12-11-09

Sinterklaas heeft een kruis op zijn mijter.

Natuurlijk, anders is het geen echte! En tegen een valse Sint wordt er actie gevoerd.

Doe mee…

Lees hier verder


A11_SINT_WKB_MM_jpg_250

19:30 Gepost door Janice Laureyssens in Algemeen | Permalink |  Facebook |

Commentaren

Zie ginds komt de stoomboot uit Sp....... Zo kan ik mij,op uw afbeelding,samen met mijn leeftijdsgenoten, de Sint Niklaas uit mijn kinderjaren herinneren .De grote kindervriend (pedofiel?-grapje !) Zonder kruis op zijn mijter zou dat inderdaad geen echte Sint zijn maar een gemanipuleerde moslim marionet....hoe is het mogelijk...het totaal weren van alle religieuse symbolen op verzoek van een bende achterlijke middeleeuwers...en hun HOOFDDOEK dan ? is dat geen ""religieus"" symbool...moeten we binnenkort al de kerken laten verdwijnen ? Hoe is het toch in godsnaam zo ver kunnen komen ,dat wij, na knechtje van de Walen ook slaafs worden onderworpen aan de pubergrillekes van de horde van Allah. Arme laf politiek Vlaanderen,arme laffe Vlaamse katholieke kerk die hunne vereerde zalig verklaarde kinderweldoener laten neutraliseren tot een ordinair reklame consumptie product ,zonder enige betekenis.....Hebben wij feitelijk nog een Paus een kardinaal ,waarom geen nieuwe kruistocht organiseren ?? Vervangt "zwarte Piet" door een "bruine Marokkaan" en we zijn op goede weg !! verdraagzaamheid !! men oor !!

Gepost door: Rene | 12-11-09

Sinterklaas in zijn onderbroek ... In Nederland hebben we het debat over de zwarte pieten gehad ... Alles was goed: groen, blauw, oranje. Als het maar niet zwart was, want dat is beledigend voor onze gekleurde medelanders. Maar in België kan men er blijkbaar ook wat van! De Sint zijn mijter-met-kruis afnemen vanwege te christelijk gehalte...

Maar ja, als het daarom gaat, dan zou hij strikt genomen alleen nog in zijn onderbroek welkom zijn. Immers, de rest van zijn kleding, is die niet christelijk dan? Hallo, hij is een bisschop en die zijn nu eenmaal ... christelijk! Goeie actie dus om daar tegen te protesteren, helemaal mee eens.

Eigenlijk zou de goedheiligman zelf ook actie moeten voeren. Laat hem maar zijn wijwaterkwast en wierookvat meenemen op het paard en er vervolgens goed gebruik van maken. Er is vast wel een misdienaarpiet die hem wil assisteren hierbij. Of waarom vraagt hij zijn collega, bisschop Bonny, niet om ook mee te doen? :)

Gepost door: kattekliek | 13-11-09

Radicale moslims stoken liberale moslimouders op ! In het geniep worden moslimouders, opgestookt om een Sint zonder kruis te eisen, met bijhorend "halal-snoep" voor alle kinderen, dus ook voor niet-moslims. Ik zal geen namen noemen, maar het gaat in Hoboken om een imman met initialen N.T. Ook bij de lokale politie, hebben we een medestichter van "Jongeren voor islam", die een zuivere salafistische stroming is, en de huis-tuin-en-keukenmoslim als "kufar" beschouwd, wegens te geïntegreerd. Deze man met initialen H.A., werkt als inspecteur, binnenkort hoofdinspecteur, dank zij Janssens en Janssens, sorry Baelemans. Deze dhimmi's vervullen alle eisen van de salafisten, Zij vervullen zelfs de eisen die NIET worden gesteld door de doorsnee, liberale moslim. Van dhimmitude gesproken ! Op woensdagnamiddag 25 november ek. komt er weer een valse Sint; dit keer bij het OCMW, en heeft plaats in de Zoo. M.D.C. gaat weer plat op de buik voor de radicale islam, zoals verleden jaar. Iedereen is immers moslim bij het OCMW. Dus: HALAL VOOR ALLEMAN !!!

