11-01-10

Vlaamse rechtse partijen moeten een kartel vormen!!!

Leterme is te vergelijken met een handschoen die men binnenste buiten draait. Zozeer veranderde hij van mening. Mocht hij vroeger al hoopvol zijn overgekomen bij het merendeel van zijn kiezers, dan zal dat nu zeker niet meer het geval zijn. Zijn uitspraak over Bart De Wever is dan ook schandalig.

"Hij is het die niet in staat is zijn programma na te komen", zei Leteme tijdens een interview.
Terwijl iedereen weet dat Leterme zelf het kartel liet ontploffen.

Bart De Wever heeft dus groot gelijk wanneer hij nu zegt geen vragende partij meer te zijn voor een staathervorming tijdens deze legislatuur.
Met de Vlaamse partijen die nu in de regering zitten valt niets mee aan te vangen. Hij hoopt dat de Vlaamse kiezer in 2011 een signaal zal geven dat er een staatshervorming moet komen.

Dat signaal heeft de kiezer al gegeven bij de vorige verkiezingen!! Indien alle Vlaamse rechtse partijen eens eindelijk zouden samenwerken dan hadden ze een het grootste kartel om op te tornen tegen de anderen die Vlaanderen naar de afgrond leiden.

Het is vijf voor twaalf, 'fuck het cordon' of gaan ze wachten tot het te laat is?

14:59 Gepost door Janice Laureyssens in Algemeen | Permalink |  Facebook |

Commentaren

De kiezer is dom. Wanneer gaat het volk nu eindelijk eens zien dat wij dringend nood hebben aan verandering. En dan spreek ik over echte verandering, een radicale koerswijziging.

Dedecker zijn groepje, N-VA of Leterme zijn bende zijn NIET radicaal genoeg, niet sterk genoeg om te doen wat we hoog dringend moeten doen. Men wil blijkbaar een rechtser beleid, maar heeft niet het lef om te stemmen op de enige echte rechtse partij.
??????????????????????????????

Ik kan maar niet begrijpen dat mensen steeds opnieuw in dezelfde val trappen. Geloven in leugenaars die veel beloven en weinig....(vul de rest zelf maar in).

Gepost door: Alexander | 12-01-10

N-VA en LDD zijn niet sterk genoeg omdat ze er alleen voor staan, ze hebben een meerderheid nodig om te doen wat ze willen doen en het zou hen ondertussen toch wel al duidelijk mogen zijn dat ze het nooit gaan halen zonder het VB erbij.

Gepost door: Janice | 12-01-10

eigen boezem Misschien zou het dan wel eens zéér verstandig kunnen zijn voor het VB om eens in eigen boezem te kijken. Er nog nooit aan gedacht dat het feit dat niemand met het VB wil samenwerken misschien wel eens zou kunnen te maken hebben met het VB zélf in plaats van met "de rest"? Er nog nooit aan gedacht dat het VB zichzelf onmogelijk maakt, onder meer met haatblogs zoals deze?

Gepost door: Francis De Bleeckere | 12-01-10

Haatblogs zoals deze??? Matthias Storme van NVA heeft mij nog gefeliciteerd met deze blog, dus weet ik echt niet waarover u het heeft.

Kunt uit wat ik schrijf misschien een paar voorbeelden geven?

Gepost door: Janice | 12-01-10

Frieda De N-VA wil mss wel vlaamse onafhankelijkheid, maar is voor de rest een verbazend linkse partij. Hoe meer moslims hoe beter zeg maar. Gisteren nog Frieda Brepoels beziggehoord nav de ondervraging van de eerste 'minister van BuZa' van de EU. Het belangrijkste aan die haar job vond ze de verdediging vd mensenrechten, zeg maar de rechten vd moslims, homo's en criminelen.

Gepost door: Wannes | 12-01-10

eigen boezem (2) Uw reactie maakt mijn punt nog eens pijnlijk duidelijk.

