27-12-09

Terrorist ... en weer geen kansloze!

Soms worden voorvallen sneller gemeld in de reacties dan dat ik de tijd vind om er over te schrijven, maar dat is blijkbaar het nadeel van vrouw zijn. Je hebt 1001 andere dingen te doen zodat je er gewoon niet toe komt om er aan te beginnen.

De laatste tijd krijg nogal wat mails van moslims waaruit ik, na enige moeite om de geschreven tekst te ontcijferen, steeds weer ontdek dat ze de criminele daden van hun broeders blijven goedpraten, verdedigen of zelfs ontkennen. Ook vandalisme, zoals stenen door de ruiten van trams en bussen gooien op (toevallig) kerstavond, wijten ze aan de achtergestelde positie van moslims in de samenleving, kanslozen dus… Nooit zullen ze toegeven dat het vooral gaat om pure haat tegenover het Westen en de ongelovigen (koefar).

Daarom wou ik het toch nog even hebben over de Nigeriaan die probeerde in de Northwest-Airlines vlucht 273 het toestel met 278 passagiers aan boord op te blazen.
Een Nederlander op weg naar zijn zus in Costa Rica, was gelukkig alert genoeg om zijn plan te verijdelen en zich op de terrorist te gooien en hem in een houdgreep te houden tot het toestel kon landen, waarbij hij er met wat kleerscheuren en lichte verwondingen vanaf kwam.

Zijn ouders vertelden nadien: "Hij vertelde dat hij dwars over alle stoelen was gevlogen, toen hij zag wat die vent aan het doen was. Toen heeft hij die man in elkaar geslagen, de man naar de voorkant van het toestel gesleurd en daarna de vlammen gedoofd. We zijn zó trots op hem, maar we zijn ook heel erg geschokt, want het had in één seconde ook totaal anders kunnen aflopen. Dan had ik een heel ander telefoontje gehad."

Lydia Faber zijn compagnon zei: "Hij vertelde dat die man ineens opstond en iets aanstak dat aan zijn lichaam vast zat. Toen dook Jasper direct boven op hem."

Er bestaan dus nog helden!!!

De terrorist, Abdul Farouk Abdulmutallab, hyandelde in opdracht van al-Qaida, en was van plan 'iets' in een vliegtuig boven Amerikaans grondgebied te laten ontploffen. Vloeistof was net weer toegelaten op vliegtuigen en terroristen weten dat blijkbaar sneller dan de doorsnee toerist, want volgens bronnen bij inlichtingendiensten zou Abdul gebruik hebben gemaakt van een mengsel van poeder en een vloeistof.

Dus vanaf nu krijgen we met z’n allen weer extra maatregelen te verduren als we het vliegtuig willen nemen naar de VS. Ook al zien we er niet uit als Arabieren of Afrikanen, zullen we worden gefouilleerd en zal alle handbagage worden gecontroleerd.

Abdul was echter geen kansloze noch achtergestelde moslim. Abdul was de zoon van een Nigeriaans oud-minister en kreeg alle kansen die het Westen hem kon bieden. Hij was ingenieursstudent aan de universiteit van Londen en volgens zijn visum reisde hij naar de VS om een religieuze ceremonie bij te wonen. Dat die religieuze ceremonie meteen zou plaats vinden naast Allah stond er uiteraard niet bij.
Zijn vader, de 70-jarige prominente zakenman Alhaji Umaru Mutallab legde deze maand zijn functie neer als directeur van PLC, de oudste bank van Nigeria. De vader zou zich onlangs negatief hebben uitgelaten over zijn zoon, omdat die er steeds extremere religieuze ideeën op nahield, aldus familieleden.

Volgens hen is zijn vader zwaar aangedaan door het nieuws. Hij was ook verbaasd dat zijn zoon toestemming kreeg om naar de VS te vliegen.
Een half jaar geleden zou hij de Amerikaanse ambassade, de lokale autoriteiten en veiligheidsdiensten in de Nigeriaanse hoofdstad Ubuja hebben ingelicht over de activiteiten van zijn zoon, aldus de Nigeriaanse krant This Day.
Er wordt nu onderzocht waarom de 23-jarige man nooit op een zwarte lijst werd geplaatst. Misschien moet men ook de stiefmoeder wel eens doorlichten. Zij is een Arabische uit Jemen de terrorist zou in Jemen de brandgevaarlijke stoffen in de vorm van poeder en een combinatie van chemische producten hebben gekocht waarmee hij het vliegtuig tot ontploffing wilde brengen.

Opvallend is dat hij er zijn extreme opvattingen over religie al op nahoudt sinds zijn middelbare schooltijd op een internationale school in Togo. Hij preekte destijds op het schoolplein tegen medescholieren over de islam, berichtte de krant. Daarna studeerde hij in Londen. Hij trok vervolgens via Egypte naar Dubai. Vanuit Dubai liet hij zijn familie weten dat hij niets meer met ze te maken wilde hebben.

