31-12-09

Het wordt plezant in Borgerhout

Na de gemeenteraadsverkiezingen was er in Borgerhout heel wat gedoe over wie er wel of geen schepenzitje zou krijgen bij Groen! Blijkbaar werden die beter betaalde zitjes als 'geste' toegekend aan de minst bekwamen (en werklozen) zoals Wouter Van Besien en Fatima Bali. Maar er werden dan ook gelijk afspraken gemaakt dat er na drie jaar een wissel zou zijn en Preneel het zitje van Bali zou ovenemen.

Ik heb blijkbaar te vroeg mijn ontslag gegeven, want nu begint het pas plezant te worden.

Wat iedereen al lang had verwacht, komt nu uit. Bali wil niet weg en wil haar enige bron van inkomsten niet afgeven.

Fatima Bali sleept nu zelfs eigen partij Groen! voor rechtbank: KLIK HIER

Dit bewijst nog maar eens dat een schriftelijke afspraak voor een moslim tegenover een koefir generlei waarde heeft. De Queen 'La Bali van Borgerocco' beweert zelfs dat het om schriftvervalsing gaat...je moet maar durven.

02:44 Gepost door Janice Laureyssens in Algemeen | Permalink |  Facebook |

30-12-09

Doodstraf in China

imagesd
In september 2007 werd Shaikh opgepakt in Urumqi, hoofdstad van Xinjiang en ondanks verschillende oproepen tot genade, is de 53-jarige Brit Akmal Shaikh vannacht (10u30 plaatselijke tijd) geëxecuteerd in Urumqi, in het westen van China. De ‘Brit’ was veroordeeld voor drugshandel. De Britse ambassade in Peking heeft het nieuws bevestigd. Brits premier Gordon Brown veroordeelde al eerder de executie en vroeg clementie.

Er zijn toch een paar zaken die ik niet goed kan volgen, wat deed een mentaal gehandicapte in China? Hoe is hij daar geraakt? Was hij dan niet mentaal gehandicapt twee jaar geleden?

De media schrijft dat het de eerste keer is dat een ‘Europeaan’ de doodstraf krijgt in China. Eerst en vooral is het Europa zelf dat China al jarenlang ophemelt als het beloofde land en er geen kwaad woord wil over horen, en voordien werden ook al mensen, zelfs kinderen geëxecuteerd. Een verkeerde mening was vaak genoeg om de doodstraf te krijgen in China. Maar dat waren natuurlijk geen Europeanen maar Chinezen, dat maakt het dan minder erg waarschijnlijk. Interne keuken, enzo…

Wat ik ook eigenaardig vind, is dat men steeds weer spreekt over een Brit en Europeaan, terwijl ik als ‘halve’ Britse, noch mijn familie en vrienden in Engeland, nooit de naam ‘Akmal Shaikh’ als Europese, laat staan Britse naam heb gekend en de man dus vermoedelijk een Pakistaan is van origine.

De reacties zijn dus nogal hypocriet, als Europa echt zo geschokt is, dan hadden ze maar vooraf maatregelen moeten treffen en de Chinese export naar Europa blokkeren. Want in tegenstelling tot de veroordeelde zelf, wisten zij wel op voorhand dat hij de doodstraf ging krijgen, zoals elke drugsmokkelaar in de meeste Aziatische landen.

13:15 Gepost door Janice Laureyssens in Algemeen | Permalink |  Facebook |

29-12-09

Klachten

Rond de middag werd ik opgebeld door de politie in Borgerhout, ik moest eens langs komen want er was een klacht tegen mij ingediend. De klager is de salafist, Farid Zahnoun die wordt genoemd in het rapport over moslimextremisme in Antwerpen en werd geschreven door Peter Velle, die als ex-moslim niet alleen ervaring tijdens zijn vier jaar moslimschap heeft opgedaan, maar ook nu nog vele contacten heeft die hem op de hoogte houden.

Om drie uur moest ik er zijn en werd er ontvangen door een bijzonder vriendelijke agent, die wel enkele keren zei, dat hij niets anders deed dan het uitvoeren van zijn job en mij duidelijk gerust wou stellen.

Maar ik ben er redelijk gerust in, want extremisten die in het nieuws komen, beginnen tegenwoordig te vechten als een duiveltje in een wijwatervat en ik wist dat Peter nog over heel wat bewijzen beschikte die hij zou meebrengen later. Want hij moest er om vier uur zijn.

Er was ook nog een klacht ingediend tegen Filip Dewinter, maar die werd al teniet gedaan omdat hij politiek onschendbaar is.

Er werd echter wel nog een klacht ingediend tegen het Vlaams Belang, het comité voor ex-moslims en tegen onbekenden.

Een klacht vond hij echter niet genoeg, hij stelde zich ook burgerlijke partij en betaalde daarvoor een 3 à 400 euro en nam ook meteen een topadvocaat Kris Luyckx.

Als Farid Zahnoun echter denkt dat het met klachten in te dienen zal stoppen, zonder dat hij zelf stopt, dan vergist hij zich.


Op politics.be staat bvb. dit hier: Inderdaad, Farid Zahnoun, alias Farid Abou Anas, hitst moslimjongeren op tégen hun ouders. Ik hoorde hem prediken dat ze hun ouders NIET mochten gehoorzamen als hun ouders hen iets vroegen dat tégen de islam was; in dit geval moesten ze van de salafist Farid Zahnoun ongehoorzaam zijn tegenover hun ouders.

Ik hoorde fascist Farid Zahnoun ook prediken dat de straf voor seks van een gehuwde met een ander persoon waarmee men niet is getrouwd, overspel dus, moet gestraft worden met 100 zweepslagen en steniging.

Ook een ongehuwd moslimmeisje die een kind krijgt met een ongelovige moet volgens hem 100 zweepslagen krijgen en gestenigd worden. Extremist Farid Zahnoun gebiedt de moslimvrouwen ook om mannelijke dokters en verplegers weg te sturen als ze in een ziekenhuis terecht komen. Het wordt hoog tijd dat tegen deze fascist klacht wordt neergelegd.

Jongeren voor islam, de meest intolerante (andere meningen worden niet geduld en éénieder die een mening uit waarmee ze niet akkoord zijn wordt aangepakt, vals belasterd en bedreigd) en meest extreemrechtse organisatie van Antwerpen is een rotte appel die jongeren opruit tégen deze samenleving, die spanningen, conflicten en problemen veroorzaakt en die nu de kiemen zaait voor het geweld van morgen (wat nu al onderhuids gebeurt).
En ook HIER schrijft men over hem.


De salafist, Zahnoun, zal dus nog veel klachten mogen indienen… tegen onbekenden.


Zingen doet hij als Abou Anas ook, vaak samen met de Nederlandse Nasheed alias Abu Hafs, van wie hieronder een liedje staat.

00:52 Gepost door Janice Laureyssens in Algemeen | Permalink |  Facebook |

28-12-09

Een weekendje Ardennen

Ik vertelde al dat we begin december een lang weekend naar de Ardennen zijn geweest, waar we gezellig hebben genoten van lekkere gastronomische gerechten. We logeerden even ver van Laroche als van Durbuy. In Laroche was het erg kalm. De kerstmarkt bestond uit vijf kraampjes en een ijsbaan. Op de kerstmarkt liepen er vier mensen... Wij en verder niemand. De ijsbaan draaide op volle toeren, maar geen kat kwam schaatsen.

De tweede avond trokken we naar Durbuy en daar vonden we een grotere, zeer gezellige en drukke kerstmarkt. Elke boom en struik was verlicht met wel duizenden lampjes en ook daar was er een ijsbaan. Later ontdekten we dat bijna elk Waals stadje of gemeente een ijspiste had.

