeding" en hun hersenschimmen

Gepost door: Rene | 09-11-09

Niet iedereen over dezelfde kam scheren. Niet alle moslims zijn terroristen, maar bijna alle terroristen zijn moslim. Niet alle moslims zijn overvaller of dief, maar bijna elke overval gebeurd door moslims. Niet elke moslim is fanatiek anti-westers, maar bijna elke fanatieke anti-westerling leeft volgens de koran. Niet alle moslims vallen mensen lastig in openbare zwemgelegenheden of pretparken, maar bijna alle herrieschoppers daar, zijn moslim. Niet alle moslims hebben problemen zich aan te passen aan andere culturen, of te leven volgens wetten in het land dat ze zich vestigen, maar iedereen die intolerant is jegens andersdenkenden of wetten tracht te op te dringen en te importeren is bijna steeds moslim. Bijna...
Toeval of gewoon een vastgesteld feit?
En die andersdenkenden moeten uw of mijn gezin beschermen? Gaan zij het opnemen voor onze waarden, wanneer die ooit dreigen omver geworpen te worden door "andersdenkenden"?
Niet elke moslim is extreem, gewelddadig of geïndoctrineerd met waanideëen van superioriteit, maar er is slechts één religie, die geen andere aanvaard en steeds opnieuw overgaat op geweld. Er is slechts één andere godsdienst die er bijvoorbeeld voor gezorgd heeft dat Sinterklaas geen kruis meer mag dragen in Antwerpen of dat Kerstmarkt vanaf heden Wintermarkt moet heten, zonder enige afbeelding van Jezus, die symbool staat voor ons geloof, dat hier al meer dan 1800 jaar gevestigd is.

Gepost door: p0p4rt | 09-11-09

@Pop4art

"Niet alle moslims zijn overvaller of dief, maar bijna elke overval gebeurd door moslims."

Tot zover de geloofwaardigheid van uw post.

Gepost door: 1MT | 11-11-09

Dat klopt zoals een zwerende vinger 1MT , niet alle Moslims zijn overvallers , dat is juist maar wat doe je met de rest anti Westers,fanatiek.terrorist enz is dat allemaal niet meer geloofwaardig geworden omwille van een "drukfout"

Gepost door: Rene | 11-11-09

U heeft gelijk. Onze gevangenisen worden niet overbevolkt door onze Noord-Afrikaanse medeburgers en gewelddadige overvallen worden niet in meervoud gepleegd door mocro-tuig. Akkoord de bende van Nijvel waren geen moslims (hoewel nog niemand dat zeker weet), maar goed, ik en honderden politie agenten zullen er vast naast zitten. Haalt u dit allemaal uit het "nieuws" van uw poco krant, of bent u zelf te wereldvreemd om de waarheid onder ogen te durven zien?
Moet er nog een buschauffeurtje meer doodgetrapt worden, of moeten er nog meer auto's in brand gestoken worden, omdat de dienaars der wet (politie) in achtervolging iemand neerschieten die voortvluchtig was? Misschien kan u wel sympathie vinden bij de familie van Kitty Van Nieuwenhuysen, of misschien valt u wel in de gratie van de imams die jongeren recruteren om opgeleid te worden in Afghanistan.
Ja naturlijk, de moord voor MP3 speler werd niet gepleegd door moslims, maar goed dat kan u vast gebruiken als argument.
Zoek maar sympathie bij uw moslimvrienden, 1MT, ik hoop dat ze als flik ook u verdedigen wanneer u een vrouw in hoofddoek verkracht omdat ze niet volgens onze waarden gekleed is.
Mensen als u met uw belachelijke en inhoudloze blinde sympathie voor de geïmporteerde oncultuur, die na 35 jaar islamitische immigratie niet meer bracht dan een kebabtent op de hoek en een leeggezogen sociaal systeem, mogen van mijn part aan den lijve de sharia ondervinden.
Maar goed ik zal er naast zitten. In mijn dertigjarige leven ben ik bijna (zoals ik zei, bijna) enkel in aanraking gekomen met slachtoffers van geweld, overvallen en berovingen door moslims. Beweerd u beter te weten dan?
Zelfs in de verste uithoeken van West-Vlaanderen en Limburg worden ze stilaan wakker. Iedereen, behalve 1MT-ers, die nog steeds blijven geloven, dat onze kansarme migranten (want dat woord mag schijnbaar niet meer gebruikt worden, omdat het te negatief klinkt en niet poco is) enkel miserie met zich meebrengen.
Weet u wat me nog het ergste stoort, 1MT? Dat men hier zijn tradities, gebruiken en wetten opdringt, die aan de basis liggen van het economisch verval, de armoede en de onmenselijkheden in land van herkomst en überhaupt de redenen zijn waarom ze hun geluk hier komen zoeken. Ze willen dan "respect" voor hun systeem dat kennelijk faalt in alle opzichten en bovendien intolerant is voor ieder die er zijn systeem op nahoudt. Mensen als u zijn dan ook ideale kandidaten om het op te nemen voor hen en ervoor te zorgen dat dat falend systeem aan een opmars bezig is in uw eigen achtertuin.

Gepost door: p0p4rt | 11-11-09

En nu wacht ik op bewijzen en statistieken waarmee u bewijst dat de overgrote meerderheid van de overvallen in België gebeurt door moslims.

Zielige verwijten en door brainwashing geuite parafrasen tel ik niet mee.

