04-12-09

Die Limburgers toch!! Zo vergeetachtig!

Maand cel voor Genkse huisarts die penis in hand patiënte stak

De correctionele rechtbank van Tongeren heeft een 61-jarige huisarts uit Genk veroordeeld tot een gevangenisstraf van één maand wegens seksueel ontoelaatbaar gedrag ten aanzien van één van zijn patiëntes. De rechter ontzette de arts ook voor een periode van tien jaar uit zijn rechten en kende de patiënte en haar ouders een schadevergoeding toe van 1.150 euro.

De jonge vrouw was na een ongeval in behandeling bij de arts voor letsels aan rug, nek en schouders. De arts duwde tijdens een consultatie zijn penis in de hand van de patiënte toen die op de behandeltafel lag. Het meisje vluchtte daarop het kabinet van de dokter uit en ging aangifte van de feiten doen.

De arts verklaarde aanvankelijk dat hij na een bezoekje aan het toilet vergeten was om zijn lid terug in zijn broek te steken. Voor de rechter bekende hij de feiten. Hij zei dat die het gevolg waren van overwerkt te zijn, het gebruik van medicatie en concentratieverlies.

(belga/bdr)


Bron: Het Laatste Nieuws

01:13 Gepost door Janice Laureyssens in Algemeen | Permalink |  Facebook |

Commentaren

Identiteit? Het gerecht weigert de volledige identiteit van dokter Mohammed A. prijs te geven.

Gepost door: Wannes | 04-12-09

De penis ,het verborgen juweel van iedere man ...soms bron van vermakelijkheden soms instrument voor ernstig werk...in "geef acht" indrukwekkend in "ter plaatse rust" nietig...in verkeerde handen gedrukt catastrofaal vernietigend...een bepaalde dokter kan er van meespreken...

Gepost door: Rene | 04-12-09

vergeetachtig, penissen en MR De discussie over penissen laat ik maar aan de specialisten terzake, ik wil het over iets anders hebben. Namelijk over een tekstje dat hier in de rechter kolom staat ("Vlaamse pendelaars zijn woekerend ongedierte dat elke ochtend de Brusselse arbeidsmarkt overspoelt en 's avonds zijn geld afgeeft aan de vijand" gelezen op een MR-site) Het onderstreept nogmaals hoe nieuws wordt gemanipuleerd totdat het in Laureyssens kraam past. Want na 15 sec. Googlen kom je er algauw achter dat deze tekst helemaal niet 'op een site van MR' staat. De tekst komt gewoon van een facebookpagina van enkele jongeren waarvan toevallig enkele leden van MR in de vriendenlijst zijn opgenomen. Maar daarmee vul je natuurlijk geen blog, dus werd die facebookpagina plots een 'MR-site'. Als we die lijn doortrekken dan is Marie-Rose Morel (en een trits andere VB'ers) lid van Blood & Honour, want zij staan/stonden ook op een Facebpook-pagina (in de vriedenlijst) van een notoire B&H-neonazi. Nu, het is niet de eerste en het zal niet de laatste maal zijn dat Laureyssens de waarheid wat 'aanpast'. Als ik terugdenk aan dat knotsgekke verhaal over Marokkaanse Blood and Honour, dan springen de tranen mij opnieuw zo in de ogen. En dus nu over penissen, dokters en vergeetachtige Limburgers.

Gepost door: DV | 05-12-09

geen pensenspecialist DV... de Google-specialist heeft het onomstotelijk bewijs geleverd dat er politiek helemaal niets schort tussen Vlamingen en Walen.Het is voor hem een hele overwinning om het blog van Janice in een minder fraaie positie te plaatsen. De tranen springen hem regelmatig in de ogen bij het lezen van "knotsgekke"verhalen. Bij andere verhalen zoals bv het treiteren van Koptische kerkaanhangers in Egypte met bewijsmateriaal,dan verdwijnt DV zoals een duikboot in de grote stilte van de oceaan..want dan helpen geen google zoekertjes om Janice haar gelijk te ondermijnen.
Over de persoon van DV leerden wij echter "een" ding...het is geen penissen-specialist !

PS..nieuws wordt nogal gemakkelijk en regelmatig gemanipuleerd door bv onze rode smartlappen ten voordele van bepaalde... culturen enz enz...met google kun je dat gedeeltelijk ook achterhalen

Gepost door: Rene | 06-12-09

DV Aiaiai, de melodramatische zagevent DV is terug...

Het berichtje waar je het over hebt werd via mail rondgestuurd. Veel is er niet meer over te vinden, maar in ieder geval werd het door de mandatarissen op Facebook herhaald:


“Vlaamse pendelaars zijn woekerend ongedierte dat elke ochtend de Brusselse arbeidsmarkt overspoelt en ’s avonds zijn geld afgeeft aan de vijand.” Dat staat te lezen op de pagina van een Facebook-groep, waarvan enkele leden kandidaten en/of mandatarissen van MR/FDF zijn.

Dus volgens de ene staat het op Facebook bij de MR groep, de andere beweert op de website van MR, maar in ieder geval door mandatarissen en/of leden. Veel verschil maakt het dus niet uit.


De site over de Marokkaanse Blood&Honour bestond wel degelijk.
Ik kan met de hand op het hart zweren dat ik nog steeds geen Arabisch kan schrijven en ook niet van plan ben het te leren.
Wat ik hier op deze blog heb geplaatst zijn de eerste twee pagina's van de beruchte en inmiddels verdwenen site die ik had gekopieerd en opgeslagen in mijn documenten en daarna was vergeten.
Later, toen ik al met deze blog was begonnen, vond ik het toevallig terug en heb het ingescand en geplaatst...
Zelfs Maroc.nl schreef erover.

Raar dat die extreem linksen altijd meer moeten zoeken achter iets simpel. Als je leugens wilt lezen, ga dan naar de site van AFF, die kennen er echt wat van...

Gepost door: Janice | 10-12-09

Moeten DV, 1MT en Marc Spruyt samen niet gaan kringmasturberen, nu ze weten dat Janice een nieuwsbericht (dat nooit in het mainstream nieuws geraakt) "verdraait" ?
Leugens kan je hun sites wel vinden, maar geen kat die er ies over zegt.
Misschien vinden Pieter Peeters of Jan Janssens Janice's site wel interessanter? Dat vinden DV en 1MT tenslotte toch ook...

Gepost door: p0p4rt | 12-12-09

Haha, schrijffouten...
op en iets.
Groeten !

Gepost door: p0p4rt | 12-12-09

De commentaren zijn gesloten.