Tijdens het aperitieven keken we door het raam naar de drukte op het plein en iemand vroeg zich af wat al die verlichting en ijsbaan wel mocht kosten. Aan de tafel naast ons zaten mensen uit Limburg en die hadden het blijkbaar al gevraagd. De generator slikt 40 liter stookolie per uur. Ik ‘googelde’ het daarnet nog even op en vond de informatie. Een generator voor een ijsbaan verbruikt naargelang de grootte tussen de 25 en 40 liter stookolie per uur. Reken maar even uit…

Ik wou het wat luchtig houden en reageerde; “ach, Vlaanderen betaalt wel en in Kopenhagen weten ze het niet”, waarop iedereen begon te lachen en het gesprek een wending nam naar het schattige kleine hondje dat die mensen bij zich hadden.
Maar dat was blijkbaar niet naar de zin van een dikke Nederlandse matrone die wat verderop tegenover een man zat.
Ze begon plots te schelden en riep dat Vlaanderen helemaal niets betaalde aan Wallonië, want ze had in de krant gelezen dat Vlaanderen meer dan 50% werklozen had. "Het zal dan wel eerder andersom zijn", riep ze nog.

Ik was net als iedereen verbaasd en aan het nadenken of ik haar meteen een mep zou geven of gewoon antwoorden toen mijn man onder tafel al tegen mijn benen schopte.

Maar dat was niet nodig. Want ondanks dat viswijf bleef doorgaan was ik niet van plan onze avond te laten bederven door een betweterige ‘Ollandse’, dus reageerde ik niet alhoewel ik al op kookpunt stond. Ze bleef de rest van de avond maar doorgaan en ik hoorde haar regelmatig nog aan de man tegenover haar uitleggen hoe arm Vlaanderen wel was, en hoeveel werklozen we hadden tot ze eindelijk (tot grote opluchting van mijn echtgenoot) weggingen.

In feite is het wel treurig hoe weinig onze noorderburen van ons afweten. Ze kennen ons niet, ze kennen onze geschiedenis niet en dachten tot voor een paar jaar dat we hier allemaal Frans spraken. Zo kwam ik ongeveer vijftien jaar geleden met de trein terug uit Parijs en zat ik tegenover een Nederlands koppel waarmee je natuurlijk begint te praten tijdens de reis. Ze vroegen waar ik vandaan kwam en zelfs nadat ze wisten dat ik uit Vlaanderen kwam vond het koppel het ‘geweldig’ dat ik zo goed Nederlands kon praten…

Ik ben blij dat ik binnenkort Geert Wilders ontmoet bij Pro Flandria. Misschien kan ik hem vragen de Nederlanders wat te onderrichten in verband met Vlaanderen of de vroegere Zuid-Nederlanden?

00:26 Gepost door Janice Laureyssens in Algemeen | Permalink |  Facebook |

27-12-09

Kerstmis is 'haram'.

In navolging van de vervolgingen, opsluitingen en het vermoorden van christelijke Kopten heeft nu ook nog een invloedrijke moslimgeleerde uit Egypte heeft een decreet (fatwa) uitgevaardigd tegen de viering van kerst. Volgens HLN meldt het Duitse opinieblad Der Spiegel dit op haar website.

"Arabieren en moslims moeten geen kerstvieringen meer toestaan", meent de aartsconservatieve 83-jarige sjeik Yusuf al-Qaradawi. Hij stelt dat het christelijke feest 'haram' of onrein is en dat er een eind moet komen aan bijvoorbeeld de verkoop van kerstbomen. Die vinden in de aanloop naar kerst in vrijwel de hele Arabische wereld gretig aftrek, ondanks het feit dat er slechts twintig miljoen christenen wonen.

De soenniet Qaradawi leidt het islamitische onderzoekscentrum in Doha en geniet populariteit bij veel mensen in de Arabische wereld en in andere islamitische landen. Hij staat bekend vanwege zijn rappe tong en boude uitspraken.
Autoriteiten in veel Arabische en islamitische landen vrezen zijn controversiële stellingnames en proberen Qaradawi zo veel mogelijk te negeren.

19:29 Gepost door Janice Laureyssens in Algemeen | Permalink |  Facebook |

Terrorist ... en weer geen kansloze!

Soms worden voorvallen sneller gemeld in de reacties dan dat ik de tijd vind om er over te schrijven, maar dat is blijkbaar het nadeel van vrouw zijn. Je hebt 1001 andere dingen te doen zodat je er gewoon niet toe komt om er aan te beginnen.

De laatste tijd krijg nogal wat mails van moslims waaruit ik, na enige moeite om de geschreven tekst te ontcijferen, steeds weer ontdek dat ze de criminele daden van hun broeders blijven goedpraten, verdedigen of zelfs ontkennen. Ook vandalisme, zoals stenen door de ruiten van trams en bussen gooien op (toevallig) kerstavond, wijten ze aan de achtergestelde positie van moslims in de samenleving, kanslozen dus… Nooit zullen ze toegeven dat het vooral gaat om pure haat tegenover het Westen en de ongelovigen (koefar).

Daarom wou ik het toch nog even hebben over de Nigeriaan die probeerde in de Northwest-Airlines vlucht 273 het toestel met 278 passagiers aan boord op te blazen.
Een Nederlander op weg naar zijn zus in Costa Rica, was gelukkig alert genoeg om zijn plan te verijdelen en zich op de terrorist te gooien en hem in een houdgreep te houden tot het toestel kon landen, waarbij hij er met wat kleerscheuren en lichte verwondingen vanaf kwam.

Zijn ouders vertelden nadien: "Hij vertelde dat hij dwars over alle stoelen was gevlogen, toen hij zag wat die vent aan het doen was. Toen heeft hij die man in elkaar geslagen, de man naar de voorkant van het toestel gesleurd en daarna de vlammen gedoofd. We zijn zó trots op hem, maar we zijn ook heel erg geschokt, want het had in één seconde ook totaal anders kunnen aflopen. Dan had ik een heel ander telefoontje gehad."

Lydia Faber zijn compagnon zei: "Hij vertelde dat die man ineens opstond en iets aanstak dat aan zijn lichaam vast zat. Toen dook Jasper direct boven op hem."

Er bestaan dus nog helden!!!

De terrorist, Abdul Farouk Abdulmutallab, hyandelde in opdracht van al-Qaida, en was van plan 'iets' in een vliegtuig boven Amerikaans grondgebied te laten ontploffen. Vloeistof was net weer toegelaten op vliegtuigen en terroristen weten dat blijkbaar sneller dan de doorsnee toerist, want volgens bronnen bij inlichtingendiensten zou Abdul gebruik hebben gemaakt van een mengsel van poeder en een vloeistof.

Dus vanaf nu krijgen we met z’n allen weer extra maatregelen te verduren als we het vliegtuig willen nemen naar de VS. Ook al zien we er niet uit als Arabieren of Afrikanen, zullen we worden gefouilleerd en zal alle handbagage worden gecontroleerd.

Abdul was echter geen kansloze noch achtergestelde moslim. Abdul was de zoon van een Nigeriaans oud-minister en kreeg alle kansen die het Westen hem kon bieden. Hij was ingenieursstudent aan de universiteit van Londen en volgens zijn visum reisde hij naar de VS om een religieuze ceremonie bij te wonen. Dat die religieuze ceremonie meteen zou plaats vinden naast Allah stond er uiteraard niet bij.
Zijn vader, de 70-jarige prominente zakenman Alhaji Umaru Mutallab legde deze maand zijn functie neer als directeur van PLC, de oudste bank van Nigeria. De vader zou zich onlangs negatief hebben uitgelaten over zijn zoon, omdat die er steeds extremere religieuze ideeën op nahield, aldus familieleden.

Volgens hen is zijn vader zwaar aangedaan door het nieuws. Hij was ook verbaasd dat zijn zoon toestemming kreeg om naar de VS te vliegen.
Een half jaar geleden zou hij de Amerikaanse ambassade, de lokale autoriteiten en veiligheidsdiensten in de Nigeriaanse hoofdstad Ubuja hebben ingelicht over de activiteiten van zijn zoon, aldus de Nigeriaanse krant This Day.
Er wordt nu onderzocht waarom de 23-jarige man nooit op een zwarte lijst werd geplaatst. Misschien moet men ook de stiefmoeder wel eens doorlichten. Zij is een Arabische uit Jemen de terrorist zou in Jemen de brandgevaarlijke stoffen in de vorm van poeder en een combinatie van chemische producten hebben gekocht waarmee hij het vliegtuig tot ontploffing wilde brengen.