Gepost door: Eloquentia | 13-11-09

Sint is eigenlijk Turks onwetenden over jullie eigen cultuur...
de "heilige" sint is oorspronkelijk een TURKSE figuur, genaamd hoca nasrudin, die weliswaar op een ezel reed, maar ook snoep uitdeelde.
de zwarte slaaf symboliseert de onderdrukking van de moren uit Afrika

Gepost door: taaib | 14-11-09

Hoe is het mogelijk....
Tsss, tssss…Zo arrogant en toch zo onwetend! Sinterklaas is geen Turk. Straks ga je nog beweren dat hij een moslim was zeker?? In die (goeie oude) tijd bestonden er nog geen moslims. Nicolaas van Myra, was de Lycische bisschop in de toen GRIEKSE stad Myra. Myra werd veel later, zoals zoveel andere landen en steden overrompeld door de Ottomanen (je zal toch wel weten dat de Grieken bijna allemaal uitgemoord werden zeker?)

Gepost door: Janice | 14-11-09

Taaib Om iets bij te leren...

Gepost door: Janice | 14-11-09

Als "Pastafari".... heb ik genoeg aan gekookte spaghetti op mijn bord, die karakters van gekookte gebroken spaghetti op de site van tawhed.ws doen mijn walgen: zij lijken veeleer op "ascarides lubricoïdes" of, in 't Vlaams: kronkelende aarsmaden.
Doch, om on-topic te gaan: deze middag op de OOOO de aankomst in Antwerpen gezien van de "Sint".
Noch aan de voorkant, noch aan de rugzijde was er géén kruis meer te merken...waarschijnlijk eraf gewaaid tijdens de overtocht vanuit Spanje. (en dàt, wéér eens, om een bende volk met een àndere levensideologie dan de onze, naar de zin te zetten!

Gepost door: Victor Van Vosselaer | 14-11-09

De bruintjes moeten niets van onze cultuur en levensstijl weten, maar ge moet eens zien hoeveel van die kopvodden er in het shoppingcenter van Wijnegem staan aan te schuiven, als ze van die verfoeilijke christelijke bisschop maar cadeautjes krijgen. En overigens is het dan plots ook geen probleem meer dat Zwarte Piet een zwarte is...

Gepost door: Antichrist | 15-11-09

16 nov 2009, 09.01 uur
Door: Eloquentia (62.166.201.xxx)
Er zit meer achter het kruis op de mijter van Sinterklaas dan je zou verwachten. Dhimmies zoals burgemeester Janssens en zijn politiek correcte kliek, geven toe aan bijna alle eisen van de salafisten, zoals aan de "beroemde" immam Nordine Taouil. Het is trouwens niet alleen het kruis van Sinterklaas dat eraan gaat. Stalletjes met het kindje Jezus zijn ook al verboden, op school, en in de districtshuizen, en het OCMW. Het OCMW staat trouwens onder grote druk om alleen maar halal-snoep uit te delen tijdens het Sinterklaasfeest van 25 nov. in de Zoo. Het personeel dat aan het loket de moslims bedient, mag echter, zelfs geen klein kruisje dragen, of er wordt gedreigd met een klacht bij het "centrum voor autochtonenbestrijding" van volksverrader Jozef De Witte. Ter informatie: zijn broer is goeverneur van de provincie Vlaams Brabant. Dat prutscentrummetje is oorspronkelijk opgericht om het Vlaams Belang te bestrijden. Nu wordt het misbruikt om de vrije meningsuiting aan banden te leggen, en de christelijke cultuur, te vervangen door de islamitische. Het spreekt vanzelf dat de radicale islam zich zoveel gepamper laat welgevallen. Respect voor onze cultuur zit er echter niet aan te komen, en integratie komt al helemaal niet meer ter sprake. Segregatie daarentegen wel. Zijn wij dan allemaal dhimmies geworden ? Gelukkig is er een beweging opgestaan in Vlaanderen, die zich met alle middelen verzet tegen verdere islamisering van onze contreien. Ook "people against islam" bestaande uit ex-moslims timmeren hier aan de weg, ondanks het feit dat ze met de dood worden bedreigd. Deze vrijheidsstrijders verdienen onze onvoorwaardelijke steun. Indien wij NU niet optreden tegen de uitwassen van de radicale islam, zullen onze kleindochters wakker worden onder een boerka !!! Willen wij dat ??? IK DACHT HET NIET !!!