Gepost door: Francis De Bleeckere | 12-01-10

Francis "den Hater" Alles wat indruist tegen de politiek correcte lijn ,opkomen voor een eigen mening wordt omschreven als "haat" De Islam ,niet echt symphathiek vinden is " haat" enz enz ...Het feit dat niemand wil samenwerken met een democratisch gekozen partij heeft te maken met correcte "haat"...Voorbeelden kan den "Bleeke" echter niet geven...Ik denk dat wij te maken hebben met een "bekeerling" en dat zijn de meest fanatieke waar niet mee te praten valt...omdat heel hun wezen en geprogrameerde hersenen vervult is met "haat"
Bol het af "bleeke" met de wind van achter ..je bent te haatdragend je hebt hier niks te zoeken !

Gepost door: Rene | 13-01-10

Is dat een antwoord op mijn vraag? Ik vraag voorbeelden. Als u er geen vindt, dan bent u maar wat uit uw nek aan 't kletsen.

Gepost door: Janice | 13-01-10

eigen boezem (3) Het is nog erger dan ik dacht.
Ik had eerst het gevoel dat u zich bewust “van den domme” hield, maar bij nader inzien lijkt u te menen wat u zegt. Hoe blind kan je als politicus zijn voor de mening van collega’s van andere partijen… Ik heb soms het gevoel dat de enige man met zin voor realiteit bij jullie de voorzitter is. Maar blijkbaar heeft die onvoldoende invloed op de hardliners die de hele zaak nu al jaren lang verzieken en er voor zorgen dat het VB buiten spel blijft staan.
Ik heb echt geen zin om een opsomming te maken van alle verdraaiingen en (vooral) veralgemeningen die u hier plaatst, ingegeven door haat tegenover een religie die ook de mijne niet is. Het heeft geen zin. En dan zwijg ik nog over de reacties die hier te lezen zijn en waarvan ik mag aannemen dat ze ook uit uw “kamp” komen: dikwijls ronduit seksistisch of racistisch en in ieder geval graag zo plat mogelijk. En met zo’n mensen zouden andere partijen moeten samenwerken? Komaan zeg, dat gelooft u toch zelf niet?
Voila, en gooi er nu nog maar gauw een scheut platitudes en verwijten bovenop.

Gepost door: Francis De Bleeckere | 13-01-10

Mr De Bleeckere Francis,

Ik heb hier nog geen enkele objectieve bijdrage van uw hand gezien. Buiten veralgemeningen en vooroordelen, zit er in uw comments niet bij.

Ik denk dat niemand zal ontkennen dat er al eens zaken worden gezegd die op het randje of erover zijn. Maar dat is dan wel niet alleen door rechtsen hier.

Niet dat ik dat goedkeur maar zolang niemand oproept tot broodroof of geweld moet het wel kunnen.

Als iedereen alleen dezelfde mening mag formuleren dan is een democratie niet langer nodig en nog minder blogs als deze.

Als jij echt denkt dat deze blog racistish is dan kan jij daar aangifte van doen, alleen zal je nul op je vraag krijgen.

Ik stel je bovendien voor om eens andere fora af te gaan zoals van kifkif en van het marokko forum, eens kijken wat je daar van denkt.

Ik hou van een goede discussie, die gefundeerd is zonder haat of persoonlijke aanvallen, durf je die uitdaging aan ?

Mvg

Gepost door: Den Amerikaan | 13-01-10

Aha, het hoge woord is er uit. Mijn haat tegenover een religie. Je zou het ook 'mijn angst voor deze inhumane religie' kunnen noemen, maar nee...'haat' klinkt veel beter natuurlijk. En blijkbaar bent u op gebied van 'haat' een expert!!

Ik bestudeer de islam nu al meer dan dertig jaar en ben daarvoor ook een jaar lang gaan rondtrekken in bepaalde islamitische landen en er is inderdaad een verschil. Moslims in het Westen zijn veel fanatieker dan de meeste mensen in hun eigen land.
Een imam zei ooit tegen mij dat 'de islam als een rivier is, die de kleur van de bodem aanneemt waarover ze vloeit'.
De kleur die ze hier in het Westen aanneemt is rood, bloedrood. En iemand die op de hoogte is van deze 'religie van vrede' is verplicht ervoor te waarschuwen, net als er vroeger werd gewaarschuwd voor het nazisme.

