31-12-09

Het wordt plezant in Borgerhout

Na de gemeenteraadsverkiezingen was er in Borgerhout heel wat gedoe over wie er wel of geen schepenzitje zou krijgen bij Groen! Blijkbaar werden die beter betaalde zitjes als 'geste' toegekend aan de minst bekwamen (en werklozen) zoals Wouter Van Besien en Fatima Bali. Maar er werden dan ook gelijk afspraken gemaakt dat er na drie jaar een wissel zou zijn en Preneel het zitje van Bali zou ovenemen.

Ik heb blijkbaar te vroeg mijn ontslag gegeven, want nu begint het pas plezant te worden.

Wat iedereen al lang had verwacht, komt nu uit. Bali wil niet weg en wil haar enige bron van inkomsten niet afgeven.

Fatima Bali sleept nu zelfs eigen partij Groen! voor rechtbank: KLIK HIER

Dit bewijst nog maar eens dat een schriftelijke afspraak voor een moslim tegenover een koefir generlei waarde heeft. De Queen 'La Bali van Borgerocco' beweert zelfs dat het om schriftvervalsing gaat...je moet maar durven.

02:44 Gepost door Janice Laureyssens in Algemeen | Permalink |  Facebook |

Commentaren

Heibel binnen Groen ! Was dat niet dezelfde Fatima Bali, die op jouw interpellatie over het koranschooltje aan de Luisbekelaar, WEIGERDE te antwoorden ?

Je bent inderdaad te vroeg weggegaan als fractievoorzitster. In Brussel hebben we ook zo'n geval, waarbij een moslim niet wil opstappen, tegen alle gemaakte afspraken in, om ons "BERTJE" een zitje te geven. Ik zie ons "BERTJE" nog moslim worden, om toch maar te kunnen zetelen, want van zijn capaciteiten als politieker moet die fils-à-papa het al zeker niet hebben.Gepost door: Eloquentia | 31-12-09

Veroverd gebied Volgens de koran mogen moslims gebied dat ooit veroverd werd door de islam, nooit meer afstaan. Dat geldt blijkbaar niet alleen voor grondgebied.

Ook nog een videoboodschap gevonden van een bekeerde duitser (ingenieur van beroep) die uitlegt waarom moslims geen oudjaar (Silvester) mogen vieren. Niet alleen omdat Silvester een paus was, maar ook gewoon omdat het daarvoor een heidens feest was, dus evenzeer van de kuffar. Hieruit blijkt nogmaals dat moslims helemaal geen ras vormen en weerstand tegen de totalitaire ideologie dus niet als racisme kan afgedaan worden.

Gepost door: Wannes | 31-12-09

realistische moslim ? Ze lijkt mij toch een vrij realistische moslim te zijn? Er worden haar zelfs woorden in de mond gelegd waarvoor ooit het VB veroordeeld werd:

Gepost door: Wannes | 31-12-09

Ja, het wordt plezant.

Gepost door: eva | 01-01-10

Flauw Hele discussie verwijderd.
Werd het een beetje te heet onder uw voeten?
Flauw hoor, schrappen als je argumenten op zijn.

Gepost door: Francis De Bleeckere | 04-01-10

Een discussie voor dovemansoren is geen discussie.

Gepost door: Jean | 04-01-10

Geen argumenten meer? Jij praat de hele tijd naast de kwestie en ik heb geen argumenten meer?

Oke, inderdaad, laten we het dan daar maar bij houden. Ik heb geen tijd om deze blog de hele tijd in het oog te houden om te zien of er iemand ruzie komt stoken. Ik heb ook nog een zaak en heel veel werk.

Gepost door: Janice | 04-01-10

Ja spijtig, ik heb niet eens reacties kunnen lezen.

Gepost door: p0p4rt | 04-01-10

Flauw (bis) Feit is en blijft dat u in uw artikeltje zaken linkt aan het moslim-zijn die er helemaal niets mee te maken hebben. Geef dat nu in godsnaam eens toe.
Ik heb hier trouwens nog nooit een bericht verwijderd gezien omdat er "naast de kwestie gepraat werd". Er zal dus wel een andere reden zijn...

Gepost door: Francis De Bleeckere | 04-01-10

De commentaren zijn gesloten.