08-01-10

De idiote dronkaard Daerden in de Senaat

En dan zijn er nog mensen die zich afvragen waarom Vlaanderen voor haar eigen huishouden moet zorgen
KLIK HIER ('t is de moeite waard!!)

23:51 Gepost door Janice Laureyssens in Algemeen | Permalink |  Facebook |

Commentaren

Prul Dat noem ik geen idiote dronkaard meer, maar gewoon een walgelijk rondlopend drankorgel. Dat men zoiets op een belangrijk ministerie durft te zetten is gewoon waanzin. Hier in Frankrijk kent men 2 Belgische ministers, weliswaar zelfs niet bij naam maar wel "Celui qui connaît si bien notre Marseillaise" en "Celui qui est toujours soulé". Niet dat de andere politici zo belangrijk zijn. Zoals bv Van Rompuy, die gewoon verkozen is als slippendrager van van Merckel en Sarkozy.

Maar deze nitwit is gewoon het ergste, wat België kan overkomen, zelfs Berreke den Bleiter zou dat beter kunnen.

Ik vraag me af hoe die kerel aan zijn mandaat geraakt is, maar, zal misschien zelf antwoorden, ligt gewoon aan het feit dat de "Vlaamse Toppolitici" niet meer zijn Waalse knechtjes, met Leterme (what's in a name) voorop.

Hetzelfde, nu De Gucht voor de eerste keer in zijn leven nagels met koppen slaat (Congo is een ramp), wordt die gewoon gedesavoueerd (let wel ben helemaal GEEN fan van die vent). Maar ja, hoeveel van die ontwikkelingshulp vloeit terug via officieuze kanalen?

De Crem, die zich als een Afrikaanse potentaat gedraagt tegenover flightcrew. Als dat gewoon een privé-vliegtuig zou geweest zijn (was dat er een of was dat een militair vliegtuig?) zou ik de boordcommandant gefeliciteerd hebben, moest die die omhoog gevallen str.... gewoon uit het vliegtuig gezet hebben. Men zou nog gaan betreuren dat Flahaut geen minister van landsverdediging maar is.

Zo kunnen we nog uren doorgaan, maar dat is slecht voor mijn rikketik.

Gepost door: Bob D, Carnac | 09-01-10

Zat zijn doet geen zeer... Vandaag op de Radio 1 gehoord dat volgens Leterme, die na "de voorstelling" met Daerden was gaan praten, de man in kwestie niet gedronken had of geen tekenen van intoxicatie vertoonde. Wat een giller !!
Zijn partijgenoten wijten het aan zenuwachtigheid omdat hij niet gewoon is in't nederlands te antwoorden.

Gepost door: p0p4rt | 09-01-10

Als hij altijd zo is, dan is het nog erger want dan is hij geen dronken idioot, maar gewoon een idioot.

Gepost door: Janice | 09-01-10

60 Sarkozy heeft toch ook eens zo'n zatte indruk nagelaten bij zijn toehoorders, was dat niet op één of andere eu-top?

Vreemde eenden, die politiekers. Nu weer de premier van noord-ierland (ik wist niet eens dat die functie bestond) die moet aftreden omdat zijn 60 (!)-jarige vrouw sexverslaafd is en veel geld heeft doorgesluisd aan haar 19-jarige lover.

PS: ze komt er nog verbazend goed voor om 60 te zijn!

Gepost door: Wannes | 12-01-10

Daerden is, in tegenstelling.... van wat men op het eerste zicht zou denken, een MAESTRO in het bewerken van zijn toehoorders.
Let er maar eens op hoé slim hij het speelt: hij zegt een lange zin over de pensioenen en eindigt met de woorden "problemen onopgelost blijven".
Dan neemt hij een pauze, steekt z'n wijsvinger vooruit en zegt: "ge zijt akkoord."
Daarmee vangt hij de toehoorders, want....ze zijn inderdaad akkoord.
Ook weer met het volgende: "tot eind december werden er véél vergaderingen gehouden"....en wéér kan men niet anders, dan hem....gelijk te geven.
En zo gaat hij verder met zijn belofte van een "groen" boekje enerzijds, en een wit anderzijds.

Hoe dikwijls hoort men in toespraken niet, dat de spreker het stopwoord: "nietwaar ?" of "ja ?" in de vragende wijze stelt
Onwillekeurig lopen de luisteraars in de val door stilzwijgend met het hoofd te knikken !
"Brainwash zonder dat men het beseft" !!!
In die optiek, is het optreden van Daerden toch subliem zeker ?
Chapeau.

Gepost door: Victor Van Vosselaer | 13-01-10

wat drinkt "den Daerden" van mij...? geef die man een "pintje" tenslotte ik krijg iedere maand op "correcte" wijze mijn pensioen....Daerden is dus mijn "beste vriend"...geef hem nog een pintje en daarna nog eentje !!

Gepost door: Rene | 13-01-10

Hij drinkt alleen maar wijn.

Gepost door: Janice | 13-01-10

De commentaren zijn gesloten.