29-12-09

Klachten

Rond de middag werd ik opgebeld door de politie in Borgerhout, ik moest eens langs komen want er was een klacht tegen mij ingediend. De klager is de salafist, Farid Zahnoun die wordt genoemd in het rapport over moslimextremisme in Antwerpen en werd geschreven door Peter Velle, die als ex-moslim niet alleen ervaring tijdens zijn vier jaar moslimschap heeft opgedaan, maar ook nu nog vele contacten heeft die hem op de hoogte houden.

Om drie uur moest ik er zijn en werd er ontvangen door een bijzonder vriendelijke agent, die wel enkele keren zei, dat hij niets anders deed dan het uitvoeren van zijn job en mij duidelijk gerust wou stellen.

Maar ik ben er redelijk gerust in, want extremisten die in het nieuws komen, beginnen tegenwoordig te vechten als een duiveltje in een wijwatervat en ik wist dat Peter nog over heel wat bewijzen beschikte die hij zou meebrengen later. Want hij moest er om vier uur zijn.

Er was ook nog een klacht ingediend tegen Filip Dewinter, maar die werd al teniet gedaan omdat hij politiek onschendbaar is.

Er werd echter wel nog een klacht ingediend tegen het Vlaams Belang, het comité voor ex-moslims en tegen onbekenden.

Een klacht vond hij echter niet genoeg, hij stelde zich ook burgerlijke partij en betaalde daarvoor een 3 à 400 euro en nam ook meteen een topadvocaat Kris Luyckx.

Als Farid Zahnoun echter denkt dat het met klachten in te dienen zal stoppen, zonder dat hij zelf stopt, dan vergist hij zich.


Op politics.be staat bvb. dit hier: Inderdaad, Farid Zahnoun, alias Farid Abou Anas, hitst moslimjongeren op tégen hun ouders. Ik hoorde hem prediken dat ze hun ouders NIET mochten gehoorzamen als hun ouders hen iets vroegen dat tégen de islam was; in dit geval moesten ze van de salafist Farid Zahnoun ongehoorzaam zijn tegenover hun ouders.

Ik hoorde fascist Farid Zahnoun ook prediken dat de straf voor seks van een gehuwde met een ander persoon waarmee men niet is getrouwd, overspel dus, moet gestraft worden met 100 zweepslagen en steniging.

Ook een ongehuwd moslimmeisje die een kind krijgt met een ongelovige moet volgens hem 100 zweepslagen krijgen en gestenigd worden. Extremist Farid Zahnoun gebiedt de moslimvrouwen ook om mannelijke dokters en verplegers weg te sturen als ze in een ziekenhuis terecht komen. Het wordt hoog tijd dat tegen deze fascist klacht wordt neergelegd.

Jongeren voor islam, de meest intolerante (andere meningen worden niet geduld en éénieder die een mening uit waarmee ze niet akkoord zijn wordt aangepakt, vals belasterd en bedreigd) en meest extreemrechtse organisatie van Antwerpen is een rotte appel die jongeren opruit tégen deze samenleving, die spanningen, conflicten en problemen veroorzaakt en die nu de kiemen zaait voor het geweld van morgen (wat nu al onderhuids gebeurt).
En ook HIER schrijft men over hem.


De salafist, Zahnoun, zal dus nog veel klachten mogen indienen… tegen onbekenden.


Zingen doet hij als Abou Anas ook, vaak samen met de Nederlandse Nasheed alias Abu Hafs, van wie hieronder een liedje staat.

00:52 Gepost door Janice Laureyssens in Algemeen | Permalink |  Facebook |

Commentaren

Ideologie In het liedje zingt hij over 'onze onverslaanbare ideologie'. Dus zelfs de moslims bekennen dat de islam een ideologie is? Overigens heb ik al 2x een vooraanstaande amerikaanse moslim horen zeggen dat de islam 'a way of life, based on religion' is.

En 'het kruis en de joden strijden zij aan zij tegen de ummah'? Vreemd, ik had juist de indruk dat die beide groepen erg pro islamisering van europa waren?

En, heibel bij Groen! in Borgerhout, omdat Fatima Bali niet wil opstappen voor een ongelovige zoals vooraf afgesproken ? Idem in Brussel waar een moslim weigert de overeenkomst na te leven en plaats te maken voor Bertje himself?

Tsjonge, als we die moslims niet hadden, wat zou de wereld saai zijn...

Gepost door: Wannes | 29-12-09

Dat Fatima Bali niet zou willen opstappen dat wisten we al lang in de districtsraad. De afspraak was dat haar partijgenote, Preneel, haar schepenzitje de laatste drie jaar zou overnemen.
Dat is het enige inkomen dat ze heeft, dus zal ze dat niet zo snel laten schieten.

