02-01-10

Heksenjacht op godslasteraars

2010 is al meteen goed begonnen. In Parijs werden naar aloude gewoonte weer auto’s in brand gestoken. Niet minder dan 1.137 auto’s zijn volledig uitgebrand van oud naar nieuw en daarmee haalden ze net niet het record van 1.147 auto’s die vorig jaar tijdens nieuwjaarsnacht in brand werden gestoken.

rMaar auto’s in de fik steken is nu een geliefde bezigheid van moslimjongeren in heel West-Europa en dat zal uiteraard het CO² gehalte in de lucht aanzienlijk doen afnemen tegenover de vorige jaren. (Ik vraag mij zelfs af of de groenen daar mee voor iets tussen zitten…)
In Parijs steeg wel het aantal aanhoudingen, 549 tegenover 288 vorig jaar.

In Afghanistan, Irak en Iran maken ze elkaar af en Somaliërs houden zich niet alleen bezig met schepen kapen maar probeerden eveneens de Deense cartoonist Kurt Westergaard in mootjes te hakken, de vrome man werd door de politie in het rechterbeen en de linkerhand geschoten, zodat hij jammer genoeg nog in staat zal zijn om zijn pogingen later te herhalen.

De Nederlandse vliegtuigheld die de Nigeriaanse onderbroekenterrorist kon overmeesteren moet nu uit angst voor islamitische represailles ondergedoken leven in Miami.
Maar aangezien vliegtuigterroristen niet nieuw zijn, bestaat er al een leuk en toepasselijk liedje KLIK HIER

En de bewoners van het dichtbevolkte Manhattan zijn de laatste tijd uitermate ongerust vanwege het proces tegen de islamitische extremisten van 9/11 die daar voor de rechter moeten verschijnen.

Ben ik nog iets vergeten? Wat er bij ons gebeurde weten we natuurlijk niet. De kranten schreven over gevechten en messentrekkers maar veel wijzer werden we er niet van.

Maar er is ook nog goed nieuws.
Een Ierse groep atheïsten hebben een serie quoteringen gepubliceerd als uitdaging tegen de nieuwe wet op ‘godslastering’ die vanaf nieuwjaarsdag in voege trad. In de 25 godslasterende quoteringen komen diverse namen voor zoals o.a. Jezus, Mohammed, Mark Twain, Salman Rushdie en Bjork. Hiermee willen ze de wetgever uitdagen die van godslastering een criminele daad maakte waarop straffen staan van 25000 euro.

“Ondanks deze quota’s voor vele gelovigen als beledigend en lasterend zullen overkomen i.v.m. zaken die zij als ‘heilig’ beschouwen, steunen wij het absolute recht van die mensen om ook hun mening te uiten”, schreef de groep op haar website. “Zonder enige reserve steunen wij het recht van elke Ierse burger om gelijkaardige verklaringen te uiten over zaken die voor elke religie heilig zijn zonder angst om te worden vervolgd of te worden gecriminaliseerd, en zonder te moeten bewijzen aan de rechter dat er nog mensen bestaan die een persoonlijke waarde hechten aan hun beweringen.

De Ierse atheïsten noemen de nieuwe wet ‘dwaas en gevaarlijk’ omdat het een motief verschaft voor godsdienstige gewelddadigheden.

‘Wetten tegen godslastering zijn onrechtvaardig, ze leggen de bevolking het zwijgen op om bepaalde overtuigingen te beschermen. In een geciviliseerde samenleving heeft de bevolking het recht om ideeën over religies te horen, ook al vinden andere mensen deze ideeën een grove belediging.”


burning_witch

Heksen en tovenaars werden in heel Europa vervolgd sinds ongeveer 1487. Toen namelijk werd de heksenbul van Paus Innocentius VIII (1484-1492) gepubliceerd. Hierin werd beschreven hoe sommige mannen (tovenaars) en vrouwen (heksen) geslachts- gemeenschap hadden met de duivel en vervolgens mensen, vee en veldvruchten betoverden. Er werden inquisiteurs aangesteld om deze heksen en tovenaars op te sporen... Nu worden godslasteraars opgespoord onder druk van de islamitische VN-landen...

