16-12-09

Een kleine partij met een groot gedachtegoed

Geert Lambert, de leider van de piepkleine Sociaal-Liberale Partij (SLP), voert gesprekken met Groen! om "na te gaan of samenwerking een verrijking voor beide partijen kan inhouden". Dat zei hij aan De Standaard en ook in het tv-programma Terzake.
Dit moet zowar de zevende poging zijn om het hoofd boven water te houden!

Hij zei dat zijn partij momenteel alleen met Groen! spreekt, en niet met andere partijen. Waarschijnlijk heeft ook niemand gevraagd aan een op sterven na dood partijtje van drie man en een paardenkop om met hen in zee te gaan.
"Het is ook niet de bedoeling over te stappen en zelfs niet om een kartel te vormen. Wel pogen we te zien hoe we elkaar kunnen versterken en helpen", zei hij in Terzake en de Standaard. Met Groen! gaat het, behalve in Borgerhout waar ze verkiezingsaffiches hangen van Vlaamse dames met hoofddoek en zes zetels in het district behaalden, ook niet al te best. Twee losers samen, die boot is gedoemd om te zinken…

Maar Lambert verliest de moed niet, van de rechtse Volksunie naar de Groene communisten … moet kunnen, want de SLP is een ‘kleine partij met een groot gedachtegoed.

14:08 Gepost door Janice Laureyssens in Algemeen | Permalink |  Facebook |

Commentaren

Twee foutjes: Groen! is socialistisch en niet communistisch en het moet SLP zijn in de laatste zin en niet LSP, dat is namelijk een andere partij (Links-socialistische Partij).

Gepost door: 1MT | 16-12-09

Telefooncel Als ze fuseren zullen ze wel niet meer die telefooncel op de Grote Markt in Brussel kunnen gebruiken voor hun algemene ledenvergadering...

Gepost door: Wannes | 16-12-09

Eindelijk,daar zaten wij met zen allen op te wachten een fusie tussen de twee meest toonaangevende partijen. Ik heb het altijd al geweten dat Lambert een voorliefde heeft voor "groen" ge kon dat gemakkelijk zien aan zijne vorige bril !!

Gepost door: Rene | 16-12-09

Verdorie, wat zou ik doen zonder jou, hé MT? Ik zou zowaar niet eens zien dat ik de S niet voor de L heb gezet. Echt waar, een onvergeeflijke fout. Niemand zou hebben begrepen waarover het ging!

Maar met het overige zit je er dik naast. Sommige leden van het toenmalige Agalev werden zelfs betaald door Moskou om hier boel te maken, bvb. betogen tegen de kernkoppen enz...

En Jos Geysels? Je weet wel... met het nijdig kopke, was geen Stalinist, maar wel een trotskist. Hij zei zelf tegen iedereen die het wou horen dat hij een fan was van Chavez die net als hij een trotskist is.


Gepost door: Janice | 17-12-09

de pot en de ketel en zo Twee "losers" die willen samenwerken.
Misschien kan die andere "loser" aan de andere kant van het politie spectrum daar nog iets van leren voor gebruik in eigen rangen.

Gepost door: Jozef | 17-12-09

zouden die twee ,vriendenkring-partijtjes ook een spaarkaske hebben ?

Gepost door: Rene | 20-12-09

Feit is ..... Het afgaan "zoals ne gieter" van dat "efteling" partijtje is dat de voorzitter Lambert er fel door vermagerde,hij is nu "mooi" geworden en "sexy"

Gepost door: Rene | 24-12-09

De commentaren zijn gesloten.