Opvallend is dat hij er zijn extreme opvattingen over religie al op nahoudt sinds zijn middelbare schooltijd op een internationale school in Togo. Hij preekte destijds op het schoolplein tegen medescholieren over de islam, berichtte de krant. Daarna studeerde hij in Londen. Hij trok vervolgens via Egypte naar Dubai. Vanuit Dubai liet hij zijn familie weten dat hij niets meer met ze te maken wilde hebben.

Als de Westerse wereld toestaat dat de radicale islam zelfs in onze eigen steden en dorpen wordt onderwezen via Koranscholen en madras en via ‘Jongeren voor islam’, die tieners naar Al Qaida kampen in Afghanistan stuurt, dan moeten ze er niet van schrikken dat de islam met de dag radicaliseert. De westerse overheden werken het zelf in de hand.

En dan maar roepen dat diegenen die zich ertegen verzetten nazi’s en racisten zijn, terwijl we ons net verzetten tegen het nieuwe nazisme… de islam!


19:22 Gepost door Janice Laureyssens in Algemeen | Permalink |  Facebook |

De zachtste kalkoen.

Misschien had ik toch eerst eens moeten rondkijken vooraleer naar mijn gewone slager te gaan


13:58 Gepost door Janice Laureyssens in Algemeen | Permalink |  Facebook |

26-12-09

Prettige Feestdagen!!

kk7kw37

21:18 Gepost door Janice Laureyssens in Algemeen | Permalink |  Facebook |

22-12-09

Hypocriet Bertje

Iedereen zal zich nog wel herinneren hoe Bert Anciaux stond te janken voor de camera toen hij geen minister mocht worden, omdat zijn eigen partijregels het niet toelieten dat een voorzitter (van ‘k weet niet meer welke partij het toen was…) ook minister kon worden.

Van een insider had ik toen vernomen dat hij het ‘preeke’ van minister niet kon missen, omdat hij nog maar net een ‘stulpje in het Brusselse' had gekocht en het anders niet kon afbetalen.

Het stulpje werd nu ontdekt aan de uiterste grens van Brussel, maar lees wat Filip De Man er op zijn blog over schrijft.thumb_300px_bertjes%20stekje

Hypocriet Bertje

De gebuisde politicus Bert Anciaux laat zich dezer dagen nog eens opmerken en wel met een karamellenvers over het leed van de illegalen en onze verpletterende verantwoordelijkheid terzake:

"Schaamrood, onaanvaardbaar
schande in mijn eigen stad, waar
Europa en een koning wonen
vitrines rijkdom tonen
regeringen lustig zwalpen
en straks vakanties naar de Alpen
après ski met warme wijn
en Kerst met 't kindeke Jezus klein."


Aldus hypocriet Bertje, die zelf in een prachtdomein woont in de Petit Chemin Vert-Korte Groenstraat. Dat ligt nog net binnen de grenzen van Brussel-stad, anders was hij geen vetbetaalde Brusselse schepen of dito minister kunnen worden.
Zijn grooteigendom is omgeven door akkers, weilanden en zacht ruisende bomen: voor Bert geen grootstedelijk lawaai, geen hangjongeren, geen djellaba's.

In heel Brussel is niet één dreef te vinden die er zo groen en rustig bijligt als die waar Bleitmans woont. Men kan zijn kiezers alleen maar aanraden daar in de lente eens te gaan wandelen, niet in het minst om de visu vast te stellen waar hun o zo progressieve halfgod woont.
Let wel: de mooi met bomen afgeboorde oprit van het Anciaux-domein is vijftig meter lang, misschien is het moeilijk een glimp op te vangen van de man die moedig al het leed van de wereld op zijn frêle schouders torst.

O ja: er is toch sprake van enige menselijke activiteit in de buurt van Bertje en zijn Damienne: een Centre Sportif-Sportcentrum alwaar men zich kan vermeien op de tenniscourt of tijdens het squashen. Het zou dus kunnen dat de zielerust van de linkse schijnheiligaard verstoord wordt door 1 tennisbal in zijn tuin van 1 hectare.
Voor een luchtfoto van zijn stulpje zie hiernaast. het stekje ligt iets boven de tennisclub.Komaan Bertje: gooi de deuren open van uw riante woonst van meer dan een miljoen euro en laat de Derde Wereld binnen!

Meer fundamenteel: is het de fout van de Europeaan, Bertus, dat er honger heerst in Ethiopië? Dat sedert jaren een burgeroorlog gaande is in Soedan? Dat de meeste onderontwikkelde landen weigeren kordate maatregelen te treffen tegen de demografische explosie aldaar? Dat zij hun bevolkingsoverschot uitvoeren naar Europa?

20:20 Gepost door Janice Laureyssens in Algemeen | Permalink |  Facebook |

Berlusconi en de politieagente

Je kunt liberaal zijn, zelfs rechts-liberaal...maar aan alle vrijheden zijn grenzen. En dit is er voor een president toch echt wel over. Als zij hem nu een mep had gegeven, dan had ik het absoluut goedgekeurd!!


20:07 Gepost door Janice Laureyssens in Algemeen | Permalink |  Facebook |

Fluorescerende vestjes voor fietsers? Er bestaat geen draagvlak voor…

fluo-vestje%2014bisEen hele tijd geleden heb ik op de districtsraad van Borgerhout gepleit om fluorescerende vestjes voor fietsers verplicht te maken. Eveneens fietshelmen voor minderjarige kinderen zouden bij een valpartij heel veel hersenletsels kunnen voorkomen.

Groen! vond dat niet echt nodig want de autobestuurders moesten maar beter opletten.
Nochtans zal iedereen die ’s avonds al eens met de auto weg moet, het eens zijn met de vaststelling dat de meeste fietsers zonder licht rijden in het donker. Bij donker en slecht weer, zijn ze dan zo goed als onzichtbaar voor de autobestuurder.

Ik dacht er terug aan toen gisteren in het nieuws dezelfde vraag werd gesteld aan Etienne Schouppe.
CD&V-senator Sabine de Bethune diende een wetsvoorstel in dat fietsers verplicht om 's nachts of bij mindere zichtbaarheid overdag een fluojasje te dragen. Dat moet het aantal fietsdoden naar beneden halen.

Het antwoord van Etienne Schouppe was verbazend…. Hij kon dat niet verplichten, zei hij, want er bestond geen draagvlak voor. 90 % was er zeker tegen.
Hallo?? Geen draagvlak?
Fietsers willen dat niet dragen en jongeren vinden dat niet ‘cool’, voegde hij er nog aan toe.

Niet cool?? Is de rest van je leven in een rolstoel zitten dan wel cool? Is een hersenbeschadiging cool? Of veel erger? Doodgereden worden omdat je het niet cool vindt gezien te worden in het donker?

Bovendien…er zijn zoveel wetten in Vlaanderen waar geen ‘draagvlak’ voor bestaat! Mogen die dan ook allemaal worden afgeschaft? Ik vind het bos aan flitspalen op de snelwegen ook niet ‘cool’ en ben er zeker van dat er geen draagvlak voor bestaat… kunnen die dan misschien worden weggehaald?Ik vind de veel te weinig parkeerplaatsen ook niet cool, chauffeurs rijden wanhopig rondjes op zoek naar een plaatsje en wanneer je denkt dat er ergens een opening is, staat daar zo’n klein venijnig wagentje tussen… En maar rondrijden… en maar CO² uitstoten.

Als de overheid nu echt denkt dat ze door de parkeerplaatsen te verminderen minder auto’s gaan zien, dan zitten ze er wel dik naast. Enkel mensen die in het centrum wonen en werken kunnen misschien zonder auto, de rest niet want er bestaat tot nu toe geen aanvaardbaar (en zeker geen veilig en betrouwbaar) alternatief. Als rokers moeten beschermd worden tegen zichzelf en anderen, bescherm fietsers dan ook desnoods door hen een verplichting op te leggen. Niet alleen de fietsers zullen veiliger zijn op de baan, maar ook de al ruim genoeg geplaagde autobestuurder, die niet louter voor zijn/haar plezier de baan op moet bij donker en slecht weer.

