29-11-09

Hezbollah smokkelt wapens via Antwerpse haven

Amerikaanse, Britse en Israëlische inlichtingendiensten zijn ervan overtuigd: in de tientallen oceaanschepen van het Iraanse staatsscheepvaartbedrijf IRISL worden heimelijk wapens (voor Hezbollah), chemicaliën en onderdelen voor het Iraanse nucleaire programma vervoerd. (Bron: Centrum Informatie en Documentatie Israël (CIDI), (de Telegraaf)

Lees HIER VERDER


LEES OOK : http://janice-laureyssens-visie.skynetblogs.be/post/7291837/illegale-wapenverkoop-voor-iran

19:53 Gepost door Janice Laureyssens in Algemeen | Permalink |  Facebook |

Commentaren

Geloofwaardigheid Maar wie gelooft Amerikaanse en Britse inlichtingendiensten nog na het Irak-debacle? Een pas op rust gestelde britse generaal vervoegt nu ook al de bnp-rangen en eist dat Tony Blair gestraft wordt voor het voorliegen van zijn volk en het nodeloos beginnen van een oorlog.

Gepost door: Wannes | 29-11-09

AEL Hierbij laat ik U weten, dat ik met de hand op mijn hart durf beweren dat ons bevriend Arabisch-Antwerps clubje, dit totale onzin zal vinden wat hier aan waarheid wordt verteld gezien zij totaal niet tegen de joden zijn, maar wel tegen de islamofobie, een totaal overbodige gemoedstoestand gebaseerd op sprookjes en leugens, waarop ook dit artikel gebaseerd is en bijgevolg deze schepen enkel voeding en kleren vervoeren naar Libanon en verre omstreken of wilde dat Abou Jahjah ginder omkomt van den honger of de kou?
Zo slecht zijde toch niet, hé?

Gepost door: pol | 29-11-09

De commentaren zijn gesloten.