16-12-09

ACTIE - DOE MEE!!! Vandaag het kruis! Morgen de kerk?! Stop de islamisering!

BERICHT VAN PEOPLE AGAINST ISLAM - VOORZITTER PETER VELLE

Drie Waalse politieke partijen (MR, PS en Ecolo) pleiten voor een absolute scheiding tussen kerk en staat. Ook Open Vld lijkt voor dat idee gewonnen. Dat wil zeggen dat het kwartet tegen kruisbeelden aan de ingang van een kerkhof is. Onder andere Jean-Jacques De Gucht wil met zijn steun een debat op gang trekken. Antwerps schepen Philip Heylen (CD&V) gaat nog verder. De 'katholieke' politicus wil stevig snoeien in het aantal kerken in de scheldestad en ontwijde kerken openstellen voor moslims. "Antwerpen telt 80 kerken. Een deel wordt amper gebruikt, een ander deel staat te wachten op de sloophamer. We moeten keuzes durven maken. Waarom sommige kerken niet ter beschikking stellen van de moslims? Veel Antwerpse moskeeën huizen nu in achterkamertjes of garages, de moslimgemeenschap snakt naar ruimte." Aldus Philip Heylen.

'People Against Islam' gaat regelrecht ten strijde tegen deze UITERST GEVAARLIJKE hersenspinsels! Als we toelaten dat kruisbeelden niet meer op 'katholieke' begraafplaatsen mogen te zien zijn, en dat kerken getransformeerd worden in moskeeën, dan wappert binnen 10 jaar de vlag van de islam op het koninklijk paleis en het parlement.

Als u liever gewekt wordt door het klokkenspel van uw dorpskerkje in plaats van de 'Allahoe akbar kreet' van een haat-imam, steun dan onze protestactie. Op zaterdag 19 december 2009 om 14u, voert 'People Against Islam' actie aan de prachtige kathedraal van Antwerpen. Wilt u ook dat de islamisering van ons land stopt? Laat uw stem dan horen!

People Against Islam

Voorzitter Peter Velle


Blog: http://www.bloggen.be/nojihad/

01:58 Gepost door Janice Laureyssens in Algemeen | Permalink |  Facebook |

Commentaren

Ze zijn zo lief... ...en verdraagzaam

Gepost door: stradi | 16-12-09

ge zou op den duur nog een racist worden of een onverdraagzame waar zit onze Daneels ? kruisbeelden weg op't kerkhof ? en wanneer volgen de zerken ? Als die idioten dan toch op hun knieen vallen voor dat reizend Allah circus dat ze dan de scheiding tusen kerk en staat strikt toepassen.Geen subsidies meer voor al de religies die ons land teisteren,geen pensioenen voor leeggelopen pastoors of imans, laat die verwarde baarden in pyama of goed doorvoede pastoors e.d.bedelen voor hun eten zoals hier in Thailand. Die Islam en hun bange blanke politiekers beginnen me serieus de keel uit te hangen.Wat mij betreft gisteren in een grootwarenhuis een "KOPVOD" gezien en dat was lang geleden

Gepost door: Rene | 16-12-09

Ondertussen is het voorstel van die partijen al verworpen.

Gepost door: 1MT | 16-12-09

WC Dat ze het kruis verbieden zal mij worst wezen, en de kerken interesseren mij alleen nog uit architectonisch en historisch oogpunt.

De steun vd Kerk voor de islamisering loopt op volle toeren: nu het Paleis zijn deuren openzet voor daklozen en asielzoekers, doen enkele extreemlinkse vleugels vd Kerk, zoals Caritas en KMS (Kerkwerk Multicultureel Samenleven) er nog een schepje bovenop: iedereen die thuis nog een kamertje vrij heeft wordt verzocht zich te melden met het aantal asielzoekers dat hij kan opvangen. Enige voorwaarde is dat het wc niet richting Mekka staat.

Gepost door: Wannes | 17-12-09

Joden Het begint nu eindelijk ook de duitsers op te vallen dat de meeste duitse joden uit de toplaag hevige voorstanders zijn vd islamisering van Duitsland. En dat terwijl de meeste islamkritische blogs juist hevige voorvechters zijn van de joodse staat! Van dank gesproken! Maar ja, zo kennen we de joden, het zijn nu eenmaal stokers van nature...

Gepost door: Wannes | 19-12-09

Bekeerling Profvoetballer Abel Xavier heeft zich bekeerd tot de islam en stopt met voetbal. Vanaf nu heet hij Faisal Xavier. De voetballer maakte het nieuws op een persconferentie in de Verenigde Arabische Emiraten bekend: 'Het is een emotioneel afscheid. In tijden van zorg heb ik troost in de islam gevonden. Na het opdoen van veel kennis en het meemaken van een intense ervaring heb ik dit besluit genomen.'
Abel Xavier speelde voor twaalf clubs. Zo speelde hij in het seizoen 1998/99 voor PSV. Daarna speelde hij onder meer voor Everton, Liverpool, Galatasaray en AS Roma. Los Angeles Galaxy was zijn laatste werkgever. Daar vertrok hij nadat het niet goed kon vinden met Ruud Gullit, die toenmalig daar trainer was.

Hij ziet er bovendien goed uit:

Gepost door: Wannes | 27-12-09

De commentaren zijn gesloten.