En, meneer Schouppe, 90% was tegen de snel Belgwet, en toch is die er ook gekomen.

19:52 Gepost door Janice Laureyssens in Algemeen | Permalink |  Facebook |

Opiniepeiling la libre Belgique

De resultaten van de opiniepeiling door la libre Belgique met tussen de haakjes de uitslag van de gewestelijke verkiezingen van juni 2009

CD&V 22,2% (22,9%) - 0,7%

Vlaams Belang 17,1% (15,3%) + 1,8%

NVA 15% (13,1%) + 1,9%

VLD 14% (15%) - 1%

sp-a 13,9% (15,3%) - 1,4%

Groen 7,2% (6,8%) + 0,4%

LDD 7,2% (7,6%) - 0,4%

18:57 Gepost door Janice Laureyssens in Algemeen | Permalink |  Facebook |

18-12-09

Oproepen tot gebed vanaf een minaret?

Dan hoort u 5x per dag dit:

17:20 Gepost door Janice Laureyssens in Algemeen | Permalink |  Facebook |

16-12-09

Een kleine partij met een groot gedachtegoed

Geert Lambert, de leider van de piepkleine Sociaal-Liberale Partij (SLP), voert gesprekken met Groen! om "na te gaan of samenwerking een verrijking voor beide partijen kan inhouden". Dat zei hij aan De Standaard en ook in het tv-programma Terzake.
Dit moet zowar de zevende poging zijn om het hoofd boven water te houden!

Hij zei dat zijn partij momenteel alleen met Groen! spreekt, en niet met andere partijen. Waarschijnlijk heeft ook niemand gevraagd aan een op sterven na dood partijtje van drie man en een paardenkop om met hen in zee te gaan.
"Het is ook niet de bedoeling over te stappen en zelfs niet om een kartel te vormen. Wel pogen we te zien hoe we elkaar kunnen versterken en helpen", zei hij in Terzake en de Standaard. Met Groen! gaat het, behalve in Borgerhout waar ze verkiezingsaffiches hangen van Vlaamse dames met hoofddoek en zes zetels in het district behaalden, ook niet al te best. Twee losers samen, die boot is gedoemd om te zinken…

Maar Lambert verliest de moed niet, van de rechtse Volksunie naar de Groene communisten … moet kunnen, want de SLP is een ‘kleine partij met een groot gedachtegoed.

14:08 Gepost door Janice Laureyssens in Algemeen | Permalink |  Facebook |

Louis Michel werd niet verkozen tot VN-voorzitter

Louis Michel, de voormalig minister van Buitenlandse Zaken en EU-commissaris is zwaar teleurgesteld. Tegen ‘zijn’ verwachtingen in wordt hij geen voorzitter van de Algemene Vergadering van de Verenigde Naties. De Waalse liberaal leek volgens hemzelf en de pers al lang de voornaamste kandidaat om voor België opnieuw een internationale topfunctie binnen te halen.
Quel culot !

Is hij misschien vergeten tegen hoeveel schenen hij heeft gestampt? Na de verkiezingsoverwinning van Haider mochten we niet meer gaan skiën in Oostenrijk, Italië kreeg ervan langs nadat Berlusconi werd verkozen en hij papte aan met de grootste Afrikaanse gangsterleiders en mensenmoordenaars zoals Mugabe, Kabila, Kagame en consoorten. The NewYork Press schreef zelfs Mugabe & Michel, Today's Gangsters

Algemeen werd verondersteld dat Michel betere papieren had dan zijn enige tegenkandidaat, de Zwitser Joseph Deiss. Door het minarettenverbod zou de Zwitser in die functie internationaal niet goed liggen.

Maar Michel heeft er niet aan gedacht dat de geschoffeerde landen uiteraard ook tegen hem zouden stemmen. Niet alleen Italië en Oostenrijk stemden tegen hem, maar zijn dienst als ‘bruggenbouwer’ en zijn ‘appeasementpolitiek’ die meer weg had van een olifant in een porseleinenwinkel en zijn vriendschappen met de verkeerde regeringsleiders hebben ook andere landen, zoals Engeland, Finland en Duitsland ertoe aangezet niet voor hem te kiezen, maar voor een Zwitser, ook al maakt zijn land geen deel uit van de Europese Unie.

Zijn ‘ethische overtuigingen’ vallen dan toch blijkbaar niet erg in de smaak van sommige Europese leiders. Louis Michel doet denken aan een dictator, misschien door de vriendschappelijke omgang die hij met andere dictators had?? Indien Michel als voorzitter van De VN zou zijn verkozen, een VN met een oververtegenwoordiging van moslimlanden met extreme eisen, dan hadden we wel geweten welke kant het met Europa zou opgaan.

13:49 Gepost door Janice Laureyssens in Algemeen | Permalink |  Facebook |

Aanval op Berlusconi - he had it coming, volgens onze linkse media.


Herinnert zich nog iemand de filmen Don Camillo waarin de rechtse pastoor wedijvert met de communistische burgemeester Peppone?


Zolang ik weet bestaan er in Italië geen centrumpartijen. Je bent er ofwel links of rechts en dat uit zich ook in de afwisselende overwinningsuitslagen na de verkiezingen.
Nu is rechts weer aan de beurt, en je kunt voor of tegen Berlusconi zijn, niemand zal ontkennen dat hij een arrogante en opgeblazen zak is, maar fysieke agressie is en blijft ontoelaatbaar. De Italiaanse premier werd aangevallen in Milaan door een man die een welgemikt standbeeldje naar zijn gezicht gooide. De premier had daardoor een gebroken neus en twee gebroken tanden.
En ondanks onze media vindt dat hij het verdiende, vind ik dat zoiets niet kan en mag gebeuren.
De dader, Massimo Tartaglia zou volgens de linkse media een psychiatrische patiënt zijn…of is dat de nieuwe omschrijving voor een linkse militant?

13:10 Gepost door Janice Laureyssens in Algemeen | Permalink |  Facebook |

Pakistaanse christenen vrijgesproken van godslastering

De Pakistaanse christenen Gulsher Masih en Sandal Bibi zijn maandag vrijgesproken. Ze zaten sinds oktober vorig jaar vast op beschuldiging van godslastering.
Dat meldde Stichting De Ondergrondse Kerk (SDOK) dinsdag . De organisatie heeft beide christenen en hun familieleden het afgelopen jaar ondersteund.
Gulsher Masih (47) is vader van acht kinderen, van wie Sandal Bibi (22) de oudste is. De familie komt uit een dorp in het district Faisalabad, waar overwegend moslims wonen. Vader en dochter waren zeer actief in een kleine christelijke gemeente.

Een grote groep moslims viel op 9 oktober 2008 de christenen in het dorp aan. Ze bekogelden huizen van christenen en schreeuwden dat ze Gulsher Masih en zijn dochter wilden doden.
Op verzoek van de woedende menigte arresteerde de politie beide christenen. Die werden officieel in staat van beschuldiging gesteld wegens het „ontheiligen van de Koran.” De wet op godslastering die in Pakistan van toepassing is, verbindt daar een levenslange gevangenisstraf aan.
Sinds hun arrestatie in 2008 zijn Gulsher Masih en Sandal Bibi meer dan veertig keer vanuit de gevangenis naar de rechtbank gebracht. Ter plekke werd de zaak telkens weer uitgesteld.
Maandag kwam hun zaak eindelijk voor, aldus Stichting De Ondergrondse Kerk. „De aanklager riep zeven getuigen op, die de schuld van Gulsher Masih en Sandal Bibi probeerden te bewijzen. Er zaten echter zo veel hiaten in hun verklaringen dat hun gezamenlijke verhaal steeds twijfelachtiger werd.
Daarop gaf de rechter Gulsher Masih en Sandal Bibi het voordeel van de twijfel en sprak hij hen vrij.”