16:28 Gepost door Janice Laureyssens in Algemeen | Permalink |  Facebook |

Commentaren

hoe kan dat nu ? Ik las ook bij "angeltjes" dat op oudejaarsavond rond 1u, de gevangenispoort van Vorst werd beschoten met een kalasjnikov,ongeveer 40 hulzen werden teruggevonden....Hoe kan dat nu !! wij hebben toch na die waanzinnige moorden te Antwerpen onze wapens moeten inleveren en in de wapenwinkel kunnen we nog geen katapult meer kopen. Zouden er dan toch rondlopen die de wet omzeilen....Wanneer gaan we eens ophouden den brave volgzame maar ietwat onozele Belg uit te hangen...openbare rijtuigen met stenen bekogelen..,auto's in de fik . Voor de komst van die Magereheintjes was van dat soort geweld geen sprake...Ik heb ooit PV's gelezen in het archief van Borgerhout...bladzijde vol, over het stelen van wat groenten uit een moestuintje en dat is nog niet zo heel lang geleden !! Wij stevenen recht af op een catastrofe...Wat wij nodig hebben is een "Wilders" als president van Europa en zogezegde gematigde moslims die hun extreme broeders de rug toekeren ... Ik denk dat wij met zen allen wat minder beschaafd moeten worden,zeker niet het peil nastreven van "de wilden" die ons treiteren...maar genoeg om heel dat waanzinnig circus een halt toe te roepen

Gepost door: Rene | 02-01-10

Bizar Ongelooflijk dat die fransen dat typisch franse probleem niet onder controle krijgen. Zijn daar ook auto's van moslims bij? Gebeurt zoiets ook in Marokko? Kunnen ze alleen voor oudjaar niet even de sharia invoeren? Hoeveel duizenden zijn er dat per jaar alweer?

Frankrijk is een mooi land, maar die fransen en hun miljoenen noordafrikanen zijn er teveel aan. Ik ben er al 3x bestolen.

Gepost door: Wannes | 02-01-10

Heb je geklikt op het liedje 'stranger in my plain'? Zeker doen...

Gepost door: Janice | 02-01-10

Ik vind het prima dat die 'jongeren' de boel afbreken en auto's in brand steken. Het Westerse volk is laf en zwak geworden (dankzij het liberalisme en socialisme) en verdiend niet beter. Misschien zullen sommige nu de multiculti-prut uit hun ogen wrijven en zichzelf uit hun luie zetel hijsen en in actie schieten.

Gepost door: Alexander | 03-01-10

Dat probleem is niet meer 'typisch Frans'. Het gebeurt overal, in Nederland hebben ze zelfs een vliegtuigje met afstandsbediening gebruikt om ze te filmen. In Brussel en Antwerpen vroegen ze de mensen hun auto's in de garage te zetten of in parkeergarages.
Er wordt alleen niet over geschreven in de pers, en wat niet weet niet deert (zoalang het je eigen auto niet is natuurlijk).

Vlamingen in actie schieten?? Dat wil ik nog wel eens meemaken...

Gepost door: Janice | 03-01-10

Ja, U heeft nog "iets" vergeten. De site om die godslasteringen te vinden is:
http://blasphemy.ie/2010/01/01 >in het Engels !

De drie paljassen waarvoor Geert Wilders moet verschijnen (20 januari) noemen : "Schalken, Splint, en Hartsuiker.
Geen ènkele van de drie heeft een zo-zoet hart als die laatste naam doet uitschijnen.

De Vlamingen zullen ooit wel eens uit hun kram schieten, doch ....alhoewel de toestand al tamelijk rottig is, HET IS NOG NIET ROT GENOEG !
Geduld is een mooie deugd: de "Françoitjes" zeggen dan: La vengeance est un plat qui se mange froid.
"Astemblief Janice."..."Merci, Fikken"
"Sans merci" (maar dan in Franse betekenis,én dàt tegenover de karpetknielertjes. {:0))

Gepost door: Victor Van Vosselaer | 03-01-10

Ik ben inderdaad nog iets vergeten, er werd ook nog met een Kalashnikov op de gevangenis van Vorst geschoten en niemand heeft iets gehoord of gezien!!!
Gewenning zeker?

Gepost door: Janice | 04-01-10

Grootinquisteur Jozef De (volksverrader) Witte is al jaren aan het lobbyen, om ook in België een wet doorgedrukt te krijgen, die godslastering verbiedt. Hij waant zich nu al de Grootinquisiteur uit Don Carlos, door systematisch, inboorlingen, te vervolgen, terwijl hij zich altijd "onbevoegd" verklaart als het om een klacht tegen een moslim gaat. Middenstanders nemen niet meer aan wie ze willen, en vlijtige spaarders, die hun centjes in een huisje hebben geïnvesteerd, zijn verplicht dit te verhuren, aan de eerste de beste achterlijke wilde die zich aanbiedt.

Gepost door: Eloquentia | 04-01-10

De commentaren zijn gesloten.