19-11-09

Ven Rompy for president!

Voila, de duurbetaalde Europese elite heeft gekozen voor de grijze muis. 'Ven Rompy' is het ondanks de spot in de Britse tabloids toch geworden. Er was wat verwarring met het woord 'voorzitter' en de vertaling 'president', terwijl het in feite chairman had moeten zijn. Maar de Britten waren snel tevreden, toen één van hen buitenlandse zaken kreeg!

Van grijze muis dus naar gouden muis met 360.000 euro per jaar.
Dat is dertig duizend euro per maand of 1.200.000 oude Befkes per maand.
Binnen de federale regering mogen we weer een stoelendans verwachten. Eén ding is zeker, 't zal nog plezant worden als Yves Leterme terug komt.

23:06 Gepost door Janice Laureyssens in Algemeen | Permalink |  Facebook |

Commentaren

Eindelijk terug Zo, eindelijk terug thuis na een lange werkopdracht in Polen (Plock). Wel aardige mensen, die polen, maar er zitten ook vele norse dwarsliggers tussen, een soort reserve russen zeg maar. En buiten pools en russisch spreekt bijna niemand een andere taal, zeker de jeugd niet, echt triest en dom. Maak u daar maar verstaanbaar in de horeca bv. Positief echter: Geen enkele kopvod gezien al die tijd, er is nochtans reeds zeer lang een kleine minderheid aanhangers vd religie vd wrede in het land, maar die worden kort gehouden. Polen had mss beter de eerste eu-president geleverd.

De engelsen spreken Van Rompuy's naam uit als 'Van Rompoi' hoor ik op de BBC, ellendig om aan te horen; waarom niet 'Van Rompai'? zoals in het woord 'guy'? Dat belooft nog vele woordspelingen en rijmverzen (haiku's). In ieder geval ben ik blij dat het geen linkse rat geworden is zoals Blair, Verafstoot of Balkenende. Die laatste twee hebben wel ook hun uiterlijk tegen, de ene ziet eruit als een nozem met bovendien de brutaliteit van een hooligan, de tweede lijkt zo ontsnapt uit een Harry Potter film.

Gepost door: Wannes | 20-11-09

Blij je terug te zien Wannes!

Gepost door: Janice | 20-11-09

Turkije not amused De Turken vinden van Rompuy maar niks, want hij is tegen de toetreding van hun land (5 jaar geleden toch nog). Ik denk dat Herman zijn aanstelling aan dat standpunt te danken heeft trouwens, met de rechtsruk in Europa in gedachten.

Maar de turken zelf zijn denk ik niet meer zo gesteld op een aanluiting van de EU bij het nieuw te vormen turkse kalifaat. Ze moeten dan immers zelf ook immigranten van alle geloofsovertuigingen toelaten, godsdienstvrijheid tolereren, aan homoverheerlijking doen, massaal aborteren enz. Ik zie het de turken nog niet doen.

De Turken beschouwen hun gebied niet alleen beperkt tot Anatolië, maar uitgebreid op de vijf republieken die vroeger bij de Sovjet-Unie hoorden, waaronder Kazachstan, Oezbekistan en Azerbeidzjan. In al deze -”stans” leven Turkstalige moslims. Er leven 70 miljoen Turken in Turkije en nog eens 200 miljoen in deze Turks-islamitische republieken. En dan zijn er de 8 miljoen turkse Oeigoeren in China nog niet bijgeteld.

Gepost door: Wannes | 20-11-09

terug te ""zien"" !!!!!

Gepost door: Rene | 20-11-09

dat zal nog plezant worden met leterme zegt u Janice ? hoop doet leven, zelfs met tjeven !

Gepost door: jos | 20-11-09

Brussels is Flanders Zouden ze bij de FDF deze site kennen?
Best grappig...in het buitenland aanvaarden ze eerder onze historische realiteit dan in in Belgique zelf...Zo'n Brit die in Brussel aankomt zal zich wel verschieten als hij merkt dat het woordje Flamand er een scheldwoord is...

Gepost door: Tiberius | 21-11-09

EUCCP Is dit het doel van de Bilderberggroep? Skull and Bones? En wat te denken over die uitspraak...
Farage effectively broke a tyrannical 1999 law that states it is illegal to criticize the EU.
EUCCP zit in de startblokken.

Gepost door: stradi | 27-11-09

De commentaren zijn gesloten.