Blijkbaar leest u ook niet alles wat hier staat, anders zou u weten dat ik al sedert augustus vorig jaar geen 'politica' meer ben.

Gepost door: Janice | 13-01-10

eigen boezem (4) Het is uw goed recht te waarschuwen voor een godsdienst die in uw ogen inhumaan is. Het is echter naar mijn aanvoelen niet verstandig om mensen die deze godsdienst aanhangen massaal en zonder onderscheid naar het verdomhoekje te sturen.
Of u nu een actieve politica bent of niet maakt niet uit. U bent samen met een reeks andere mensen het uithangbord van de partij en daar wordt u op afgerekend door de andere partijen. Tenzij ik u hier nu hoor zeggen dat u het VB de rug toe keert, natuurlijk.
En nogmaals: als het VB zelf ook uit het verdomhoekje wil raken, is de lijn Valkeniers de enige haalbare. Want anders zal u het moeten blijven doen met de vrijblijvende en makkelijke sympathiebetuigingen van Matthias Storme...

Gepost door: Francis De Bleeckere | 13-01-10

Cameron De moslims zelf verplichten ons om 'Mensen die deze godsdienst aanhangen massaal en zonder onderscheid naar het verdomhoekje te sturen', vermits de best opgeleide en meest geintegreerde onder hen de grootste terroristen blijken te zijn. Ingenieurs (Osama himself), dokters (aanslagen UK), psychiaters (Fort Hood), zonen van ministers (Detroit), het is allemaal niet van aard om ons vertrouwen te winnen.

Ivm de mensenrechten: ook de Tories in de UK hadden beloofd ze onmiddellijk af te schaffen als Cameron premier werd. Dat werd vandaag al afgezwakt tot 'in de loop van de volgende legislatuur'. Tories zijn niet te betrouwen, een referendum over de eu-grondwet gingen ze ook héél zeker houden.

Gepost door: Wannes | 13-01-10

wat baten kaars en bril het zijn mensen als francis de bl. en bdw die ervoor zorgen dat samenwerking onder de vlamingen onmogelijk is. het VB heeft al talloze keren de hand uitgestoken naar o.a. nva maar dat werd telkens hooghartig afgewezen. begrijpelijk, want dan zouden een aantal
vetpo(s)tjes wegvallen niewaar francis . om maar één argument te noemen.

Gepost door: jos | 13-01-10

Ik denk eerlijk gezegd ook dat veel N-VA-stemmers zouden afhaken als de N-VA zou samenwerken met het Vlaams Belang. Dat zou in ieder geval bij steller dezes het geval zijn.

Gepost door: 1MT | 13-01-10

Groen De N-VA heeft zich in het EP aangesloten bij extreemlinks (Groen), en enthousiast de wet meegestemd die NOG EENS 50 milj (vijftig miljoen) moslims naar de EU moet halen (tegen 2050). Hoeveel er dat gaan geworden zijn in 2100, daar durf ik in nuchtere toestand niet eens aan denken. Maar dat we dit onze kinderen niet mogen aandoen, is een vals argument, want de jeugd is zeker zo links als de rest vd bevolking.

Hoe gaat het gezegde weer? "Wie niet links is als hij jong is, heeft geen hart. Wie nog altijd links is als hij volwassen is, heeft geen verstand"

Gepost door: Wannes | 13-01-10

CDU In Duitsland gaat het ineens de verkeerde kant op met Merkel en haar CDU. Eerstdaags wordt de 'Berlijnse verklaring' gedebiteerd en daarin wordt een partij-ommekeer aangekondigd: de C van christelijk heeft nog weinig aantrekkingskracht, vermits de kerken aldaar al even leeg blijven als hier. De juiste richting wordt: sociaal en multicultureel!!! De Open-VLD achterna dus. Zoals in andere landen, versmelten alle democratische partijen tot één links conglomeraat.

En dat is dan het bevolkingrijkste dus machtigste land vd EU. Bij hun 3e poging gaan de duitsers toch nog de macht grijpen in europa.

Gepost door: Wannes | 14-01-10

De commentaren zijn gesloten.