Als de Westerse wereld toestaat dat de radicale islam zelfs in onze eigen steden en dorpen wordt onderwezen via Koranscholen en madras en via ‘Jongeren voor islam’, die tieners naar Al Qaida kampen in Afghanistan stuurt, dan moeten ze er niet van schrikken dat de islam met de dag radicaliseert. De westerse overheden werken het zelf in de hand.

En dan maar roepen dat diegenen die zich ertegen verzetten nazi’s en racisten zijn, terwijl we ons net verzetten tegen het nieuwe nazisme… de islam!


19:22 Gepost door Janice Laureyssens in Algemeen | Permalink |  Facebook |

Commentaren

Heb eens koefar onder google opgezocht, daar zie je nogal wat

Gepost door: Frans | 27-12-09

Inderdaad Als je leest wat moslims schrijven over ons (koefars) dan is het wel duidelijk dat er van integratie nooit iets in huis zal komen en dat vreedzaam samenleven een utopie is.

Gepost door: Janice | 27-12-09

De toekomst? De veiligheidscontroles op luchthavens worden nogmaals opgedreven, naaktfotos van iedereen, intiem fouilleren, niets mag nog worden meegenomen in de cabine.

Dit wordt de toekomst:

Gepost door: Wannes | 27-12-09

Links rijden Radicale moslims vieren geen kerst, sinterklaas, of verjaardagen, niet omdat het christelijk zou zijn, maar gewoon omdat ze de koefar niet mogen imiteren van de groote krijgsheer Mo (Satan hebbe zijn Ziel)

Nog een geluk dat ze in die tijd in Saudi Arabie niet links reden of ze deden het hier ook.

.

Gepost door: Wannes | 27-12-09

Allah is groot en Mohamitler zijn profeet !! Het meest verontrustende is ,dat de zogezegde gematigde moslims zich laten meezuigen door de radicalen ,zoals indertijd, behoudens uitzonderingen, iedere Duits een zogezegde symphatie had voor het nazisme... omwille van angst, voor de brutaliteit van dat regime ,lieten begaan ....Het zou al een hele geruststelling zijn als Moslim-officiele instanties of regeringen de mislukte aanslag scherp zouden veroordelen,maar ik denk eerder het tegendeel. Het heeft allemaal in de kern van de zaak niets meer met godsdienst te maken het is gewoon een strijd om overwicht ,macht en invloed ,je geeft mensen een bepaalde opvoeding een samenhorigheid,niksnutten een waardigheid,wat hersenschimmen en bijhorende sprookjes en je kunt vertrekken...gevaarlijke idioten , hielenlikkers en bangschijters vindt je overal...zet andere regeringen wat onder druk ,dreig het oliekraantje dicht te draaien en je krijgt "correcte" politici,die zelfs ten gepaste tijde beginnen te bleten...bouw een super-verdraagzaam en antiracisme collaboratiecentrum .....verbied bepaalde betogingen of herdenkingen..haal alle westerse religieuse symbolen weg...en we zijn niet ver meer weg van de ... "bevrijding".... het duizendjarige rijk met als start, terug naar de de duistere middeleeuwen...

ALLAH is groot en MOHAMITLER zijn profeet

Gepost door: Rene | 27-12-09

En ze laten hen maar doen...

Gepost door: Janice | 28-12-09

Moslimrechten En vorige week deelden moslims uit vele europese landen een oorveeg uit aan onze Mensenrechtenindustrie, door zelf in Brussel een comité op te richten dat nu eens écht gaat waken over de mensenrechten, lees moslimrechten...

Want dat ook moslims door veiligheidsinspecties moeten op luchthavens, dat had Mohammed toch verboden?

5 jaar geleden pleitte ik al voor moslimvrije vluchten (mits meerprijs), ik doe het vandaag nog eens.

Gepost door: Wannes | 28-12-09

There are many more like me Michael Rimmer, one of his former high school teachers, called him "a model student, very keen, very enthusiastic."

"He was a very nice, friendly person," said Efemena Mokedi, a former classmate. "He was a person who did a lot of good things."

Abdul: "There are many more like me"

Gepost door: Wannes | 28-12-09

Nagels met koppen, Wannes !! Geen commentaar vereist...

Gepost door: p0p4rt | 28-12-09

Ik werd net door de politie een uur lang verhoord in verband met een klacht die de voorzitter van Jongeren voor Islam, Farid Zahnoun (alias Abu Anas) tegen mij heeft ingediend. Hij heeft zelfs 3 à 400 euro betaald om zich burgelijke partij te stellen en heeft Kris Luyckx als advocaat genomen.

Straks schrijf ik er meer over.

