02-01-10

Twee mogelijkheden

Herschaalde kopie van untitledporte


De foto kan er niet groter op en daarom is het niet goed leesbaar.
Twee ingangen op de luchthaven. De eerste 'porte' is voor mensen die voor het gelijke kansenbeleid kiezen en zich onderwerpen aan alle verplichtingen, geboden en verboden die daaraan verbonden zijn.

De tweede ingang is voor de ongelovigen en op het menu staat varkenvlees, de zetels zijn gemaakt van varkensleder en aan de kinderen wordt een varkentje als speelgoed gegeven. Uiteraard is er geen controle nodig om in te checken.

18:59 Gepost door Janice Laureyssens in Algemeen | Permalink |  Facebook |

Commentaren

Ik had een droom !! "Dolle Moslima's" betogen in monokine voor vrije sex en verbod op het dragen van een hoofddoek...

Jozef Dewitte van het centrum voor gelijke kansen en racismebestrijding wordt bedankt voor bewezen diensten en vervangen door Filip De Winter

Duizenden magerehein hangjongeren melden zich voor vrijwillige legerdienst

Ahmadinejad maakt van zijn land een touristisch paradijs en geniet vooral bekendheid om zijn "naaktstranden"

Nordin Taouil geeft zijn ontslag als "voorbidder" en wordt "frituur-uitbater"

De nieuwe uitgave van "de Koran" wordt verlucht met cartoons van Kurt Westergaard

Het AEL verontschuldigd zich voor al zijn "domme" uitspraken en veroordeeld scherp de mislukte aanslag op dat vliegtuig

fanatieke Hamas-militanten melden zich masaal als vrijwiller in Israel om de joodse oudjes te verzorgen in de rusthuizen

De Moslimexecutieven openen een brouwerij "Allah-pils" en een varkenskwekerij...

Moskeeen beschikken over een "kantine" met biljard en spaarkaske

spijtig het zal bij een droom blijven !
Onze andersdenkenden noemen ons soms Moslim-haters.... maar is er een grotere haat denkbaar door een moslim tegenover een ongelovige wanneer men probeert een vliegtuig op te blazen..wanneer cartoons aanleiding zijn voor een moordpoging...wanneer honderden auto's in brand worden gestoken...is er dan geen reden voor ons "ongelovigen" om die verschrikkingen niet echt symphatiek te vinden en onze kritiek te uiten... In de "haat" barometer zijn wij te verwaarlozen tegenover de uitingen van onze moslimbroeders...

Gepost door: Rene | 03-01-10

Hoe gaat het? De Israeli's zijn zich rotgeschrokken omdat overal in het westen bodyscanners gaan ingezet worden, zelfs voor eigen volk. El Al vliegt al 30 jaar aanslagvrij zonder bodyscanners. Zelfs vloeistoffen mogen mee aan boord.

Hoe doen ze dat? Door 'Ethnic Profiling', een begrip dat iedere rechtgeaarde linkse doet kotsen. Moslims en negers nauwer controleren dan onschuldige blanken, hoe komen de smeerlappen erop!

Israeli's zoeken ook niet naar bommen, maar naar bommendragers. Zo vragen zij aan erg moslimachtige mensen doodgewoon: 'Hoe gaat het met u?' en 'Waarheen gaat de reis?'. Bommendragers breekt dan het angstzweet al uit naar het schijnt. Allemaal veel te verfijnd voor de westerling, wij gaan desnoods met z'n allen naakt in de vlieger zitten om de moslims niet te discrimineren, Danneels en Michel op kop.

Gepost door: Wannes | 03-01-10

Als men het systeem van Wannes invoert, kan men beter gewoon alle beveiliging afschaffen. Dat is goedkoper en even efficiënt. Wannes' voorstel is immers gemakkelijk te omzeilen. In plaats van als moslimuitziende mensen op pad te sturen, stuur je gewoon iemand die er westers uitziet aan boord van zo'n vliegtuig. Of is het gewoon geinig om moslimpje-pest te doen?

Gepost door: 1MT | 03-01-10

Behalve met die laatste zin, heeft MT hier wel een punt. Wat doe je met de bekeerlingen zoals die Lesley die een helicopter kaapte?
Bekeerlingen zijn vaak nog fanatieker dan de echte.

Gepost door: Janice | 04-01-10

Getver, ook ik moet 1MT gelijk geven.

Gepost door: Den Amerikaan | 04-01-10

woordelijk Die bekeerlingen doen er ook alles aan om er onaantrekkelijk islamitisch voor te komen, struikbaard en kopvod dus.

In ieder geval, ik heb haast woordelijk verteld wat ik in een artikel over El Al vond. Google ook maar eens.

Gepost door: Wannes | 04-01-10

Dat klopt, maar die lesley liet haar hoofddoek wel even thuis om met de helicoptermaatschappij te onderhandelen. Dus denk ik dat wie een bom wil laten ontploffen in een vliegtuig zich ook eerder Westers en onopvallend zal gedragen.

In ieder geval wil ik nog eens zien of de hoofddoekjes en de burqadragende vrouwen zich in hun blootje gaan laten zetten door een allesziende scanner.

Gepost door: Janice | 04-01-10

De commentaren zijn gesloten.