Bron: Reformistisch Dagblad NL

12:45 Gepost door Janice Laureyssens in Algemeen | Permalink |  Facebook |

ACTIE - DOE MEE!!! Vandaag het kruis! Morgen de kerk?! Stop de islamisering!

BERICHT VAN PEOPLE AGAINST ISLAM - VOORZITTER PETER VELLE

Drie Waalse politieke partijen (MR, PS en Ecolo) pleiten voor een absolute scheiding tussen kerk en staat. Ook Open Vld lijkt voor dat idee gewonnen. Dat wil zeggen dat het kwartet tegen kruisbeelden aan de ingang van een kerkhof is. Onder andere Jean-Jacques De Gucht wil met zijn steun een debat op gang trekken. Antwerps schepen Philip Heylen (CD&V) gaat nog verder. De 'katholieke' politicus wil stevig snoeien in het aantal kerken in de scheldestad en ontwijde kerken openstellen voor moslims. "Antwerpen telt 80 kerken. Een deel wordt amper gebruikt, een ander deel staat te wachten op de sloophamer. We moeten keuzes durven maken. Waarom sommige kerken niet ter beschikking stellen van de moslims? Veel Antwerpse moskeeën huizen nu in achterkamertjes of garages, de moslimgemeenschap snakt naar ruimte." Aldus Philip Heylen.

'People Against Islam' gaat regelrecht ten strijde tegen deze UITERST GEVAARLIJKE hersenspinsels! Als we toelaten dat kruisbeelden niet meer op 'katholieke' begraafplaatsen mogen te zien zijn, en dat kerken getransformeerd worden in moskeeën, dan wappert binnen 10 jaar de vlag van de islam op het koninklijk paleis en het parlement.

Als u liever gewekt wordt door het klokkenspel van uw dorpskerkje in plaats van de 'Allahoe akbar kreet' van een haat-imam, steun dan onze protestactie. Op zaterdag 19 december 2009 om 14u, voert 'People Against Islam' actie aan de prachtige kathedraal van Antwerpen. Wilt u ook dat de islamisering van ons land stopt? Laat uw stem dan horen!

People Against Islam

Voorzitter Peter Velle


Blog: http://www.bloggen.be/nojihad/

01:58 Gepost door Janice Laureyssens in Algemeen | Permalink |  Facebook |

Greenpeace

Ik heb altijd al een boontje gehad voor de mensen van Greenpeace. De moed die ze vaak aan de dag leggen op zee om de walvisvangst tegen te gaan is geweldig. Ze zijn goed georganiseerd en goed uitgerust en dat hebben ze weer eens bewezen in Brussel. De Brusselse politie is alleen maar goed om brutaal en gewelddadig op te treden tegen (Vlaamse) anti-islamiseringsbetogers. Betogers die trouwens op een openbare plaats stil stonden en niets anders deden dan de pers te woord staan. Een betoging die eerst niet werd toegelaten door de Brusselse burgemeester Freddy Thielemans, maar dezelfde morgen toch nog werd goedgekeurd, mits de belofte om ter plaatse te blijven staan. De betogers kwamen hun belofte na, en Thielemans brak zijn woord en stuurde zijn brutale en gewelddadige troepen.

Greenpeace pakte het beter aan, ze vroegen niets en deden het gewoon. Nadien zei commissaris Christian De Coninck, “Als we gedacht hadden dat iemand zo stupide zou zijn om dergelijke toestanden uit te halen, dan was het waarschijnlijk niet gebeurd. Als mensen zwaar materiaal gebruiken, dan kan natuurlijk iedereen binnen”.
Zwaar materiaal? Een net pak, een mooie auto en een vals pasje…meer zwaar materiaal was er niet nodig. De actievoerders werden opgepakt en wat dacht u?? Eentje is nog gaan lopen in het Justus Lipsiusgebouw, waar alle regeringsleiders samen zaten om te vergaderen.

Wie is er dan in feite stupide?? Denken ze dat jihadisten zich eerst gaan melden of even gaan bellen? Die mannen die in de WTC torens vlogen, waren ook hoogopgeleide mannen in een net pak. Ze droegen geen woestijnkledij en hadden geen lange baarden en hebben ook niet op voorhand gebeld om te vragen of ze met een vliegtuig in de torens mochten vliegen…

De korpschef, Guido Van Wymersch, liet vorig jaar niemand een roos neerleggen bij de herdenking van 9/11 in Brussel. Met groot machtsvertoon stond een tot de tanden toe bewapend politiekorps midden in de straat dreigend toe te kijken. Guido himself zei toen dat diegene van wie de roos de grond zou raken, meteen de doos zou worden ingedraaid. Over het ‘respecteren van de leefbaarheid van de buurt en de bewoners’ of ‘we leven tenslotte niet in een totalitaire staat’ hebben wij toen in ieder geval niets gemerkt! Integendeel!!!
Blijkbaar nemen ze in Brussel enkel gemakkelijke slachtoffers te grazen, zeker wanneer ze Vlaams spreken.

Nu weten we in het vervolg wat we moeten doen, want Guidoke laat iedereen met een valse perspas, schoon kostuum, netjes geknipte haartjes, chique wagen met enkele zwaailichten en een laissez-passer gewoon door.

Proficiat Greenpeace! Goed gedaan!

01:43 Gepost door Janice Laureyssens in Algemeen | Permalink |  Facebook |

Komt er toch een Europa der Volkeren?

94 procent van de Catalanen willen onafhankelijkheid


In een symbolisch referendum in 166 gemeenten hebben de Catalanen zich gisteren voor de onafhankelijkheid van hun welstellende regio in het noordoosten van Spanje uitgesproken. Het 'ja' haalde het met een overweldigende meerderheid van 94,71 procent. Dat melden de burgerorganisaties die de volksraadpleging organiseerden.

Er nam wel slechts 30 procent van de betrokken Catalanen aan de bevraging deel. De organisatoren hadden toch op 40 procent gehoopt. De vraag van het referendum was: "Bent u ervoor dat Catalonië een soevereine, sociale en democratische staat, geïntegreerd in de Europese Unie, wordt?"


Bron: (als het goed is citeren we zelfs De Morgen)
http://www.demorgen.be/dm/nl/990/Buitenland/article/detail/1041618/2009/12/14/94-procent-van-de-Catalanen-willen-onafhankelijkheid.dhtml


Maar Le Monde was beter:

Le mal catalan
LE MONDE | 12.12.09 | 14h37

Les Catalans de plus de 16 ans résidant dans 168 communes, soit potentiellement 700 000 personnes, sont invités par un collectif d'associations à se prononcer dimanche 13 décembre en faveur de l'indépendance de leur province.Organisée en dehors des partis et sans l'aval des pouvoirs publics, la consultation n'a aucune valeur légale. Elle témoigne malgré tout que, en quelques années, sous l'effet d'une rhétorique nationaliste attisée par les institutions régionales, l'indépendantisme a gagné du terrain en Catalogne. La configuration politique instable de la Généralité - le gouvernement régional - conforte cette revendication. Il suffirait de peu de chose pour qu'une crise éclate avec Madrid.

La Catalogne n'est pas la seule région d'Europe de l'Ouest à être travaillée par ce désir d'émancipation. Outre le Pays basque, où la violence de l'ETA nuit à l'idée d'indépendance, les Flandres - qui ont beaucoup de points communs avec la Catalogne - et l'Ecosse sont elles aussi tentées de rompre avec l'Etat central. Ces régions ont en commun de disposer de très larges compétences pour gérer leurs propres affaires. Elles sont pour la plupart prospères. Alors, pourquoi aspirent-elles à briser le cadre étatique ?

A l'évidence, l'appartenance de la Belgique, de l'Espagne et de la Grande-Bretagne à l'Union européenne (UE) n'a pas refroidi les nationalismes régionaux, au contraire. En fournissant à ces régions soumises à des forces centrifuges un cadre commun pacifié, l'Europe politique leur permet d'envisager une rupture sans violence. Modifier l'antique tracé des frontières n'est plus synonyme de conflit armé aujourd'hui. Enfin, l'UE, qui dispense depuis longtemps des fonds aux régions, n'a jamais formulé de jugement de valeur sur leurs tentations nationalistes.