Gepost door: Janice | 28-12-09

morisco's Dit geval toont nogmaals aan dat mijn stelling hard maar juist is: ALLE moslims dienen op een dag europa te verlaten, ook de best geintegreerde en de meest succesvolle. Ze kunnen immers overnacht 'omkippen' van gematigd naar radicaal, of hun kinderen kunnen gevaarlijke fundi's worden, tegen de wil van hun verbijsterde ouders in. In de 15e en 16e eeuw heeft men in Spanje die ervaring al opgedaan met de morisco's, de geschiedenis herhaalt zich nu.

Gepost door: Wannes | 28-12-09

Science Fiction ... Gematigde moslims bestaan immers niet. Gematigde moslims zijn als druiven zonder pitten. Tegennatuurlijk en ondanks de pitten eruit zijn, smaken ze nog steeds hetzelfde. Gematigde moslims zijn science-fiction. Het zal ooit wel zijn, maar het is nog ver weg en niemand weet zeker of ze ooit wel zullen bestaan. We hopen het beste.

Gepost door: p0p4rt | 28-12-09

In het kruis gepakt? Onze vriend de terrorist had zijn explosieven dus niet op zijn dij vastgebonden, maar in het kruis van zijn onderbroek genaaid! Wil dat nu zeggen dat alle passagiers vanf nu eens goed in hun kruis gaan worden gepakt op zoek naar dynamiet? Ik hoop alleen maar dat ze jonge vrouwen inzetten om mannen te checken, en omgekeerd...

Gepost door: Wannes | 29-12-09

Profiteureke...

Gepost door: Janice | 29-12-09

Achterlijk? Bijlange niet! Pakistan, december 2009

In het stadje Badani Bhutto werd vorige week een 20-jarige vrouw op een veiling verkocht aan de hoogste bieder. Azizan Bhutto is gescheiden en de moeder van twee kinderen. Ze verbleef bij een van haar broers die haar vervolgens per opbod verkocht voor het bedrag van 270.000 Pakistaanse roepies (circa 3500 euro). Het inzetbedrag was ruim 50.000 Pakistaanse roepies (circa 600 euro).
Veel dorpelingen volgden de veiling met interesse. Het huwelijk met de 50 jarige koper zal worden voltrokken op het moment dat hij het volledige bedrag heeft betaald. Dit geld wordt verdeeld onder de broers van Azizan.

http://www.nieuwreligieuspeil.net/node/3237

Gepost door: Frans | 29-12-09

Nr. 333 De onderbroekenbommer kreeg hulp van ex-gevangenen. Het zijn Guantanamo-klant Nr. 333, Muhamad Attik al-Harbi, en nr 372, Said Ali Shari. (ABC News)

Wat was Obama's eerste prioriteit weer als hij president ging worden?

Gepost door: Wannes | 29-12-09

El Al Moslims moeten aan strengere controles onderworpen worden, zegt een brits terrorisme-expert. Benieuwd hoe de islamiseringsindustrie gaat reageren...

In ieder geval, ik zeg het al jaren. De israelische luchtvaartmaatschappij El Al ("Fly with the most secure airline in the sky to 48 destinations worldwide") doet het trouwens al heel lang zo, zonder dat er een haan naar kraait.

Gepost door: Wannes | 29-12-09

Ik vond dat er in die onderbroek toch nog verdachte kleurtjes merkbaar waren. Misschien van 't verschieten toen die Nederlander hem besprong?

Gepost door: Janice | 30-12-09

Collaboratie der Universiteiten Sinds 1995 kregen de britse univs, waaronder Oxford en Cambridge, 233 miljoen pond van de arabieren voor het promoten vd islam in de UK. Wie zich dus nog afvraagt waarom ook ONZE universiteiten zo hitsig links zijn en de islamisering promoten alsof hun leven ervan afhangt, weet het nu.

Gepost door: Wannes | 30-12-09

Terreur in Finland En de volgende terrorist is er al:

De in 1966 in Kosovo geboren Ibrahim Shukpoli schoot uit jalouzie zijn vrouw en 3 onschuldigen dood in een winkelcentrum. Wat zullen de vele Goedmenschen in Scandinavie weer geschrokken zijn van deze arme 'asielzoeker'.

Gepost door: Wannes | 31-12-09

Moeten we dat nu echt allemaal verdragen omdat zij toevallig olie in hun zandbak hebben?

Gepost door: Janice | 31-12-09

Safe House Schuringa is ondertussen ondergedoken in een Safe House van de FBI wegens bedreigingen...

Dat de moslims geen genade kennen met mensen die hen tegenwerken bewezen ze vandaag nog in Aghanistan: 6 gematigde taliban onthoofd door ... radicale taliban...

Geen wonder dat dergelijke lefgozers veel aanhang krijgen en mateloos bewonderd worden door vrouwen, die voor geen geld ter wereld met een niet-moslim willen trouwen.

Gepost door: Wannes | 31-12-09

Dat ze hun 'gelovige' spelletjes onder elkaar spelen kan mij niet schelen!

Gepost door: Jean | 02-01-10

De commentaren zijn gesloten.