11-11-09

Van wie komt het protest? Ja, juist!

22:35 Gepost door Janice Laureyssens in Algemeen | Permalink |  Facebook |

Commentaren

11 November. Een "feestdag" vanwege het vieren van het beindigen van de eerst wereldoorlog, doch ook een dag van ergernis voor degenen die denken aan de huidige toestand in dit onland.
Onder de bogen van de Menenpoort in Ieper staan bijna 55.000 !!! namen van vermiste soldaten. Ze werden uiteengereten door granaatkartetsen, (zodat men ènkel uiteengerukte stukken vlees terugvond die half onder de modder bedekt lagen)
Reken daarbij nog de duizenden die wél een fatsoenlijk (én naambekend) graf kregen op één van de vele kerkhoven in "het Ieperse". Minder bekend is het kerkhof van Koksijde en nog enkele, verspreid over het gebied "over den Ijzer".
Een massa jonge mensen, van overal ter wereld, hebben hun leven gewaagd om ons onlandje te bevrijden van "ongewenste indringers"...en tegenwoordig laten die kl***zkk** van poco-politiekers wéér hele horden van ongewenste vreemdelingen binnenkomen: ze krijgen op de koop toe nog de nationaliteit + alle voordelen waarvan de autochtonen ènkel kunnen dromen.
"Om te kotsen" ! Grrrr.

Gepost door: Victor Van Vosselaer | 12-11-09

De commentaren zijn gesloten.