Gepost door: 1MT | 12-11-09

Beste 1MT, weet u dan niet dat er alles voor gedaan wordt om zulke cijfers net niet openbaar te maken? De weinige crimininologen die er zich toch aan wagen, worden al snel bestempeld als extreem-rechts, terwijl ze daarvoor bondgenoten van de poco-loge waren. Wie ben ik om criminologen tegen te spreken?
Hetgeen ik hier schrijf is geen larie, maar feiten die ik zelf vastgesteld heb.
Laten we het dan eens omdraaien, bewijst u eens dat hetgeen ik zeg onwaar is. De keerzijde van studies over vreemdelingencriminaliteit te boycotten, is dat ze ook niet kunnen dienen als bewijs van het tegenovergestelde.
Maar weet u, elke stadsbewoner die eens uit is geweest of een beetje verder is gewandeld dan de bakker om de hoek, zal beamen dat de herrieschoppertjes steeds weer uit dezelfde hoek komen. Misschien heb ik wel ongelijk wat betreft de overvallen beste 1MT, maar wat maakt het ook uit? Iedereen weet toch al, dat te lang naar een groepje marokkanen kijken, symbool staat voor een pak rammel. Iedereen weet al, dat je voor een dagje plezier niet langer naar De Ster, Hofstade of het gemeentelijk zwembad moet. Iedereen weet al, dat je niet mag claxoneren naar een slee van een BMW vol driftkikkertjes, wanneer die je de pas afsnijden, voorrang nemen waar ze dat niet hebben, of in de spits rustig stilstaan met open raam in het midden van de weg, om een gezellig babbeltje te doen met hun neef of buurman. (in geloofsgewaad met bijbehorende theemuts) Iedereen weet dat je de ogen moet neerslaan voor vrouw met boerka en vooral niet mag lachen als hun man het kan zien, want wat is er nu vreemd aan een wandelende tent in de supermarkt? Iedereen weet al, dat wanneer je op de bus staat te wachten en men je om een sigaretje "vraagt", je dit beter kan geven, want dat hoort tenslotte zo. Iedereen weet dat je geen grapjes mag maken over Allah of Mohammed, want dat is uitdagen en zo vraag je tenslotte om executie. (Gematigde moslims, zullen je niet koudmaken, maar ze zullen bijna allemaal van mening zijn dat je er zelf om gevraagd hebt)
Ik hoef geen statistieken 1MT, noch ben ik geïndoctrineerd door "extreem-rechts". Ik en velen met mij, zijn zelf tot deze conclusie gekomen, nadat ze meerdere malen één van bovenstaande regels hebben "overtreden". Het is niet het VB of extreem rechts, of noem het hoe je wil, dat aanzet tot een anti-islamitische houding, de moslims zelfs kunnen dat veel beter...

Gepost door: p0p4rt | 12-11-09

"Misschien heb ik wel ongelijk wat betreft de overvallen beste 1MT, maar wat maakt het ook uit?"

Oké, dat wou ik horen. ;)

Gepost door: 1MT | 13-11-09

MT, in welk boeregat woon jij?

Gepost door: Janice | 14-11-09

Beste pOp4rt,
Uw artikel is geweldig, ik zou het niet beter kunnen zeggen!
Het is echter waar dat er ook vredelievende moslims bestaan, maar in dit geval is er meer kaf dan koren in het veld...
Ik word al niet goed als ik hoor dat ze een "heilige oorlog" gaan voeren. hoe kan een oorlog gerechtvaardigd worden door een geloofs overtuiging????
Killing in the name of god??
Of je nu katholiek, protestand, moslim of boedist bent en je dringt iemand anders je wetten op....dan ben je van een ander kaliber...nl: EXTREMIST!
We hebben trouwens een ander soort rasisme bij ons: discriminatie van de autochtone bevolking, met medewerking van onze geweldige regering.

Nb: ik ben zelf half spaans, mijn ouders hebben nog een aanzienlijke som moeten betalen om op mijn 18 jaar belg te (mogen) worden (ik ben geboren in Belgie!). Ik moest mijn legerdienst vervullen in België of ik mocht Spanje 10 jaar niet binnen.
Dan kan je wel stellen dat ik geen probleem heb met ander nationaliteiten, zolang ze zich aanpassen.
Spijtig genoeg zie ik dat het bij de meeste moslims andersom is.

Gepost door: Ramirez | 15-11-09

Discriminatie van de autochtone bevolking, dat klopt! Jij half Spaans, ik half Engels...Europa is hier goed vertegenwoordigd!!

Ik ben evenmin tegen 'multinationaliteit', zelfs niet tegen multi-culturaliteit. Het lukt wel met de Chinezen, de Thais en Indiërs… en andere niet-Europese volken.
Enkel wanneer de andere cultuur een onverdraagzame en gevaarlijk indoctrinaire geloofsovertuiging heeft, bepalend voor een hele manier van leven voor zowel henzelf, als ook voor de rest van de bevolking in het land (en het hele westen), dan… pas dan ben ik er absoluut tegen.
Zeker wanneer die andere geloofsovertuiging meent de hele wereld te moeten bekeren en zich in staat van oorlog waant, zolang niet iedereen in ‘het huis van Allah’ woont.
Neem daarbij dan nog de criminaliteit en de overlast die ze meebrengen en het zich ook kunnen en mogen veroorloven omdat het getolereerd en onbestraft wordt door de binnenlandse collaborateurs.
Onze verworven vrijheden worden daarentegen beetje bij beetje aan banden gelegd en onze eigen cultuur is stilaan gedoemd te verdwijnen. Dat merken we nu al met Sinterklaas, Kerst en andere feesten...
Wie zich daartegen verzet is volgens de collaborateurs een racist en spreken ze op een onaanvaardbare wijze over pogroms en durven ze zelfs vergelijkingen maken met de holocaust.
Dàt is de wereld op z’n kop!!! Wanneer gaat het eens doordringen dat WIJ de slachtoffers zijn en dat de pogroms tegen ons gericht zijn?

Gepost door: Janice | 16-11-09

De commentaren zijn gesloten.