04-01-10

Ik stel u dezelfde vragen als Lodewijk Nasser aan Hans Dijkstal

http://nederkrant.wordpress.com/2007/02/04/een-open-brief...


Sommige mensen begrijp ik niet. De pro-moslims die mij hier regelmatig laten weten dat ik moet ophouden de islam te bestrijden via deze blog, nee ik begrijp ze echt niet.
Is de vrijheid van mening dan al zodanig aan banden gelegd dat moslims mogen doen en zeggen wat ze willen, en wij onze mond moeten houden?

Als alles mag en moet omdat hun religie het voorschrijft in de koran, dan wil ik jullie dezelfde vragen stellen die Lodewijk Nasser heeft gesteld aan Hans Dijkstal toen hij zei dat de huidige islamfobie te vergelijken is met het antisemitisme van toen... Dit is een uitspraak die we al vaker hoorden, maar volgens mij kan iemand geen dommere uitspraak doen.
Want diegenen diegen die de islam durven bekritiseren zijn veeleer te vergelijken met de joden van 70 jaar geleden, ook zij stonden te roepen in de woestijn en niemand wou luisteren...

Als moslims zich moeten houden aan hun religieuze voorschriften en de pro-islamitische naïevelingen hen daarin gelijk geven en steunen, dan zullen ze de volgende vragen van Lodewijk Nasser zeker wilen beantwoorden (Als de tekst onduidelijk is kunt u klikken op bovenstaande link):

dijkstal

02:26 Gepost door Janice Laureyssens in Algemeen | Permalink |  Facebook |

Commentaren

maxi-dhimmi Stuur dit artikel misschien eens door naar de hoofdredacteur van het Nieuwsblad die vandaag in zijn editoriaal oproept om zelfcensuur toe te passen en te stoppen met het beledigen van de islam. Dit naar aanleiding van de aanslag in Denemarken, het is zijn eigen verdomde schuld!

Gepost door: lijntje | 04-01-10

Verwarrend In this article I propose to remind both Muslims and Christians about a promise that Prophet Muhammed (pbuh) made to Christians. The knowledge of this promise can have enormous impact on Muslim conduct towards Christians. Muslims generally respect the precedent of their Prophet and try to practice it in their lives.

In 628 AD, a delegation from St. Catherine’s Monastery came to Prophet Muhammed and requested his protection. He responded by granting them a charter of rights, which I reproduce below in its entirety. St. Catherine’s Monastery is located at the foot of Mt. Sinai and is the world’s oldest monastery. It possesses a huge collection of Christian manuscripts, second only to the Vatican, and is a world heritage site. It also boasts the oldest collection of Christian icons. It is a treasure house of Christian history that has remained safe for 1400 years under Muslim protection.

The Promise to St. Catherine:
"This is a message from Muhammad ibn Abdullah, as a covenant to those who adopt Christianity, near and far, we are with them.

Verily I, the servants, the helpers, and my followers defend them, because Christians are my citizens; and by God! I hold out against anything that displeases them.

No compulsion is to be on them. Neither are their judges to be removed from their jobs nor their monks from their monasteries. No one is to destroy a house of their religion, to damage it, or to carry anything from it to the Muslims' houses.

Should anyone take any of these, he would spoil God's covenant and disobey His Prophet. Verily, they are my allies and have my secure charter against all that they hate.

No one is to force them to travel or to oblige them to fight. The Muslims are to fight for them. If a female Christian is married to a Muslim, it is not to take place without her approval. She is not to be prevented from visiting her church to pray. Their churches are to be respected. They are neither to be prevented from repairing them nor the sacredness of their covenants.

No one of the nation (Muslims) is to disobey the covenant till the Last Day (end of the world)."

Gepost door: Wannes | 04-01-10

Ook in de koran is Mohammed mild tegenover christenen, maar hij spreekt zichzelf vaak tegen. Zeker wanneer het met zijn veroveringstochten wat tegenzit. In ieder geval is dit klooster een apart geval. En hebben zowel de joden, de christenen als de islamieten er respect voor. Islamieten hebben zelfs binnen de muren een eigen gedeelte.