L'élargissement de l'Union à des Etats issus du morcellement de l'URSS et de la Yougoslavie a donné des ailes aux nationalistes catalans et flamands. Et pour cause, ces nouveaux Etats sont parfois nettement plus petits et économiquement moins avantagés que les riches régions occidentales qui regardent le large.

"Pourquoi les Slovènes et les Lettons auraient-ils droit à un Etat, et pas nous ?", demandent les indépendantistes de Barcelone et d'ailleurs. La reconnaissance de l'indépendance du Kosovo leur a fourni un argument supplémentaire. Ce n'est pas un hasard si l'Espagne dénie à cette région de l'ex-Yougoslavie son nouveau statut. Madrid n'est pas loin de penser qu'à jouer avec le feu...

Bron: Article paru dans l'édition du 13.12.09
http://www.lemonde.fr/europe/article/2009/12/12/le-mal-catalan_1279769_3214.html

Geld voor 'arme landen'.

Afrika vindt dat ze teweinig geld krijgen van de rijke landen i.v.m. de opwarming van de aarde.
Vandaag kwam zelfs Mugabe uit het hongerlijdende Zimbabwe. Het vroegere welvarende Rhodesië werd door hem in enkele decennia tijd veranderd in een noodlijdend arm land, zoals trouwens alle landen in Afrika waar de blanken werden verjaagd of vermoord.
Hij beschuldigde echter al eerder het ‘rijke Westen’, zoals ze trouwens ook allemaal doen.

Heeft er al iemand het paleis van Mugabe gezien? Terwijl de bevolking sterft van honger, leeft hij in de grootste luxe. En zo is het in elk Afrikaans land.

!cid_image001_jpg@01C96A87!cid_image002_jpg@01C96A87!cid_image004_jpg@01C96A87!cid_image006_jpg@01C96A87
Nigeria, rijk aan olie maar enkel de oligarchie heeft er miljarden mee verdiend, de overgrote meerderheid van de bevolking leeft in de grootste armoede, vooral in de gebieden waar olie is en bevolkt wordt door christenen, zijn er gedurig conflicten waarbij christenen vervolgd en vermoord worden door moslims. (Boko Haram financiert haar terreur met mensenhandel en gedwongen prostitutie in Europa).

De bewoners van de Nigerdelta zijn dan ook nog eens het slachtoffer van gewetenloze oliebedrijven, olielekkages vergiftigen hun gronden en drinkwater, het affakkelen van gas zorgt voor pollutie. Het milieu wordt zwaar bezoedeld maar de overheid laat begaan. Toen enkele nieuwe boringen gingen plaatsvinden en Shell ervan afzag omdat zowel Amnesty International en andere milieuactivisten hen het vuur aan de schenen legde, namen de Chinezen over en die trekken zich van milieuvoorschriften totaal niets aan. De Nigeriaanse overheid laat begaan, want geld is belangrijker dan de gezondheid van de bevolking.

De Nigeriaanse overheid heeft net een enorm jacht als hotelboot gekocht van Noorwegen - (ik kan het weten want ons bedrijf heeft het ingericht).


En ondanks de boringen door China in Nigeria en een enorme economische opgang van het land, bovendien één van de grootste milieuvervuilers, rekent China zich echter ook nog bij de arme landen…

Het is niet omdat de bevolking arm is, dat de landen arm zijn. Het geld verdwijnt in de zakken van een kleine groep, de overheid en haar entourage.
Zij houden opzettelijk hun bevolking arm, omdat anders de geldstroom uit het Westen zou kunnen worden stopgezet, en dat is wel het laatste wat ze willen... dus laat de bevolking maar creperen.

De bevolking lijdt en beschuldigt Europa en Amerika, want het is nooit hun eigen schuld... Lees wat ik al eerder schreef: http://janice-laureyssens-visie.skynetblogs.be/post/56449...

Al die 'arme' landen hebben recht op een hoger vervuilingpercentage en willen geld van de rijke westerse landen.

Terwijl ons land zelf een grote groep mensen heeft die onder de armoedegrens leven heeft België al toegezegd dat ze 6,7 miljoen euro per jaar zal betalen aan de arme landen, EU-leiders akkoord over 7,2 miljard klimaatsteun ... maar … Vlaanderen betaalt elk jaar 12 miljard aan Wallonië. Zijn zij er dan veel erger aan toe dan die Derdewereldlanden?

00:15 Gepost door Janice Laureyssens in Algemeen | Permalink |  Facebook |

13-12-09

Moslimterreur in Zweden

Herschaalde kopie van untitledvredeMaar enkel in het huis van Allah!!!!
Een kwart van de bevolking in Malmö (Zweden) bestaat uit moslims en de regering heeft de problemen niet meer onder controle.

Veel van deze moslims wonen al minstens 20 jaar in Zweden en spreken de taal nog steeds niet. Om een voorbeeld te geven, een Zweeds koppel bracht hun vijf maanden oude zoontje naar een Zweeds ziekenhuis en de dokter kon geen Zweeds, toen zij vroegen om een dokter die ze konden begrijpen, werden ze later opgepakt omdat ze zich schuldig hadden gemaakt aan ‘racisme’. Kennen we dat???

De Zweden voelen zich vreemdelingen in hun eigen stad en velen trekken weg naar andere oorden of naar het buitenland.

Zweden heeft net als ons land de deuren wijd opengezet voor moslims, vluchtelingen en asielzoekers en dat is hun beloning!!!

05_07_20_RealSuicideBomb-X

In ons land is het niet anders. Ondanks de Raad van State heeft geoordeeld dat de massaregulaties onwettig zijn, wil staatssecretaris Wathelet toch zijn zin doordrijven en verder de ingeslagen weg gaan.
Indien hij de wet zou toepassen moet hij de asielzoekers waarvan de namen intussen bekend zijn, terug naar het land van herkomst sturen en moeten ze van daar uit hun aanvraag indienen om naar ons land te mogen komen. Dat doet hij niet, hij wil gewoon verder gaan en indien nodig zelfs de grondwet wijzigen.
Veel maakt het voor hem niet uit, aangezien er toch 88% van de asielzoekers naar Vlaanderen worden gestuurd…

De Zweedse regering geeft nu wel toe dat er grote problemen bestaan in Malmo, net zoals ze nu ook bij ons toegeven dat er problemen bestaan in Antwerpen Noord of Molenbeek, ondanks de bevolking dit al lang weet en heeft aangeklaagd, werd dit zowel in Zweden net als bij ons, door de overheid gebagatelliseerd en wordt er niets ondernomen om de verdere instroom tegen te houden.

imageszimagesuMoslimjongeren beweren ongesluierde vrouwen te mogen verkrachten omdat ze daar volgens hun geloof het volste recht toe hebben.

De meeste moslims in Malmö komen uit Irak en hebben van een groot deel van de stad een radicaal-islamitisch woongebied gemaakt. De moskeeën zijn in handen van radicalen, die in de hele stadswijk eigen “politiekrachten” hebben opgebouwd.

Lees ook het rapport over de radicale islam in Antwerpen: http://janice-laureyssens-visie.skynetblogs.be/post/7214330/vlaams-comite-voor-ex-moslims-waarschuwt--mos BR>
Ze tiranniseren de inwoners, onderdrukken vrouwen, vernielen winkels van autochtonen, steken auto’s in brand en vallen daarna de toegesnelde hulpdiensten aan. Kortom, ze doen gewoon waar ze zin in hebben, behalve werken, want 90 % van de moslims zijn werkloos.

B0509In Zweden marcheren de moslims net als de naziesoldaten door de straten en tiranniseren de inwoners. Het minste of geringste commentaar op de houding en gedrag van een moslim levert de reactie op dat ze worden gediscrimineerd en de criticasters zijn allemaal racisten.De Zweedse krant “Dagens Nyheter”bracht onder politiebescherming een bezoek aan de Malmö-Rosengärd. Verslaggevers van de krant hebben daar gesproken met gefrustreerde politieagenten. Ook spraken ze met moslimjongeren, die hen vertelden waarom ze barricades oprichten, brand stichten, politieagenten aanvallen en onlusten willen uitlokken, dat allemaal omdat ze zeggen “gediscrimineerd” en sociaal benadeeld te worden.

