30-11-09

Lezersbrief in de Standaard

Als reactie op het artikel van Guy Tegenbos in DS vandaag schreef L.B. volgende lezersbrief, die echter na twee uur en lovende opmerkingen verwijderd werd:

Het VB heeft problemen met de aflossing van de wacht. Altijd diezelfde kopmannen die nu zelf niet meer weten waarheen.

Hoe anders bij CD&V waar de frisse dartele grootvaders Martens en Dehaene, die het regime eerst opzadelden met paritaire quota, grendels en belangenconflicten waardoor het land nu in een knoop ligt, maar nu het roer stevig in handen hebben. Doelbewust en vol vertrouwen in de toekomst.

Geholpen door nieuwkomer De Clerck die na 10 jaar opnieuw een justitiehervorming doorvoert tot grote opluchting van de politie in Molenbeek en Anderlecht, en die nu vervroegd met pensioen kan gaan wegens uitgeblust.

Pensioen dat zal betaald worden door de honderdduizenden ‘asielzoekers’ die ons bekommerd land nu weer binnenhaalt ingevolge de oplossing van het immigratieprobleem uitgedokterd door de vooruitziende en immer jonge academicus en dichter Van Rompuy net voor hij naar Europa promoveerde.

Dat alles onder het goedkeurend oog van de eeuwig jeugdige en even respectabele Verhofstadt, Dewael en De Gucht. Volgens de eigen VLD-leden verantwoordelijk voor de afgang en de ongeloofwaardigheid van de partij en daarom bevorderd naar veiliger en meer lucratieve oorden om zich daar opnieuw verdienstelijk te kunnen maken voor de mensen.

Aan die voorbeelden moet het VB zich spiegelen om aanvaardbaar te worden voor de ‘democratische’ partijen in de salons van het regime. En zonder vuile taal!

22:42 Gepost door Janice Laureyssens in Algemeen | Permalink |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.