16-12-09

Greenpeace

Ik heb altijd al een boontje gehad voor de mensen van Greenpeace. De moed die ze vaak aan de dag leggen op zee om de walvisvangst tegen te gaan is geweldig. Ze zijn goed georganiseerd en goed uitgerust en dat hebben ze weer eens bewezen in Brussel. De Brusselse politie is alleen maar goed om brutaal en gewelddadig op te treden tegen (Vlaamse) anti-islamiseringsbetogers. Betogers die trouwens op een openbare plaats stil stonden en niets anders deden dan de pers te woord staan. Een betoging die eerst niet werd toegelaten door de Brusselse burgemeester Freddy Thielemans, maar dezelfde morgen toch nog werd goedgekeurd, mits de belofte om ter plaatse te blijven staan. De betogers kwamen hun belofte na, en Thielemans brak zijn woord en stuurde zijn brutale en gewelddadige troepen.

Greenpeace pakte het beter aan, ze vroegen niets en deden het gewoon. Nadien zei commissaris Christian De Coninck, “Als we gedacht hadden dat iemand zo stupide zou zijn om dergelijke toestanden uit te halen, dan was het waarschijnlijk niet gebeurd. Als mensen zwaar materiaal gebruiken, dan kan natuurlijk iedereen binnen”.
Zwaar materiaal? Een net pak, een mooie auto en een vals pasje…meer zwaar materiaal was er niet nodig. De actievoerders werden opgepakt en wat dacht u?? Eentje is nog gaan lopen in het Justus Lipsiusgebouw, waar alle regeringsleiders samen zaten om te vergaderen.

Wie is er dan in feite stupide?? Denken ze dat jihadisten zich eerst gaan melden of even gaan bellen? Die mannen die in de WTC torens vlogen, waren ook hoogopgeleide mannen in een net pak. Ze droegen geen woestijnkledij en hadden geen lange baarden en hebben ook niet op voorhand gebeld om te vragen of ze met een vliegtuig in de torens mochten vliegen…

De korpschef, Guido Van Wymersch, liet vorig jaar niemand een roos neerleggen bij de herdenking van 9/11 in Brussel. Met groot machtsvertoon stond een tot de tanden toe bewapend politiekorps midden in de straat dreigend toe te kijken. Guido himself zei toen dat diegene van wie de roos de grond zou raken, meteen de doos zou worden ingedraaid. Over het ‘respecteren van de leefbaarheid van de buurt en de bewoners’ of ‘we leven tenslotte niet in een totalitaire staat’ hebben wij toen in ieder geval niets gemerkt! Integendeel!!!
Blijkbaar nemen ze in Brussel enkel gemakkelijke slachtoffers te grazen, zeker wanneer ze Vlaams spreken.

Nu weten we in het vervolg wat we moeten doen, want Guidoke laat iedereen met een valse perspas, schoon kostuum, netjes geknipte haartjes, chique wagen met enkele zwaailichten en een laissez-passer gewoon door.

Proficiat Greenpeace! Goed gedaan!

01:43 Gepost door Janice Laureyssens in Algemeen | Permalink |  Facebook |

Commentaren

Wanneer stapt die volgevreten blaaskaak van een Thielemans eindelijk op?

Gepost door: Wannes | 17-12-09

Hahaha Hahaha, geen klimaatakkoord! Gaat het verstand dan toch zegevieren op de linkse demagogie? Momenteel -14°C en de winter moet nog beginnen!

We zullen de klimaathysterie maar bijplaatsen in het lange rijtje van nooit uitgekomen voorspellingen, zoals daar zijn de nieuwe ijstijd van de jaren '70, het ozongat, de zure regen, de millenniumbug (een vd grootste uitdagingen vd globale economie vlg volidioot Blair), de kernoorlog, het gele gevaar (de chinezen gingen komen), de gekke koeienziekte (honderdduizenden doden in de uk alleen), de dioxinekippen, de vogelgriep, de mexikaanse griep (70% van alle werknemers ging ziek worden vlg HLN), de geitenziekte enz enz. Teveel om nog grappig te zijn.

Gepost door: Wannes | 19-12-09

De commentaren zijn gesloten.