15-11-09

Comite voor ex-moslims

Het comite voor ex-moslims groeit en begon nu ook met een eigen blog onder de naam 'People against islam'.

Hier http://www.bloggen.be/nojihad/ kunt u nieuwe informatie vinden over extremistsiche moslims in 'ons' land.

01:55 Gepost door Janice Laureyssens in Algemeen | Permalink |  Facebook |

Commentaren

Het is niet uniek dat een man of vrouw uit het "gewoon" volk opstaat om de geleerde bollen,die knappe gasten ! wakker te schudden uit hun doornroosje slaap,geprikt door het spinnenwiel van macht, eigenbelang ,luxe ,prestige en alles wat het leven zo aangenaam mogelijk maakt...Gekozen door het "volk" is een fabeltje geworden, een billenkletser. Iedereen weet ziet en ervaart hoe onze Islam broeder en zusters ,langzaam maar zeker alles zo'n beetje naar hun hand zetten.... zelfs de "grootste kindervriend aller tijden moest eraan geloven,geen kruis,geen religieus symbool, terwijl hoe langer hoe meer hoofddoeken opduiken.
Het vraagt "moed" om tegen die stroom in te varen, een halt toe te roepen,iets wat bij onze correcte politiekers totaal ontbreekt "moed" hun laffe houding verbergen zij door "ontkenning" en het grootste deel van de "kudde" , van onze ziende blinde maatschappij..aanvaard.
Wij aanvaarden dat "niet" People against Islam..moet uitgroeien tot een machtige organisatie dat een serieus tegenwicht kan bieden op de huidige gang van zaken ,beletten dat wij dieper wegzinken in het stinkend moeras van de fanatieke Islam.
Toch vind ik de naam "People against Islam" een beetje radicaal het woordje fundamentalism ontbreekt..dat is de echte vijand die moet bestreden worden,niet die bepaalde godsdienst ...iedereen gelooft wat hij wil ,er is voor elk wat wils ,katholiek, protestant, joodse godsdienst ,Bhoedisten ,Mormonem, Jehova's enz enz ,keuze genoeg in de suppermarkt van God ,geen last mee !... wij kunnen samen leven met wederzijds respect,behalve met die middeleeuwse kluchtzangers met hun verwarde baarden en witte pyama's. Ik hoop dat ze de koran een beetje aanpassen aan de normen van deze tijd , de Islam gewoon plaatsen in de rekken de suppermarkt der "goden" zonder extra dwingende promotie. De kern van iedere Godsdienst
zou moeten zijn .liefde , hoop en steun geven ,aan een vragende partij,wederzijds respect...maar dat is bij de fundal moslim ver,heel ver te zoeken

Gepost door: Rene | 15-11-09

Ex moslim Abu Bakr wordt regelmatig met de dood bedreigd...

Gepost door: stradi | 16-11-09

De commentaren zijn gesloten.