Gepost door: Janice | 29-12-09

Interessant artikel over salafisme. Zeker lezen.

Gepost door: Frans | 29-12-09

Indien het CGKR... én de "Staatveiligheid" niet optreden tegen dat stuk straatvuil, dan getuigd dit toch van verregaande laksheid.
Met dit lied roept hij toch de jeugd op om de nieuwe "5e colonne" te worden in onze contreien ?

Gepost door: Victor Van Vosselaer | 29-12-09

En dit Oorlog om islam in het westenGepost door: Frans | 29-12-09

Ze zijn zo lief, meneer Op Kerstavond werden verscheidene geparkeerde wagens in Antwerpen in brand gestoken. In de Korte Dijkstraat mislukte een poging omdat de brandende benzine wegliep in een rioolputje. Even later lukte het de onbekende daders wel om in de Tulpstraat een BMW en een Volkswagen in de fik te steken. Op kerstdag zelf werden in Antwerpen verschillende bussen en een tram van De Lijn bekogeld met stenen.
Een eerste bus (lijn 50) werd rond 21.10 uur aangevallen in de Brederodestraat. Drie jongeren gooiden er verschillende betonklinkers naar. In totaal werden er vier grote ramen van de bus volledig verbrijzeld. Er raakte niemand gewond, maar de bus kon wel niet meer rijden.
Slechts tien minuten later werd een ruit van tram 24 ingegooid toen die door de Brederodestraat reed. Er sneuvelde een raam.
Weer tien minuten later deden zich gelijkaardige feiten voor op de Singel. Ook hier gooiden drie jongeren klinkers en bakstenen naar een bus van lijn 1. Drie ramen werden ingegooid en de tram kon niet meer verder rijden. De chauffeur was erg aangeslagen.
Het laatste incident deed zich voor om 22.20 uur, opnieuw in de Brederodestraat. Volgens getuigen gooiden drie jongeren een baksteen naar een voorbijrijdende bus. De steen raakte de bus in de flank waardoor het chassis beschadigd werd. De chauffeur kon zijn traject eerst nog afwerken vooraleer hij naar de stelplaats reed.
Op kerstdag werd ook een trambestuurster van De Lijn aangevallen door een ontevreden reiziger. De agressor sleurde haar bij haar haren uit de tram. De man vluchtte weg, de vrouw van 30 werd naar het ziekenhuis gebracht. Tot slot werd ook op kerstdag een man van Iraakse afkomst zwaargewond door messteken in de Diepestraat.


Gepost door: Don Quichote | 29-12-09

Sura 12, vers 31 Sura 12, vers 31: "En werp bakstenen en klinkers door de ramen van de trams en bussen van de ongelovigen, want zij zijn de vijanden van de islam. En Allah is alwetend, barmhartig"

Gepost door: Wannes | 29-12-09

Heibel op tram wegens kruisje ! http://www.kerknieuws.nl/nieuws.asp?oId=16929&fld_pk_KerknieuwsLinkId=

Gepost door: Eloquentia | 29-12-09

Heibel op tram 11. Ook op de Antwerpse trams ontstaat er regelmatig heibel over het al dan niet dragen van een kruisje door passagiers. Zo was ik pasgeleden nog getuige van een "verbaal" incident tussen een Vlaamse vrouw die een opzichtig kruis droeg, en 2 kopvodden met lange zwarte gewaden. De kopvodden maakten veel misbaar over het in het openbaar dragen van een kruis, terwijl ze zelf de uiting waren van een verregaande vorm van segregatie. Welnu, sindsdien heb ik me zelf een kruisje gekocht, en er al een aantal cadeau gedaan aan vrienden en kennissen, met de uitdrukkelijke vraag, dit overal in het openbaar te dragen. Deze totaal geweldloze, doch zeer efficiënte manier, om een statement te maken tegen de kopvodden en hun achterban, heeft nu al succes. Ik roep hierbij dan ook iedereen op, zijn/haar kruisje terug op te diepen, of er ééntje te kopen (is niet duur) en er trots mee te paraderen in het openbaar.

Gepost door: Eloquentia | 29-12-09

Kerknieuws "De rechtbank concludeert echter dat dit niet aan de orde is. Het bedrijf beroept zich namelijk op een algemeen kledingvoorschrift: geen enkel personeelslid mag zichtbaar kettingen dragen, of daar nou een kruis aan hangt of niet. Die regel moet de veiligheid vergroten. Volgens de rechtbank is dit een redelijk voorschrift."

