16-12-09

Louis Michel werd niet verkozen tot VN-voorzitter

Louis Michel, de voormalig minister van Buitenlandse Zaken en EU-commissaris is zwaar teleurgesteld. Tegen ‘zijn’ verwachtingen in wordt hij geen voorzitter van de Algemene Vergadering van de Verenigde Naties. De Waalse liberaal leek volgens hemzelf en de pers al lang de voornaamste kandidaat om voor België opnieuw een internationale topfunctie binnen te halen.
Quel culot !

Is hij misschien vergeten tegen hoeveel schenen hij heeft gestampt? Na de verkiezingsoverwinning van Haider mochten we niet meer gaan skiën in Oostenrijk, Italië kreeg ervan langs nadat Berlusconi werd verkozen en hij papte aan met de grootste Afrikaanse gangsterleiders en mensenmoordenaars zoals Mugabe, Kabila, Kagame en consoorten. The NewYork Press schreef zelfs Mugabe & Michel, Today's Gangsters

Algemeen werd verondersteld dat Michel betere papieren had dan zijn enige tegenkandidaat, de Zwitser Joseph Deiss. Door het minarettenverbod zou de Zwitser in die functie internationaal niet goed liggen.

Maar Michel heeft er niet aan gedacht dat de geschoffeerde landen uiteraard ook tegen hem zouden stemmen. Niet alleen Italië en Oostenrijk stemden tegen hem, maar zijn dienst als ‘bruggenbouwer’ en zijn ‘appeasementpolitiek’ die meer weg had van een olifant in een porseleinenwinkel en zijn vriendschappen met de verkeerde regeringsleiders hebben ook andere landen, zoals Engeland, Finland en Duitsland ertoe aangezet niet voor hem te kiezen, maar voor een Zwitser, ook al maakt zijn land geen deel uit van de Europese Unie.

Zijn ‘ethische overtuigingen’ vallen dan toch blijkbaar niet erg in de smaak van sommige Europese leiders. Louis Michel doet denken aan een dictator, misschien door de vriendschappelijke omgang die hij met andere dictators had?? Indien Michel als voorzitter van De VN zou zijn verkozen, een VN met een oververtegenwoordiging van moslimlanden met extreme eisen, dan hadden we wel geweten welke kant het met Europa zou opgaan.

13:49 Gepost door Janice Laureyssens in Algemeen | Permalink |  Facebook |

Commentaren

Ontsnapt Daar zijn we weer mooi aan ontsnapt, want hij had zeker voorgesteld dat de westerse landen alle 10 jaar een nieuwe auto en een nieuwe kleurentv moesten kado doen aan alle gezinnen in het zuiden.

Om van de aansluiting van gans noordafrika bij de eu maar te zwijgen...

Gepost door: Wannes | 16-12-09

Ik heb ergens nog een brief die vrienden in Zuid-Afrika hebben ontvangen nadat ze alle landen aanschreven om hulp vanwege de vele 'plaasmoorden'.
Michel's antwoord ging over de herverdeling van de gronden. De boeren moesten hun gronden maar afgeven aan de zwarten. Er was grond genoeg, maar de braakliggende stukken wilden ze niet. Ze willen de gronden waar de Boeren al 300 jaar op gezwoegd hebben. Ja, pragmatisch zijn ze wel...

Gepost door: Janice | 17-12-09

Doordenker. Men is geen groot man,alleen omdat men boven op de laddder staat...Evenmin dat,de dag van heden,
deze ladder politiek heet,en heel wat crapulle
sullen zich inbeelden bij de voet van de goden te staan,als ze enige treden zijn opgeklauterd!

Gepost door: Guido | 26-12-09

One down, ten to go En nu Imam Danneels ook nog uit zijn functie ontheven, kon het jaar nog mooier eindigen? Hij laat een puinhoop achter vlg het vaticaan! Geen pastoors en geen gelovigen meer, een hoop linkse wetten ongehinderd laten stemmen over homo's, euthanasie, abortus, islamisering enz. Hopelijk wordt hij opgevolgd door Léonard, toch een iets realistischer figuur.

Gepost door: Wannes | 26-12-09

Neen Neen, het VATICAAN verwijt de kardinaal dat hij zich niet gemoeid heeft met de wereldlijke macht! Voor mij mag het christendom net als de islam vd aardbol verdwijnen. Waarmee ik nog niet beweer dat zowel het christendom als de islam niet veel betekend hebben voor de mensen. (en de islam nog steeds). Maar het is zoals met de postkoets, die is ook verdwenen wegens nutteloos geworden.

Gepost door: Wannes | 26-12-09

De commentaren zijn gesloten.