07-01-10

Jihad in Australië

Hij leeft al 19 jaar van de 'welfare' en gebruikt het geld om Jihad te voeren tegen de Australiërs.
In de clip zegt hij dat wanneer een moslim vecht voor Allah, en hij bloedt, dan worden al zijn zonden vergeven.

Tot driemaal toe werd hij door de immigratiediensten afgewezen, maar hij trouwde met een tot de islam bekeerde Australische en kon daardoor blijven.


14:24 Gepost door Janice Laureyssens in Algemeen | Permalink |  Facebook |

Commentaren

Even dom als wij Ge ziet dat het niet aan Belgie of de EU ligt dat de moslims proberen onze landen over te nemen door massa-immigratie en hun wonderbaarmoeder. In Australie zijn ze even dom. Daar hebben ze zelfs een rechtse premier weggestemd en vervangen door een linkse.

En in de US is het al even erg. Alleen zijn het daar geen moslims die het gemiddeld IQ naar beneden halen, maar tientallen miljoenen hispano's. Iets minder erg maar toch.

Gepost door: Wannes | 07-01-10

zelfs de natuur werkt in het voordeel van die moslims...de aarde warmt op...nog een beetje en Belgie krijgt dezelfde temperaturen als in hun thuislanden,dan kunnen ze zich wat beter voelen...volgende stap Europa herschapen tot een woestijn,waar niks meer te rapen valt...daar zijn ze trouwens al volop mee bezig...

Gepost door: Rene | 07-01-10

In de US geen moslims?
Ik heb hier een hele tijd geleden allemaal foto's gepubliceerd van moslims in New York. De hele straat lag vol biddende moslims, zelfs een deel van de politie deed mee en de omstaanders (de ongelovigen) werden uitgescholden.
Lees dit ook eens?

Gepost door: Janice | 08-01-10

Kent iemand Brigitte Gabriels? Zij is met haar ouders uit Libanone gevlucht toen de moslims het regime overnamen en is inmiddels in de VS heel erg gekend. Als je op de hoogte wil blijven, dan kan je je daarop inschrijven en wordt haar nieuwsblad naar je mailadres gestuurd.
Hier is de website:

Gepost door: Janice | 08-01-10

Hierboven moet het natuurlijk zijn: Brigitte Gabriel en Libanon.
Als je haar naam bij google intikt, dan krijg je een hele reeks informatie. Ze werkt ook samen met Robert Spencer.
Haar geschiedenis is er ook op te vinden.

En ook dit:

Gepost door: Janice | 08-01-10

Choudary Toch een positief berichtje uit het meest linkse van alle westerse landen: Engeland. Islam4UK, de extreme club van vroeger fuifbeest Anjem Choudary, wordt verboden wegens te opruiend. Ze stelden een mars door Wootton voor, met lege doodskisten, om de afghaanse oorlogsslachtoffers te herdenken. Nu is Wootton toch wel juist dat stadje langs waar de gevallen engelse soldaten een laatste eresaluut vd bevolking krijgen, van provocatie gesproken. Je mag als engelsman tegen de oorlog zijn, maar dan moet je de beleidsmakers aanvallen, niet de families vd gesneuvelden. Maar voor een moslim bestaan er geen schuldigen of onschuldigen, geen daders of slachtoffers, alleen maar gelovigen en ongelovigen.

Islam4UK zou door geen enkele weldenkende moslim in de UK gekend zijn, zeggen de gematigden, maar hij was al wel zinnens in Belgie een filiaal op te richten, wegens grote belangstelling zonder twijfel.

Hoe extreem de man is, was te zien op zijn nu geblokkeerde website, waar hij Buckingham Palace tooide met een koepel, en de cijfers op Big Ben verving door arabische tekens. Ik heb hier een paar keer naar de site gelinkt, nu staat er alleen nog een brief aan de ouders vd gesneuvelde engelse soldaten op.

Gepost door: Wannes | 13-01-10

?? Ik krijg alleen maar dit te zien:

The site you have requested does not exist on this server

Gepost door: Janice | 14-01-10

Abu Adam Adelbert Naaktgeboren uit Gent mag zich Abu Adam noemen. Met zo'n naam ging ik ook eens langs bij de moslims voor een gratis naamsverandering. Al 5 jaar vecht hij in Pakistan en Afghanistan tegen de Nato:

Gepost door: Wannes | 18-01-10

Bekeerlingen zijn zoniet nog fanatieker dat het echte spul.

Gepost door: Janice | 19-01-10

De commentaren zijn gesloten.