Gepost door: Eloquentia | 16-11-09

Sinterklaas inderdaad een Turk Sinterklaas is inderdaad van Turkse afkomst, en wel uit afkomstig uit de stad Myra. Maar hij leefde daar vóórdat er een ketterij ontstond die de godheid van Jezus Christus ontkende en Hem daarmee degradeerde tot enkel een profeet (één van de velen). Ja, de ketterij die later is uitgroeid tot de islam, dus.

Gepost door: kattekliek | 16-11-09

Mijter van de sint Janice
Je plaatste een link naar wikipedia.
Hopelijk heb je goed gekeken naar de afbeelding van sint Nicolaas, en vooral naar zijn mijter ! Mag ik dan hopen dat ook jij er iets uit leert?

Gepost door: Abdat Arrahman | 16-11-09

Over het algemeen wordt aangenomen dat Nikolaos (Griekse naam) een monnik was en omstreeks het jaar 300 tot bisschop van de Klein-Aziatische havenstad Myra werd gekozen. Tijdens een golf van christenvervolgingen werd hij rond 310 gearresteerd en gefolterd. Nicolaas nam deel aan het Concilie van Nicea in 325. Er werd één document gevonden waarin zijn naam vermeld stond en daarop baseerde men zich.
Het mag dus wel duidelijk zijn dat hij een christelijke bisschop is geweest.

Bovendien zou je beter op de hoogte moeten zijn over je eigen cultuur, dan zou je weten dat Mohammed maar pas 270 jaar later werd geboren. En dat hij zijn fabeltjes, via een zogenaamd visioen, maar kreeg in 600 en stillekes. Vooral nadat hij bij de joden overal werd uitgelachen en buiten gegooid omdat hij zich met hun godsdienst bemoeide. Dat is ook de reden van zijn haatproza in de koran aan het adres van de joden. (Dat tot op de dag van vandaag nog doorgaat…)
Als je een beetje op de hoogte zou zijn over onze cultuur, dan zou je weten dat het kruis het symbool is van het christendom en als dusdanig altijd al, van zolang Sinterklaas als kindervriend gekend staat, dit kruis op zijn mijter draagt.
Dus afstammelingen van gastarbeiders die dertig of veertig jaar geleden naar een westers land trokken, of nieuwkomers uit Noord-Afrika, moeten ons zeker niets komen vertellen over onze cultuur. Je weet waarschijnlijk niet eens vanwaar het verhaal komt dat Sinterklaas op zijn wit paard over de daken vliegt.
Wel ik zal het je vertellen. Dat is een vermenging met het Keltische geloof. De God Thor vloog elke nacht over de daken om te zien of alles in orde was.
Voila, weeral iets ter bevordering van je integratie.

Gepost door: Janice | 17-11-09

@ Abdat Arrahman: heb jij ook al geleerd dat jouw godsdienst is afgeleid van een christelijke ketterij die de Menswording van God loochent?

De Koran, zogenaamd rechtstreeks geciteerd door de aartsengel Gabriël, die het weer van God had. En daarom is de Koran natuurlijk volkomen foutloos ... Nou ja, foutloos? Hij geeft niet eens het christelijke concept van de Drie-Eenheid goed weer. Volgens de Koran bestaat die namelijk uit God, Jezus en Maria. God (de Vader), Jezus (de Zoon), daar kan ik nog inkomen. Maar Maria???!!!! Volgens mij was Mohammed te veel in Medjugorje geweest, of misschien in Amsterdam bij de 'Vrouwe van alle volken', dat hij dacht dat Maria aanbeden werd als Eén van de Drie-Eenheid. De Heilige Geest is hij maar even vergeten.

