12-12-09

“Veilig ouder worden”

Hoewel politici graag doen uitschijnen dat de criminaliteit daalt, is de realiteit helaas minder rooskleurig. In steden als Antwerpen hebben politie en parket zelfs de opdracht gekregen om systematisch criminele feiten zoals woninginbraken, handtasdiefstallen en overvallen op ouderen te verzwijgen om het zogenaamd subjectief onveiligheidsgevoel te doen dalen. De problemen verdoezelen lost echter niets op. Het Vlaams Belang pleit voor een beter en efficiënter veiligheidsbeleid met meer aandacht voor de slachtoffers en een kordate aanpak van de criminelen.

Bovendien wil het Vlaams Belang meer aandacht voor preventie, vermits voorkomen nog altijd beter is dan genezen. Helaas heeft de politieke klasse het ook hier laten afweten. Daarom gaat het Vlaams Belang zélf van start met een heuse preventiecampagne (folders, gadget, brochure, preventienamiddagen) onder het motto ‘Veilig ouder worden’. Deze campagne, die al eerder door Bruno Valkeniers, Filip Dewinter en Marijke Dillen aan de pers werd voorgesteld, zal in totaal meer dan honderd Vlaamse steden en gemeenten aandoen.

Volgende maandag, op 14 december, om 14,00 uur is iedereen welkom in de zaal Gietschotel - Lode van Berkenlaan 179 in Borgerhout.
U krijgt via de afdelingen Borgerhout en Berchem een uitgebreide uiteenzetting over ‘veilig ouder worden’ door Bart Debie, gevolgd door een pauze met gratis taart en koffie om te eindigen met een toespraak van Filip Dewinter.
Elke gast krijgt gratis een alarmapparaatje.

17:29 Gepost door Janice Laureyssens in Algemeen | Permalink |  Facebook |

Commentaren

Straffeloosheid Criminelen hebben momenteel vrijspel. Er heerst een complete anarchie in onze steden. Onze gevangenissen zitten overvol en dus laat men de rest maar lopen. Een harde aanpak is een dringende noodzaak. Want de modale Vlaming blijft dit niet pikken.

Gepost door: Andy | 12-12-09

Prijs Bart Penalty die mensen moet uitleggen hoe ze velig ouder moeten worden. Het lijkt me gefundenes fressen voor Geert Hoste. Maar de Prijs voor de Zelfspot gaat in dit geval zeker naar het VB. Al die strubbelingen binnen de partij tasten in ieder geval niet het gevoel voor humor aan...

Gepost door: Jozef | 13-12-09

Bart heeft tenminste de juiste 'gasten' aangepakt, en geen oudjes die op straat lopen.

Gepost door: Janice | 13-12-09

mensen zoals ""Jozef""zijn van die "groot-moralisten wereldverbeteraars" die vanop de "veilige schoot van mama" hun onervaren naieve gebedjes eens mogen prevelen tegenover ervaren volwassenen..."ze zijn zo lief mijnheer!!" maar op vragen, hoe het komt dat de gevangenissen overvol zitten met "vreemd" krapuul,zal het vermoedelijk antwoord zijn " de maatschappij" wel beste Jozef "UW" maatschappij en zeker niet de "ONZE"

Gepost door: Rene | 13-12-09

@Rene
Heb jij dan zoveel ervaring met het leven in Vlaanderen Réné? Leef je in een Vlaams reservaat in Thailand, misschien?

Gepost door: Marie-Rose | 13-12-09

Rene is zijn hele leven lang politieagent geweest in Antwerpen, dus zal hij wel weten waarover hij praat zeker? Dat hij nu in Thailand woont, betekent niet dat hij niet meer weet wat er in zijn thuisland gaande is, hij komt nog regelmatig naar hier en heeft hier nog vrienden en familie wonen.

Gepost door: Janice | 13-12-09

Safari Wij leven in een Vlaams reservaat in Vlaanderen. Misschien moet u eens met kinderen op safari gaan door Antwerpen, u komt er vast wel wilde vlamingen tegen. Plezier voor het hele gezin...

Gepost door: p0p4rt | 13-12-09

Binnenkort kan men zelfs vanop een veilige minaret, foto's trekken, van het "Vlaamsche leven" van weleer...

Gepost door: p0p4rt | 13-12-09

En als u wil kan u in frituur "Sultan" een schapenburger of een viabdel eten.

Gepost door: p0p4rt | 13-12-09

Zeg eens Marie-Rose, waarom kom je niet in de Borgerhout wonen?

Gepost door: p0p4rt | 13-12-09

Eindelijk eens een iniatief naar de ouder wordende burger toe. Zou door officiële diensten moeten gebeuren, maar die zijn te druk bezig met pamperen van bepaalde bevolkingsgroepen.

Gepost door: Bob D, Carnac | 14-12-09

Bartje zal ... nogal wat werk hebben : 100 locaties aandoen in korte tijd, "il faut le faire" zeggen de Françoistjes dan.
Donderdag 17 dec. spreekt hij in Duinbergen; zaal De Komedie (50 meter voorbij de kerk, richting Knokke) Begin om 16:00 u.
De sympathieke Westvlaamse volksvertegenwoordiger Stefaan Sintobin speelt daar als zijn "publiekstrekker"

Gepost door: Victor Van Vosselaer | 14-12-09

Ja, tot en met februari staat zijn agenda bomvol.

We hadden 140 aanwezigen, niet slecht voor een maandagnamiddag.

Gepost door: Janice | 15-12-09

De commentaren zijn gesloten.