Meer informatie hier:

Gepost door: Janice | 04-01-10

Overtuigend liegen "Vindt u dat de getuigenis van een vrouw de helft minder waard is als die van een man?"

Wie nog niet door heeft hoe overtuigend vrouwen kunnen veinzen en liegen, moet dit filmpje over de dagelijkse (!) Mariaverschijningen in Medjugorje eens bekijken: (Maria verschijnt blijkbaar alleen aan vrouwen)

Gepost door: Wannes | 04-01-10

Zeg Wannes, probeer je mij uit de dagen ofzo?

Op dat filmpje is niets te zien. Maar ik zag dat het een beeld was waarvan de ogen open en toe gingen, wel...ik heb vroeger ook een pop gehad die dat kon.


Ik dacht trouwens dat je, net als ik, niet in die verhaaltjes geloofde? Maria was al zwanger op haar zestiende en trouwde met Jozef. Dus blijkbaar heeft hij (of iemand anders) er zijn klak niet overgegooid...
Er zijn er na haar nog geweest die beweerden dat het van de heilige geest kwam, maar dat verhaaltje lukte blijkbaar maar één keer.

"Vindt u dat de getuigenis van een vrouw de helft minder waard is als die van een man?"

Wel...ik in ieder geval niet. Zelfs niet in religieuze zaken, dat werd trouwens al meermaals bewezen.

Gepost door: Janice | 05-01-10

Andere video? Jij hebt blijkbaar een heel ander filmpje gezien als ik, Janice. Ik zie een vrouw die veinst dat ze een verschijning ziet en hoort, terwijl jij en ik heel goed weten dat dat niet waar is. Ze liegt dus dat ze het zelf gelooft. Net zoals de vrouwen in Duitsland en Zwitserland die vorig jaar beweerden dat ze door extreem rechts tuig waren aangevallen en die met een mes hakenkruizen ed in hun benen en buik hadden gekerfd, terwijl ze het zelf hadden gedaan. allemaal niet van aard om de geloofwaardigheid van hun seksegenoten op te krikken. Net zomin als de 'groepsverkrachtingen' die steevast groepssex bleken te zijn. Zelfs rechters geloven die verkrachtingsverhaaltjes niet meer. Nog slechts in 15% vd aangiftes volgt een veroordeling.

Gepost door: Wannes | 07-01-10

Ik denk dat er veel mensen zijn die liegen, zowel mannen als vrouwen. Kijk maar naar onze doorsnee politici.

Op dat filmpje zag ik gewoon de hele tijd een prevelende en huilende vrouw, meer niet. Bovendien geloven er net zoveel mannen in 'verschijningen' als vrouwen, anders zouden Lourdes en nog andere bedevaartsoorden niet bestaan.

Gepost door: Janice | 08-01-10

Mailbox vol. Vandaag weer een mailbox vol doodsbedreigingen, waarvan er enkele zijn die erg persoonlojke informatie over me bevatten. Ik ben genoodzaakt ze serieus te nemen en me de mond te laten snoeren, hoewel ik nooit aan iemand m'n e-mailadres heb gegeven. Ik laat me niet intimideren zei ik steeds, maar het gaat me echt te ver de laatste tijd.
Kritiek op moslims is niet toegestaan en gevaarlijk. En ben er zeker van dat er de nodige hulp van belgacom en telenet is bijgeweest om m'n identiteit bekend te maken.
Moet ik me de mond laten snoeren, denkend aan m'n gezin en hun veiligheid?
De enige gedachte die me nog suste vandaag was dat ik van een joodse man moest horen, dat veel joden in het geheim op het VB stemmen.
Het ga je goed bloggers...

Gepost door: p0p4rt | 08-01-10

Welcome to the club!!

Gepost door: Janice | 08-01-10

De commentaren zijn gesloten.