Enfin, het is wel duidelijk dat God Zélf volgens de moslims niet eens wist wat het christendom was. De Koran het Woord van God noemen (en beweren dat alles wat erin staat letterlijk uit de hemel is neergedaald - let wel: dit doet een traditioneel christen met de Bijbel niet, want die weet dat die geschreven is door - weliswaar geïnspireerde - menselijke auteurs!), moet je of je ogen stevig sluiten of bewust toegeven een God te aanbidden die fouten maakt.

Ik ben benieuwd wat jij, of andere moslims die hier komen, hiertegen in te brengen hebben.

Gepost door: kattekliek | 17-11-09

Eventjes de puntjes op de 'i' zetten: het was de Germaanse god Odin die rond de joeltijd op zijn schimmel Sleipnir en met zijn dodenleger (het 'Wilde Heir') in zijn kielzog door de nachten raasde. Maar een mens kan nu eenmaal niet alles weten, hé!

Gepost door: Willem | 17-11-09

Germaanse mythologie In de Germaanse mythologie staat Odin bekend als Wodan. En Wodan is inderdaad de leider van het dodenleger, de of Wilde Heir, dat door de lucht jaagt rond de joeltijd.
Maar Thor, de zoon van Noorse oppergod Odin - de dondergod - was de mensen zeer goed gezind en zag toe op hun veiligheid en vloog daarom elke nacht over de daken van de huizen.
(Allez, ik ben geen heiden, maar zo heb ik het geleerd in de les mythologie).

Sinterklaas stapt met een wit paard over de daken, maar het kerstmannetje, of Sankt Nicolaus vliegt dan weer met zijn rendieren door de lucht. In ieder geval werd het mensvriendelijke en het toezien op veiligheid van beide kindervrienden duidelijk vermengd met het oude Noors/Germaanse geloof.


Wie weet...misschien leende Thor eventjes het wit paard van zijn vader voor meer humane doeleinden? ;-)

In ieder geval, en daar komt het op neer, hebben beide figuren (Sinterklaas en het Kerstmannetje) totaal niets met de islam te maken en moeten ze er van afblijven. Straks gaan ze ook nog Sint Maarten claimen zeker?Gepost door: Janice | 17-11-09

Is het waar dat kerststalletjes met het kindje Jezus verboden zijn in gemeentehuizen, scholen en andere officiële gebouwen? En dat gebeurt dan gewoon onder onze neus?

Gepost door: Willem | 17-11-09

Klopt. Het begon enkele jaren geleden al in de luchthaven van (toen nog) Sabena.
De aalmoezenier van de luchthaven kloeg erover dat hij geen kerststalletje meer mocht zetten omdat reizigers met een ander geloof daar aanstoot aan namen. En zo is het steeds maar verder gegaan... Een kale kerstboom kan nog net, maar voor rest is het gedaan met onze culturele feestjes.
Bovendien vraag ik mij af of het wel klopt dat de vraag vanuit de islamitische gemeenschap komt. 't Is niet omdat een paar jongeren Sinterklazen hebben aangevallen, dat heel de gemeenschap daar aanstoot aan neemt. Hoe belachelijk was dat nu vorig jaar in Berchem? Een Sinterklaas die op een kameel door de straten reed?

Ze leven in een andere maatschappij, in een land dat niet van hen is en moeten zich maar aanpassen.
Amokmakers moeten ze maar een tijdje van straat houden of terug sturen naar islamitische landen. Dan voelen ze zich thuis...