Benieuwd hoe de rechtbank had geoordeeld als het dragen van een religieus symbool aan een ketting een islamitisch voorschrift was geweest? Of toch niet, ik weet het al: de reglementen vd trammaatschappij zouden stante pede worden aangepast 'om de moslims niet te discrimineren'.

Ik blijf bij mijn standpunt: één religie per land volstaat ruimschoots.

Gepost door: Wannes | 29-12-09

Wreedaardig marteltuig Nauwelijks te geloven dat kopvodden misbaar maken over een passagier met een kruisje, maar kom. Ikzelf zal er nooit één dragen omdat ik geen christen (meer) ben, en omdat ik de kerk haat omwille van hun onvoorwaardelijke steun aan de islamisering. Het kruis is trouwens gewoon een wreedaardig marteltuig uit de oudheid. Als daar dan nog eens een lijk ophangt, is voor mij de maat meer dan vol. De zoon van God die in een stal uit een maagd wordt geboren en weerloos aan een marteltuig sterft, ge moet al een jood zijn om zo'n verhaal uit uw duim te zuigen.

Gepost door: Wannes | 29-12-09

In naam van de vader de zoon en den .... Ik snap het feitelijk niet zo goed...aan elke klacht hoe banaal ook, moet de politie gevolg geven omdat zij geen seponeringsrecht heeft. Maar alvorens er een uitspraak is,of verder onderzoek ... een advocaat nemen ?? zich burgelijke partij stellen ? heeft hij materieele schade geleden ??... 300 a 400 Euro betalen aan wat ?? Het kan dat iemand een borgsom betaald aan de onderzoeksrechter ,om zekerheid te hebben dat zijn zaak de nodige aandacht krijgt...Luxe Kris kan dan wel een topadvocaat zijn , maar het is god de vader niet...Ik denk Janice dat ge op uw twee oren kunt slapen ,ik ken uiteraard de inhoud van de klacht niet maar in ieder geval heeft het te maken met Islam ,contra.. niet Islam en het zou wel eens in het nadeel van die (vervloekte) Islam kunnen uitvallen.Die Nordine met zijn groot bakkers , ging ook een klacht neerleggen , nog iets van gehoord...ik niet !!

a propos, Janice je hebt die Farik Zakvanonsmoe toch geen "zalig kerstfeest" gewenst bij middel van een postkaart of zoiets....want dat zou natuurlijk een kaakslag zijn en grove belediging uiteraard ontvankelijk voor het neerleggen van een klacht...een uitspraak ten uwe nadele (werkstraf van een kwartiertje bv)en het betalen van een frank schadevergoeding, zou een rechtvaardig vonnis zijn

Maar wat deed of doet een goed Christen mensch...telkens als hij de hulp van God inroept,als hij gevaar ziet bv.."een kruisteken" maken ...wat zou dan de reactie zijn van kopvodden of hun mannelijke vodden als je ze tegenkomt ...zou er dan een wet komen die het maken van een kruisteken verbiedt en op welke basis ...beledigend ,niet gepast , provocatie ,onbeleefd...daar zal Jean Jeanne De Klucht nog niet aan gedacht hebben...hij zou zonder problemen krantenkoppen halen


Gepost door: Rene | 30-12-09

Sympathiek Ik denk dat ze voor zulke onderbroekacties in het vervolg toch beter vrouwen nemen, die hebben toch wat meer plaats waar het prangt, en ze zijn trouwens minstens even goed te radicaliseren. Een man moet met die injectienaald praktisch dwars door z'n kl..en steken om bij de springstof te geraken waarop hij zit, en dat is zelfs voor een devote moslim van het goede te veel, zoals is gebleken. Allahu akbar allemaal goed en wel, maar er zijn grenzen.

Wat ook opvalt: zelfs op een redelijk objectieve islamsite zoals islamonline wordt de dader sympathiek en lachend voorgesteld, heel anders als op de fotos die wij kregen van de media:

Gepost door: Wannes | 30-12-09

Ik vind vooral de laatste alinea nogal straf in het artikel.

Gepost door: Janice | 30-12-09

Zingen Een liedje zei je toch, klinkt meer als de klaagzang van een hyena, die met zijn ...... in een wolfsijzer gezeten heeft.

Gepost door: Bob D, Carnac | 30-12-09

op dezelfde zagetonen in marokko WAS ook zo een liedje maar dan van dolle mina's met de sigaar !

wij waren geen soldaten
wij zongen slechts een lied
wij rookten graag sigaren
een kruis droegen we niet !

hier is geen 'witte' pater
geen centrum voor een klacht
misschien komt dat wel later
wij zitten nóg op wacht

wij dromen nu al jaren
bij water en droog brood
van friet en huiswaats varen
liefst met de eerste boot


Gepost door: jos | 31-12-09

De commentaren zijn gesloten.