17-11-09

Demotte wil wapens verkopen aan Kadhafi!!!

imagesDe Walen wisten wel waarom ze de Waalse wapenverkoop tot hun eigen bevoegdheid wilden maken. Na de rellen over de verkoop van wapens aan Nepal kwam er heel wat protest uit Vlaanderen.
Iedereen herinnert zich nog wel de uitspraak van Verhofstadt, die vond dat het wel kon omdat Nepal een “prille democratie” was. Daarom hadden ze blijkbaar die wapens nodig… in een prille democratie mag men elkaar afknallen.

Daarna werd dus de bevoegdheid voor de wapenverkoop overgeheveld naar het Waalse Gewest. Nu kunnen ze rustig verkopen aan de grootste schurken zonder dat er één iemand over valt en lopen ze geen risico op protest aan Vlaamse kant.
In ruil voor die overheveling kregen wij de toelating ons Vlaamse landschap vol flitspalen te zetten.

Zeg nu zelf, is dat geen goede deal?
Vooral als men weet dat 65 % van de in Vlaanderen geïnde boetegelden naar…Wallonië gaan.

In Wallonië waren flitspalen trouwens niet welkom, Di Rupo vertelde aan Humo dat de Walen erg op hun privacy gesteld zijn en niet graag camera’s zien hangen. --’t Ja, zeker iemand zoals Di Rupo….--

Nu doen ze het weer…
Gisteren kwam Demotte -PS - op RTL en RTBF de vergunning voor een wapenverkoop aan Libië -Kadhafi- verdedigen. “Mijn doel is het algemeen belang”, zei hij. Maar gaf toe dat hij de economische en de ethische argumenten tegen elkaar moest afwegen. Maar zo te horen, deed hij dat al, want, zei hij, “de wapens zijn niet dodelijk en zullen vooral voor ceremoniële aangelegenheden dienen.
Wat?? Wapens aan een vroegere geduchte moslimterrorist, en nog steeds een geduchte invloedrijke moslim?
Ik denk niet dat Kadhafi die wapens nodig heeft om die Italiaanse meisjes tot de islam te bekeren, zoals vandaag in de krant stond.

Zou Demotte ook nog in Roodkapje en de boze wolf geloven?
Wel, meneer Demotte, Kadhaffi is die ‘boze wolf’!!Khadafi wil 100 Italiaanse meisjes tot de islam bekeren

23:38 Gepost door Janice Laureyssens in Algemeen | Permalink |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.