Maar de sociaalantropoloog Aje Carlbom van de universiteit van Malmö zegt dat er geen enkel verband bestaat tussen werkloosheid, zogenaamde buitensluiting, armoede en immigrantenonlusten. Het minste of geringste commentaar op hun houding levert de reactie op dat ze worden gediscrimineerd. Islamitische geestelijken verkondigen het sprookje dat de islam geen vijand is van Joden en Christenen. Moslims, Joden en Christenen zouden altijd in harmonie met elkaar hebben samengeleefd. De geschiedenis vertelt echter een heel ander verhaal.

Islamitische kinderhuwelijken zijn aan de orde van de dag, meisjes worden gedwongen een sluier te dragen en jongeren worden aangeraden zich niet in Zweden te integreren en geen Zweedse wetten en gebruiken te erkennen. Ze bieden weerstand aan elke vorm van integratie en daarbij wordt vooral de nadruk gelegd op de slachtofferrol, waarin ze al van nature kruipen.

De “gematigde” meerderheid van de moslims hebben zich al volledig aan de eisen van hun geloofsgenoten onderworpen.
Er gaan in Zweden al stemmen op de hulp van het leger in te roepen om de politie te assisteren. Zolang men niet keihard tegen deze terreur optreedt, zal de situatie steeds verder uit de hand lopen. Aje Carlbom heeft na een studie over dit probleem de regering opgeroepen de immigratie onmiddellijk stop te zetten. ‘Als de Zweedse regering blijft weigeren tegen deze moslimterreur op te treden en de toestroom van immigranten niet wil stoppen, dan zal de gewelddadig escalerende situatie in Malmö “het begin van het einde” zijn.’ Aldus Carlbom.

Nalin Pekgul, voorzitter van de Sociaal Democratische Vrouwenorganisatie, zegt dat de situatie in de Stokholmse voorstad Tensta, al niet veel anders is. Daar vindt een sterke sociale controle plaats, vooral ten opzichte van vrouwen en meisjes. Vaak worden meisjes gedwongen uitgehuwelijkt aan mannen die ze niet kennen. Volgens Pekgul is het een groot probleem dat de islamitische radicalisering in Zweden door de overheid wordt ontkend. Pekgul spreekt van ‘een groot taboe’. In feite weet de Zweedse overheid niet meer wat ze aan dit probleem moet doen.

Als de Europese overheden blijven weigeren de problemen aan te pakken met haar islamitische medeburgers, stevenen we af op een zeer problematische situatie. Het is een tijdbom die elk moment kan ontploffen. Ons cultureel erfgoed van het christelijk Europa wordt in het hart getroffen door een niet te stuiten zegevierende opmars van moslims die niets liever willen dan dat Europa binnenkort islamitisch wordt. En het ergste is dat ze daarin gesteund worden door collaborerende Europeanen, zoals nu onlangs weer Jean-Jacques De Gucht die alle kruizen wil bannen, niet alleen op de mijter van Sinterklaas, maar zelfs op begraafplaatsen. Ook Kerstmis staat op de helling, versiering, kerstbomen en kerststalletjes worden zwaar geviseerd en op veel plaatsen niet meer toegelaten. (Is het uit lafheid? Eerst alles bannen wat met het christen- en/of-jodendom te maken heeft en dan pas de moslims? Dan zullen ze bedrogen uitkomen, bij tolerante culturen is dat misschien mogelijk, maar niet met moslims).

Ondanks er uit een Duits rapport blijkt dat 8000 ondervraagde Europeanen uit acht verschillende landen de islam zeer negatief beoordelen, vinden dat er teveel moslims in hun land wonen en de islam als een intolerante religie ervaren, wordt er niet naar hen geluisterd.

In ons land durft men zelfs de vergelijking tussen joden en moslims maken, waarvan ik al eerder (en trouwens altijd) beweerde dat er geen enkel vergelijk mogelijk is, hebben 62 % van de 8000 ondervraagden gezegd dat de joden onze cultuur verrijken.

Europa gaat nog een stap verder en durft zelfs een democratisch land als Zwitserland chanteren en bedreigen met uitsluiting vanwege hun minarettenpolitiek.

In de Duitse plaats Ingelheim is in augustus 2008 een moskee geopend. Onder de genodigde gasten die de feestelijkheden bijwoonden bevonden zich afgevaardigden van de Duitse overheid en diverse kerkleiders. Dit maakt nog eens duidelijk hoe weinig besef men heeft van de ware bedoelingen van de moslims in Europa.
De in Ingelheim ingewijde moskee draagt de naam “Fatih-Sultan-Moschee”. Deze naam is niet toevallig gekozen. De Turkse Sultan Mehmet II droeg de bijnaam “Fatih (de veroveraar). In het jaar 1453 veroverde deze christenhater het christelijke Konstantinopel, waarbij alle christenen bijeen werden gedreven en onthoofd. Het door hem aangerichte bloedbad was met geen pen te beschrijven. Niet toevallig dus de naam van deze moskee.
Er is heel bewust voor deze naam gekozen! Met dit soort naamgevingen aan moskeeën wordt nog eens goed duidelijk wat de moslims werkelijk van plan zijn in Europa en worden de goede bedoelingen van de Europeanen t.o.v hun moslimmedemens met voeten getreden. Maar pas op, vooral de islam niet te beledigen.


http://www.welt.de/politik/article2360792/Dulden-wir-die-Islamisierung-Europas.html

Bronnen: http://theterrorjournal.wordpress.com/2009/03/15/642/

http://www.demorgen.be/dm/nl/990/Buitenland/article/detai...

http://fjordman.blogspot.com/2005/12/immigrant-rape-wave-...

Franklin Ter Horst in “Uit het Nieuws”

http://97.74.65.51/Printable.aspx?ArtId=5347

Wie de film Obsession nog niet heeft gezien, kan hem hier gratis bekijken: http://www.obsessionthemovie.com/

22:48 Gepost door Janice Laureyssens in Algemeen | Permalink |  Facebook |

12-12-09

“Veilig ouder worden”

Hoewel politici graag doen uitschijnen dat de criminaliteit daalt, is de realiteit helaas minder rooskleurig. In steden als Antwerpen hebben politie en parket zelfs de opdracht gekregen om systematisch criminele feiten zoals woninginbraken, handtasdiefstallen en overvallen op ouderen te verzwijgen om het zogenaamd subjectief onveiligheidsgevoel te doen dalen. De problemen verdoezelen lost echter niets op. Het Vlaams Belang pleit voor een beter en efficiënter veiligheidsbeleid met meer aandacht voor de slachtoffers en een kordate aanpak van de criminelen.

Bovendien wil het Vlaams Belang meer aandacht voor preventie, vermits voorkomen nog altijd beter is dan genezen. Helaas heeft de politieke klasse het ook hier laten afweten. Daarom gaat het Vlaams Belang zélf van start met een heuse preventiecampagne (folders, gadget, brochure, preventienamiddagen) onder het motto ‘Veilig ouder worden’. Deze campagne, die al eerder door Bruno Valkeniers, Filip Dewinter en Marijke Dillen aan de pers werd voorgesteld, zal in totaal meer dan honderd Vlaamse steden en gemeenten aandoen.

Volgende maandag, op 14 december, om 14,00 uur is iedereen welkom in de zaal Gietschotel - Lode van Berkenlaan 179 in Borgerhout.
U krijgt via de afdelingen Borgerhout en Berchem een uitgebreide uiteenzetting over ‘veilig ouder worden’ door Bart Debie, gevolgd door een pauze met gratis taart en koffie om te eindigen met een toespraak van Filip Dewinter.
Elke gast krijgt gratis een alarmapparaatje.

17:29 Gepost door Janice Laureyssens in Algemeen | Permalink |  Facebook |

04-12-09

Die Limburgers toch!! Zo vergeetachtig!

