13-11-09

Obama geeft toe dat hij moslim is.

Dat die uitvindingen worden toegeschreven aan de moslimwereld is totaal fout. Veel van die uitvindingen bestonden al van ver vóór de islam. En het werd 'gestolen' in de landen die ze vanuit het Arabische schiereiland op de meest gruwelijke wijze veroverden en bekeerden. Algebra werd bvb. uitgevonden door de Indiërs. Het is trouwens nadat die landen zich bekeerden tot de islam dat zowel het uitvinden als de bloeiende handel met 'ongelovigen' in het Westen stilviel. De handel in vooral stoffen en specerijen met 'ongelovigen' werd verboden.Een moslim aan de top van het grootste en machtigste land ter wereld? Toch niet iets om helemaal gerust in te zijn...

00:36 Gepost door Janice Laureyssens in Algemeen | Permalink |  Facebook |

Commentaren

Haha, ja, Obama de moslimterrorist. De schrik zit er bij u blijkbaar goed in. Maar of u veel mensen gaat overtuigen met die duidelijk aan elkaar geplakte fragmenten, trek ik in twijfel.

Trouwens, als u dan toch in de antichrist en die toestanden gelooft, kunt/kon u misschien beter een boompje opzetten over Bush, die godzijdank zijn macht verloren heeft.

U lijkt op een van die 'intelligente' Amerikaanse Republikeinen.

Gepost door: 1MT | 13-11-09

In tegenstelling tot jezelf, heb ik die 'aan elkaar geplakte fragmenten' ook helemaal gezien. En misschien klopt het dat we blij mogen zijn dat Bush er niet meer is, maar een moslim aan de top van een machtig westers land is inderdaad angstaanjagend. (Maar ik weet wel iets meer af van de islam dan jij, natuurlijk!)

Die andere 'intelligente' opmerking laat ik aan u over. Reagan was ook een goede president, en hij was ook een republican.
Ik denk dat jij nog nooit in de VS bent geweest en dus ook niets afweet van het land en haar inwoners.

Gepost door: Janice | 13-11-09

En op basis waarvan denkt u dat u een islamkenner bent?

Daarbij, moet je een leider beoordelen op zijn beleid en niet op zijn (mogelijke) geloof. Obama heeft voorlopig - bij mijn weten althans - nog geen stappen ondernomen om een dictatoriale moslimrepubliek Amerika op te richten. Tot nader order steunt hij ook nog steeds de strijd tegen het terrorisme en stuurt hij duizenden extra troepen naar Afghanistan (Islamkenner zijnde zal u misschien wel weten dat dat een moslimland is).

Waarom u hem dan zo kritisch beoordeeld, is mij voorlopig een raadsel. We kunnen Fox News hier toch niet ontvangen?

Gepost door: 1MT | 13-11-09

Omdat ik de islam al 30 jaar bestudeer en daarvoor een jaar lang in die landen ben geweest.
Een ex-moslimvriendin zegt dat ik de koran beter ken dan zij, en ik geloof dat ze waarempel gelijk heeft...

Hem oordelen op zijn beleid? Dat is het nu net. Hij heeft inderdaad op vijf stemmen na zijn verplichte ziekteverzekering erdoor gekregen maar de belastingen zijn al met 5,75% gestegen.
Denk je dat de doorsnee hardwerkende Amerikaan daar blij om is?

Jij hoeft mij hier zeker geen lessen te geven in wat al dan niet een islamitisch land is. In Afghanistan spelen andere factoren een rol. Nog nooit gehoord van de Taliban misschien? De stammentwisten? Of wist je niet dat de oorlog daar al enkele jaren aan de gang is en dat er niet alleen Amerikanen aan deelnemen, maar ook andere Natolanden?

Ik beoordeel hem kritisch omdat er redenen toe zijn. En kritiek uiten is tot nader order nog een recht in een vrij land. Ik neem aan dat jij het liever anders zou zien, maar daar moet je nog even op wachten...

Gepost door: Janice | 14-11-09

"daarbij moet je een leider beoordelen op zijn beleid en niet op zijn geloof"
dat is wat de amerikanen nu precies gedaan hebben in de staten virginia en new jersey.(bolwerken van de 'democraten') jammer voor u misschien 1mt, maar de amerikanen beginnen HOUSSEIN obama al uit te kotsen. de oogjes gaan al open na een jaar show verkopen.

Gepost door: jos | 16-11-09

De commentaren zijn gesloten.