De toegevingen moeten tegenwoordig altijd maar van één kant komen.
Wij ergeren ons ook aan hun woestijnkledij, en toch dragen ze het.
Het begint meer en meer op racisme tegenover blanken te lijken, en het toppunt is dat die poco's daaraan meewerken. Hebben ze dan zoveel schrik? Zijn zij dan echt 'de bange blanke mannen'?

Gepost door: Janice | 18-11-09

Wat ik me bij bovenstaande afvraag: hoeveel geloof is er eigenlijk nog bij de autochtone Belgen in het algemeen, en bij degenen hier op de site in het bijzonder? Want natuurlijk kunnen we best allemaal boos reageren op moslims die schoppen tegen kruisen op sinterklaasmijters en jezuskindjes in kerststalletjes. Maar wat is het punt als de rest van België het geloof totaal kwijt is en dus alleen nog uit een cultuuroogpunt (= niet meer dan een echo) deze verworvenheden verdedigt? Wat boeit het uiteindelijk, als je toch niet gelooft dat God mens is geworden, en dat Hij aan het kruis is gestorven ter vergeving van onze zonden (precies de dingen die de moslims ook ontkennen)?

De echo van het christendom die er nu nog is, dooft langzaam maar zeker uit. En moslims zijn dan niet te beroerd om die leegte op te vullen. Waarom laten de van oorsprong katholieke Belgen hun geloof zo versloffen? De Kerk is niet - of: zou niet iets moeten zijn - van enkel doopsel, eerste (en vaak tevens laatste) Communie, en begrafenis. En ook niet van enkel presentjes uitwisselen met Sinterklaas en lekker eten met Kerst. Daartussen is er nog veel meer, maar de meesten zijn dat geheel kwijt. De heilige Damiaan draait zich om in zijn graf ...

Overigens geldt dit voor zowel België als Nederland, waar ik zelf woon. Maar ik neem aan dat de meesten hier Vlaming zijn, en die issues met sinterklaaskruisen en kerststalletjes spelen in België. Vandaar dat ik me nu even specifiek op België richt. Ik ben zeer benieuwd naar jullie antwoord.

Gepost door: kattekliek | 18-11-09

Als die onruststokers zich ergeren aan Sinterklaas, laat ze dan oprotten naar het land van hun herkomst. Al die hoofddoeken hebben geen ene moer hier te zoeken als ze weigeren zich aan te paasen aan de normen, waardes en gebruiken van hun gastland.
Opsodemieteren dus.......

Gepost door: Irda Nossuh | 18-11-09

Alleen cultuur is niet genoeg Janice, cultuur heeft als intrinsieke eigenschap dat ze steeds verandert. Dat is de gehele geschiedenis door al zo geweest en zal altijd zo blijven. Er zijn invloeden van binnen en buiten die dat bewerkstelligen. In die zin spelen ook de moslims daarin hun deuntje mee. Als je alléén cultuur hebt om op te steunen, dan bouw je - om er een bijbels beeld bij te halen - op zand en modder. De eerste storm of stortbui spoelt het weg. Het christendom is een fundament van rots; (zeker) het katholicisme heeft altijd aan inculturatie gedaan (d.w.z. het opnemen van cultuurelementen, zoals bijv de heidense elementen van het sinterklaasfeest, en de datum waarop Kerst wordt gevierd), maar nooit aan het relativeren van waar het voor staat. Zonder geloof is dat laatste - uiteindelijk - onvermijdelijk.

Gepost door: kattekliek | 19-11-09

mijter ze zijn knettergek geworden

Gepost door: thom | 19-11-09

Kattekliek stelt hier een fundamentele - maar o zo terechte - vraag: hoeveel christelijk geloof is er nog onder de autochtonen? Ik zou eraan toevoegen: hebben wij eigenlijk nog wel een echte identiteit? Aanbevolen lectuur in dit verband is 'Der Untergang des Abendlandes' van Oswald Spengler, over de opkomst en ondergang van beschavingen. Zolang een sterk ontwikkeld eergevoel, verantwoordelijkheidszin en zin voor traditie de bovenhand halen bij volkeren en hun bovenlaag (vooral bij hun bovenlaag) en zolang er een centrale, mobiliserende gedachte (zoals het christelijke geloof) is, is alles dik in orde. Maar dat is al lang het geval niet meer in onze gedegenereerde samenleving. En waarom is ze gedegenereerd? Omdat het sinds de verlichting een lege doos is geworden. En waarom zou iemand strijden als hij toch nergens meer in gelooft?