Maand cel voor Genkse huisarts die penis in hand patiënte stak

De correctionele rechtbank van Tongeren heeft een 61-jarige huisarts uit Genk veroordeeld tot een gevangenisstraf van één maand wegens seksueel ontoelaatbaar gedrag ten aanzien van één van zijn patiëntes. De rechter ontzette de arts ook voor een periode van tien jaar uit zijn rechten en kende de patiënte en haar ouders een schadevergoeding toe van 1.150 euro.

De jonge vrouw was na een ongeval in behandeling bij de arts voor letsels aan rug, nek en schouders. De arts duwde tijdens een consultatie zijn penis in de hand van de patiënte toen die op de behandeltafel lag. Het meisje vluchtte daarop het kabinet van de dokter uit en ging aangifte van de feiten doen.

De arts verklaarde aanvankelijk dat hij na een bezoekje aan het toilet vergeten was om zijn lid terug in zijn broek te steken. Voor de rechter bekende hij de feiten. Hij zei dat die het gevolg waren van overwerkt te zijn, het gebruik van medicatie en concentratieverlies.

(belga/bdr)


Bron: Het Laatste Nieuws

01:13 Gepost door Janice Laureyssens in Algemeen | Permalink |  Facebook |

02-12-09

Politiehervorming, laat de hoofdcommissaris kiezen door de bevolking.

imagesCA2D6X49Tijdens een interventie bij een bankoverval wordt een politieagent doodgeschoten. Na een klopjacht vinden ze hem, de gewelddadige overvaller is zeer gevaarlijk en geen onbekende bij de politie.
De aanhouding loopt niet van een leien dakje en de politie kan niet anders dan de crimineel neerschieten. De zware jongen met nog een zwaarder strafblad had normaal gezien in de gevangenis moeten zitten, maar liep vrij rond op borg waarvan hij dankbaar gebruik maakte om te hervallen in zijn oude gewoonten.

Maar de pers, even politiek correct en links in de VS als bij ons, verwijt de politie i.p.v. de crimineel… dat is de wereld op z’n kop.
Dat laat de sheriff in het hiernavolgend filmpje dan ook duidelijk merken…
Ondenkbaar bij ons!!!

In de VS kan dat, want een sheriff wordt verkozen door de bevolking en ligt niet zoals bij ons, onder het bevel van veelal linkse burgemeesters die maar wat laten aanmodderen. Geen wonder dat wij politiemensen hebben die ofwel gedemotiveerd zijn, of andere die creatiever zijn en de in beslag genomen drugs, auto’s of wapens verkopen voor eigen gewin.

Verkiezingen van een hoofdcommissaris? Misschien toch iets om eens over na te denken…

KLIK HIER: Sheriff reageert op de pers


23:02 Gepost door Janice Laureyssens in Algemeen | Permalink |  Facebook |

Kopten in Egypte of The Rubbish people – II

koptische-kerk


De islamitische terreur gaat steeds verder in Egypte. In 2006 waren ook al ernstige aanvallen op Kopten, waarbij mensen werden ontvoerd en onder dwang bekeerd tot de islam. http://www.volkskrant.nl/buitenland/article190786.ece/Kopten_in_Egypte_woedend_over_gedwongen_bekeringen

Nadat de ‘varkensgriep’ uitbrak, die wij, om niemand van het ander geloof te schofferen, - behalve dan de Mexicanen, de Mexicaanse griep hebben genoemd, hebben de Egyptische moslims alle varkens van de Kopten gedood.
Wie het filmpje heeft bekeken KLIK HIER weet dat de meeste Kopten een miserabel leven lijden onder het moslimregime.
En wie al in Egypte is geweest, heeft ze gezien op de vuilnisbelten aan de rand van Caïro.
En weer worden Kopten aangevallen door gewelddadige moslims.

Maar hoort u daar iets over in de pers? Hoort u De Witte van het CGKR zijn afschuw uitspreken over zoveel ‘racisme’ en 'intolerantie'??
Schrijft Luc Van Der Kelen nu over de Egyptische 'fascisten'?? Nee!!! Want ze hebben het veel te druk met de Zwitsers te veroordelen die op democratische wijze tegen de verdere bouw van minaretten hebben gestemd.

Wie zich niet verzet tegen de verdere islamisering van Europa staat gelijk met de collaborateurs van het naziregime, want ik ben ervan overtuigd dat ons hetzelfde lot staat te wachten als de christenen in Libanon, de christenen in Darfoer, de Assyriërs in Turkije en de Kopten in Egypte.

In het Katholiek Nieuwsblad stond op 27/11 volgend bericht;

Gewelddadige moslims vallen kopten aan in Egypte

Farshoot ligt 300 mijl ten zuiden van Cairo. Plunderingen, vandalisme en brandstichting veroorzaakten minimaal 1 miljoen dollar aan schade. Kopten blijven nog steeds binnen uit vrees voor hun leven.

Veel kopten zijn aangevallen en verwond, zegt de Coptic American Friendship Association (CAFA). Een koptische priester, Benjamin Noshi, liep een schedelbasisfractuur op tijdens de aanvallen en ligt nu in het ziekenhuis. Bijna 3000 moslims plunderden minstens 50 winkels van christelijke eigenaren, waaronder juweliers en apotheken. Veel families zijn uit hun huizen gezet door islamitische inwoners.De aanvallen werden uitgelokt door het gerucht dat een twintigjarige christen, die momenteel in hechtenis zit, een relatie was aangegaan met een twaalfjarig moslimmeisje.

De koptische bisschop van Farshoot, mgr. Kirollos, zei echter dat de aanvallen ruim van tevoren waren ingepland. Hij suggereerde dat de directeur van een islamitisch instituut in de stad de studenten had aangezet tot de aanval op de christenen. De bisschop bekritiseerde ook de veiligheidsdiensten, die uit het zicht verdwenen op het moment van de aanvallen. Ze verrichtten geen enkele arrestatie en negeerden de roep van slachtoffers om hulp.

“Het is inmiddels duidelijk dat het georganiseerde geweld zich uitbreid naar meer en meer dorpen met als enige doel de christelijke levens en bedrijven, terwijl de politie toekijkt”, bericht de CAFA. “De laatste 90 dagen vonden er minstens zeven gelijksoortige aanvallen plaats op christelijke dorpen. Minimaal vijf kopten werden daarbij vermoord. Ook zijn vele koptische meisjes en vrouwen ontvoerd en gedwongen de islam aan te nemen met behulp van de Egyptische autoriteiten.”

CAFA deed een beroep op Amerikaanse en internationale mensenrechtenorganisaties de Egyptische regering te verzoeken onmiddellijke actie te ondernemen en christelijke levens en bezittingen te beschermen.Volgens CAFA leven er ongeveer 18 miljoen kopten in het Midden-Oosten.Citaat uit: De geschiedenis van de Kopten - Kopt betekent Egyptenaar -

"Na minder dan twee jaar van gevechten en politiek gemanoeuvreer tussen de Arabieren en de Byzantijnen ging Cyrillus naar Babylon bij Cairo om de Arabische veldheer te ontmoeten. Op 8 november, 641 ondertekenden beiden de overeenkomst, die eiste dat de totale Romeinse troepenmacht zich zou terugtrekken en een vergoeding van 2 dinar oplegde aan alle mannen en een belasting aan alle landeigenaren. De enige twee partijen aanwezig waren de Moslim Arabieren en de Christenen, die een land overgaven dat niet eens van hun was.

De geschiedenisboeken laten dit glorieuze tijdperk eindigen op 640 n. Chr., toen de Christenen Egypte verkochten aan de Arabische Moslims.


Er is blijkbaar nog niet veel veranderd.


Muslims vandalizing, looting and destroying Copts' properties in the town of Farshout, upper Egypt while chanting "The is no god but Allah' and " Allah is greatest"


15:16 Gepost door Janice Laureyssens in Algemeen | Permalink |  Facebook |

01-12-09

Gewoon grappig!

Baby Panda Sneeze

14:52 Gepost door Janice Laureyssens in Algemeen | Permalink |  Facebook |