22-12-09

Hypocriet Bertje

Iedereen zal zich nog wel herinneren hoe Bert Anciaux stond te janken voor de camera toen hij geen minister mocht worden, omdat zijn eigen partijregels het niet toelieten dat een voorzitter (van ‘k weet niet meer welke partij het toen was…) ook minister kon worden.

Van een insider had ik toen vernomen dat hij het ‘preeke’ van minister niet kon missen, omdat hij nog maar net een ‘stulpje in het Brusselse' had gekocht en het anders niet kon afbetalen.

Het stulpje werd nu ontdekt aan de uiterste grens van Brussel, maar lees wat Filip De Man er op zijn blog over schrijft.thumb_300px_bertjes%20stekje

Hypocriet Bertje

De gebuisde politicus Bert Anciaux laat zich dezer dagen nog eens opmerken en wel met een karamellenvers over het leed van de illegalen en onze verpletterende verantwoordelijkheid terzake:

"Schaamrood, onaanvaardbaar
schande in mijn eigen stad, waar
Europa en een koning wonen
vitrines rijkdom tonen
regeringen lustig zwalpen
en straks vakanties naar de Alpen
après ski met warme wijn
en Kerst met 't kindeke Jezus klein."


Aldus hypocriet Bertje, die zelf in een prachtdomein woont in de Petit Chemin Vert-Korte Groenstraat. Dat ligt nog net binnen de grenzen van Brussel-stad, anders was hij geen vetbetaalde Brusselse schepen of dito minister kunnen worden.
Zijn grooteigendom is omgeven door akkers, weilanden en zacht ruisende bomen: voor Bert geen grootstedelijk lawaai, geen hangjongeren, geen djellaba's.

In heel Brussel is niet één dreef te vinden die er zo groen en rustig bijligt als die waar Bleitmans woont. Men kan zijn kiezers alleen maar aanraden daar in de lente eens te gaan wandelen, niet in het minst om de visu vast te stellen waar hun o zo progressieve halfgod woont.
Let wel: de mooi met bomen afgeboorde oprit van het Anciaux-domein is vijftig meter lang, misschien is het moeilijk een glimp op te vangen van de man die moedig al het leed van de wereld op zijn frêle schouders torst.

O ja: er is toch sprake van enige menselijke activiteit in de buurt van Bertje en zijn Damienne: een Centre Sportif-Sportcentrum alwaar men zich kan vermeien op de tenniscourt of tijdens het squashen. Het zou dus kunnen dat de zielerust van de linkse schijnheiligaard verstoord wordt door 1 tennisbal in zijn tuin van 1 hectare.
Voor een luchtfoto van zijn stulpje zie hiernaast. het stekje ligt iets boven de tennisclub.Komaan Bertje: gooi de deuren open van uw riante woonst van meer dan een miljoen euro en laat de Derde Wereld binnen!

Meer fundamenteel: is het de fout van de Europeaan, Bertus, dat er honger heerst in Ethiopië? Dat sedert jaren een burgeroorlog gaande is in Soedan? Dat de meeste onderontwikkelde landen weigeren kordate maatregelen te treffen tegen de demografische explosie aldaar? Dat zij hun bevolkingsoverschot uitvoeren naar Europa?

20:20 Gepost door Janice Laureyssens in Algemeen | Permalink |  Facebook |

Commentaren

Hypocriet is inderdaad het juiste woord. Die vent zou verplicht moeten gaan wonen in een immigranten buurt, en zijn kinderen zouden verplicht naar een 'zwarte' school moeten gaan.

Als je de tolerante idioot wil uithangen moet je maar het 'juiste' voorbeeld geven.

En hij kan best, zoals jezelf al aangaf, wat van zijn riante loon afstaan aan al die arme illegaaltjes....

....en de rest kan hij huisvesten in zijn eigen afgelegen woonst. Er kunnen vast wel wat arme Afrikaantjes slapen in de slaapkamer van zijn kinderen.

(Ik word werkelijk RAZEND als ik al die hypocriete links-liberale @3%%)+? aan het 'werk' zie. Grrrrrrrrrrrrrrr!!)

Gepost door: Alexander | 23-12-09

Degoutante vent Het is heel gemakkelijk op te roepen tot solidariteit, als het "de ver van mijn bed show" is. Lullen, maar niks positiefs doen is het enige wat die nitwit in heel zijn leven gepresteerd heeft. Daarom ook dat u en ik nooit ver in de politiek zouden geraken. Lullen kan ik 24 u aan een stuk, maar slaag er (soms?) toch wel in iets constructiefs te doen. Maar ja, den Bleiter is opgegroeid met de graaicultuur, en dat is hem zichtbaar heeeel goed bekomen. Dat er nog randdebielen zijn die voor zo'n figuur kiezen?

Gepost door: Bob D, Carnac | 23-12-09

met de tranen in de ogen Het zijn inderdaad wantoestanden...al die sukkelaars waar ze gene blijf mee weten...De volledige tekst van Bertje zijn hartverscheurend diep menselijk gedichtje heb ik gelezen op zijn web en ik kreeg weliswaar de tranen in mijn ogen...niet van medelijden maar van "razernij" op de persoon van die super hypocriet...Waren het niet de correcte politiekers zoals dien "Bleter" die voor al die wantoestanden gezorgd hebben..."schaamrood" moest hij zijn en "onaanvaarbaar" het is inderdaad een "schande" ...wat hij niet publiceerde...."maar die sukkelaars zullen mij een worst wezen"" laat mij maar lustig zwalpen ,van de ene receptie naar de andere en "straks" vacanties naar de Alpen ,apres ski en warme wijn , laat Bertje maar doen,het kan voor mij niet beter zijn,wat kan dat kindeke Jezus mij schelen het is zijn verantwoordelijkheid...niet de mijn !!

Gepost door: Rene | 24-12-09

Hoeveel Hoeveel asielzoekers kun je opvangen op een terrein van één hectare?

Gepost door: Wannes | 26-12-09

Dom Ahmadinejad over Europese politici: "Ene al dommer dan de andere"

Voor één keer kan ik het wel met de man eens zijn denk ik.

Gepost door: Wannes | 26-12-09

De commentaren zijn gesloten.