12-11-09

Laurette Onkelinks - minister van nalatigheid

Zoals het gekende spreekwoord zegt, 'valt de appel niet ver van de boom'.
De verwaarloosde, minderjarige dochter van Laurettte Onkelinks werd op 22 oktober jl. om 2,45 uur in gezelschap van haar ‘verloofde’, een meerderjarige drugdealer, opgepakt door de politie in de ‘rue Gretry’. Sara stamt uit het eerste huwelijk van haar moeder met Guenned KLIK HIER en is ondanks ze nog maar 17 is, al goed bekend bij de politie vanwege haar uitspattingen en haar afwezigheid aan het Koninklijk Atheneum van Rixensart. Ze wordt beschouwd als een ‘zwaar’ geval en verkeerd al minstens een jaar onder invloed van drugs. Ze is iemand die van het ‘gemakkelijke leven houdt’ maar beweert evengoed haar examen te zullen afleggen voor de centrale jury dat, dank zij de invloed van haar moeder, maar een ‘formaliteit’ zal zijn. (Dat schijnt bij socialisten wel eens meer voor te komen, Freya’s papa liet ook zijn in Duitsland afkickende dochter hier ‘afstuderen’…)

Sara was die nacht al vanaf 23,30 uur samen met haar werkloze vriend, Jimmy M. onderweg in zijn Mercedes C220 CDI om hun ‘klanten’ te bevoorraden. Bij de aanhouding vond de politie twee mobiele telefoons bij hem en 11 pakjes drugs, waaronder cocaïne, cannabis en andere…kruiden.
Ze weigerden een urinetest en hadden blijkbaar hun lesje in ‘liegen’ goed geleerd.

Het mag nu wel duidelijk zijn waarom Laurette Onkelinks er op aandrong om drugs onder staatscontrole legaal te verkopen. BR>
Op de drugs in hun bezit hadden de tortelduifjes al een antwoord klaar. Een zekere Marco had hen dat spul verkocht. Want liegen kunnen ze als geen ander.
Toen de politie een huiszoeking deed bij ‘Jhimmy (de werkloze) vonden ze een groot en zeer goed onderhouden appartement vol waardevolle spullen waarvan hij beweerde dat zijn moeder de huur betaalde. De politie vond er spelconsoles, horloges, merkkledij, nog een pakje drugs dat er rondslingerde en een motoroutfit voor twee personen.
Op het commissariaat beweerde hij echter geen motor te bezitten, maar de politie vond een inschrijving van een KTM op zijn naam en die stond toevallig geparkeerd voor het appartementsgebouw.

Daarna reed de politie naar het adres van Sara Guenned op de Reyerslaan voor een huiszoeking. Haar moeder, Laurette Onkelinks staat ook op dat adres gedomicilieerd en werd opgebeld om 5,34 door de politie via het GSM nummer dat ze vonden op het toestel van Sarah. Laurette Onkelinks arriveert op het adres (waar ze dus niet echt woont) om 6,03 uur en geeft toe dat haar dochter enkele problemen heeft, zoals …spijbelen op school…

Een meisje van 17 dat dag en nacht op stap is met een drugdealer, niet naar school gaat, dat alleen wordt gelaten op een appartement in Brussel en aan drugs is verslaafd is heeft te maken met de ouderlijke verantwoordelijkheid en opvoeding!!

Uiteraard zal niemand dit lezen in de gesubsidieerde pers, na de miserie met haar eerste man, haar broer en haar zus. Onkelinks heeft liever niet dat dit aan de grote klok wordt gehangen.
Maar Pére Ubu, bekend om zijn vastberadenheid als onderzoeksjournalist, laat zich ondanks meerdere vervolgingen door Laurette’s tweede man, Uyttendaele, niet afschrikken om de waarheid te publiceren.
Uit respect en medeleven voor het ongelukkige meisje, dat misschien wel nooit meer uit de diepe put geraakt waarin ze verzeild is geraakt door de nalatigheid van haar moeder en vader, wil hij de volledige PV niet publiceren.

14:30 Gepost door Janice Laureyssens in Algemeen | Permalink |  Facebook |

Commentaren

Arme laurette Het is bijna om er medelijden met te hebben, frappant is dan wel weer dat ze elders woont,dan het adres dat ze opgeeft,Fraude heet dat !!het manneke zal zijn uikering ook wel mogen behouden zeker ?

Gepost door: lowieke staal | 13-11-09

De commentaren zijn gesloten.