Oswald Spengler waarschuwde ten andere ook voor een samengaan van de marxistische revolutie met de revolutie van de gekleurde volkeren. Een ongemakkelijke waarheid voor sommigen: daarom dat we ook nooit en nergens meer iets van deze grote Duitse cultuurfilosoof horen.

Gepost door: Willem | 20-11-09

horizontaal Voor mij heeft het christendom afgedaan in Europa. Vroeger hebben ze veel goed werk verricht in naam van Jezus Christus, de joodse charlatan, omdat de staat in gebreke bleef (scholen, ziekenhuizen enz). Maar het celibaat heeft hun uiteindelijk de das omgedaan, omdat in deze wereldlijke tijden de clerus een verzameling was geworden van homo's en pedo's, iets wat ze zelf veroordeelden notabene. Hun verafgoding vd islam heeft voor mij definitief de deur dichtgedaan. Ik kom nooit meer in een kerk, niet eens horizontaal.

Toch vraag ik mij af wat er mis is met het voorstellen van een katholieke heilige met een kruis?

Gepost door: Wannes | 20-11-09

Krimp = probleem? Ik zie niet goed in waarom een krimpende bevolking een probleem moet zijn? De economie moet dan minder produceren, en dat gaat prima met minder volk toch? Waarom extra werkvolk aantrekken, en dan nog uitsluitend moslims, de gevaarlijkste mensensoort op aarde? Dat ze dan eerder filippijnen importeren, die zijn WEL bereid om onze voeten te wassen zag ik gisteren op tv, in tegenstelling tot het Herenvolk der islamieten. Die dames trekken zich liever terug in hun nederzettingen, met dopgeld en kopvod.

Gepost door: Wannes | 21-11-09

Een deel van de reacties werden gewist of niet gepubliceerd. Het gaat o.a. om persoonlihjke aanvallen die niets met het onderwerp te maken hebben (o.a. ook mijn bijdrage).

En als Mohammed het nog één keer nodig acht om over Joden en gas en nog meer verwerpelijke onderwerpen te schrijven zal hij hier helemaal geen kans meer krijgen om nog één woord gepubliceerd te krijgen.

Gepost door: Janice | 24-11-09

Sint heeft geen kruis op mijter "Waarom geven mensen toch zo zelden hun eerlijke mening? Ik denk, omdat er zo weinig vraag naar is! Dus geef ik mijn mening zonder dat er iemand om vraagt!!!" Dat is jammer, want dit bewijst nogmaals dat iedereen in deze maatschappij maar meninkjes zit te spuien, zonder echt van de zaken op de hoogte te zijn. Lieve mensen, de échte Sint heeft NOOIT een kruis op zijn mijter gehad. Meer nog, op een mijter staat doorgaans geen kruis, maar een omgekeerde T. Dat is al eeuwen zo en dat zal hopelijk nog eeuwenlang blijven. Een korte zoektocht op Google, geeft al snel voldoende bewijs. Dus, jullie katholieke, traditionele zielen: op de mijter van de Sint staat een omgekeerde T. Misschien volgende keer een beetje nadenken voor we weer onze mening gaan spuien...

Gepost door: K.V. | 28-11-09

Of die echte Sint nu al dan niet een kruis op zijn mijter had speelt bij deze echt geen rol. Trouwens de persoon zelf is zo onbekend en enkel zijn naam duikt één of twee keer op in gevonden documenten, dus een fotoke zal er wel niet geweest zijn.
Het feit dat wij een kruis op zijn mijter willen is een statement. Omdat wij niet willen dat onze feestelijkheden gerecupereerd worden door de islam en ze al zeker geen richtlijnen mogen voorschrijven over hoe wij onze Sint, die we al jarenlang kennen met kruis op de mijter, willen gekleed zien.
Bovendien K.V. vind ik de uitlating 'katholieke zielen' een beetje misplaatst op de site van een Darwiniste, maar je zal wel niet beter weten waarschijnlijk!
En 'katholiek of christelijk' is het Westen tot nu toe nog steeds, dus leg je er maar bij neer, iets beters zal je niet gauw vinden om een aanvaardbare cultuur op te bouwen.

Gepost door: Janice | 28-11-09

De enige Als wij willen dat de Sint een kruis op zijn mijter draagt, dan is dat ons goed recht, zelfs al droeg hij er nooit één in z'n leven. Het zou trouwens de enige heilige zijn die niet afgebeeld wordt met een kruis hier of daar. En wie daar aanstoot aan neemt is niet goed snik.

En ik ben dan nog alles behalve katholiek of christelijk.

Gepost door: Wannes | 28-11-09

Zolang moslims hoofddoeken mogen dragen als statement, willen wij kruizen!

Gepost door: H.V. | 28-11-09

Danneels weg! Champagne voor iedereen! Ik hoop dat de kerk in belgie wat minder extreem-links wordt, nadat bendeleider Danneels zal opgestapt zijn eind dit jaar, want wat er dagelijks op hun webstek 'kerknet' verschijnt is nauwelijks te harden voor een conservatief mens zoals ik. Vergelijk dat maar even met hun hollandse tegenhanger, het 'Katholiek Nieuwsblad', dat neutraal tot rechts is; Ze hebben nochtans dezelfde paus...

Gepost door: Wannes | 28-11-09

Dat de echte Sint nu opstaat..... (tweede poging Janice met ongeveer dezelfde tekst,mijn eerste werd blijkbaar geschrapt door Allah himself)

Ik moet KV tegenspreken...Ik heb wel degelijk de echte Sint ontmoet in diverse grootwarenhuizen.Hij had wel degelijk een kruis op zijn mijter. De ontmoetingen hadden plaatst in mijn prille kinderjaren toen ik alles nog geloofde wat ze mij in de oren blaasde,zoals de socialisten van heden...Vermits ik veronderstel dat KV geen leeftijdsgenoot kan zijn van de echte Sint moet hij eerst leren nadenken alvorens een mening te geven en proberen te begrijpen waarover het feitelijk gaat !!

Janice , het is een spijtige zaak dat wij geen kennis kunnen nemen van de leerzame hoog literaire en culturele visie's van de Mohametten die uw blog bedoezelen. Zou het geen goed idee zijn deze "pareltjes" door te sturen naar het opperhoofd van het centrum ter bevordering van het racisme,bij wijze van klacht....Joden+gas...ik kan me wel voorstellen wat voor teksten het zijn.....Marquerite Bastien van het FNB werd onlangs door de Brusselse correctionele rechtbank veroordeeld voor het aanzetten tot rassenhaat.....op klacht van dat centrum !! maar.... wat betekenen die Mohametten-schrijfsels !! wat met die AEL slogan's tijdens hun recente betogingen "Hamas alle Joden aan het gas" ... of was dat slechts een voorstel !!

KV hoe zit dat nu met de geboorte van Jezus ,was jij erbij , klopt dat allemaal met die drie wijzen...droeg de "kerstman" een rode muts met witte pompom of draagt de echte kerstman een bolhoed !! komen de klokken nu echt uit Rome en brengen zij paaseitjes...dringend verduidelijking gevraagd aan uwe deskundigheid !

Gepost door: Rene | 29-11-09

Elk jaar hetzelfde Blijkbaar komt die discussie elk jaar terug.

Gepost door: Janice | 30-11-09

De commentaren zijn gesloten.