15-01-10

Nu we toch over Nederland bezig zijn...

Deze video werd al eens van het net gehaald, dus bekijk hem snel, wie weet hoelang kan het nog.


15:44 Gepost door Janice Laureyssens in Algemeen | Permalink |  Facebook |

Commentaren

Doe wat je.... moet doen....voor de échte Nederlanders betekend dat stemmen voor de PVV.
Maar toch krijg ik steeds, onwillekeurig, een gevoel van een wringende vuist in de maag omdat die letters voor ons, in dit onlandje, een nare herinnering oplevert van "blauwselventen".

Gepost door: Victor Van Vosselaer | 15-01-10

leedvermaak Als de hollanders dat laten gebeuren, verdienen ze niet beter. Bij mij heeft ergernis plaatsgemaakt voor leedvermaak, en het bevalt mij tenzeerste.

Gepost door: Wannes | 15-01-10

NVU! Goeie video. Behalve dat laatste fotootje dan. Wilders is namelijk een zionist, en dat zou al genoeg moeten zeggen. Zij zijn degene die het multicultureel marxisme en extreem kapitalisme hebben uitgekotst over de Westerse wereld.

Wilders krijgt oa. bescherming van de MOSSAD.

Wil de Nederlander Holland terug pakken; dan moeten ze stemmen voor de NVU. Enkel deze partij kiest resoluut voor verandering. De rest probeert te profiteren van het migranten vraagstuk, maar negeren WIE én WAT deze veroorzaakt heeft. En misschien een nog belangrijkere vraag: WAAROM.

Weg met Wilders!
Lang leve Constant Kusters!

Gepost door: Alexander | 16-01-10

@Beste Alexander Ondanks hun programmapunten, rekent het NVU STEEDS op Het Racial Volunteer Force om de "ordedienst en bescherming" te verzekeren.
Wétende dat het RVF het fundamentalisme ook in hun vaandel voert, zou men dit kunnen vergelijken alsof het Vlaams Belang, bij congressen of andere massabijeenkomsten, zou beroep doen op het AEL...

Dààrdoor én dààrom is het NVU zéker met uiterste wantrouw te benaderen.

Zij streven ook naar samenwerking met het VB, doch hopelijk laten zij zich niet vangen door die mooie praatjes, maar kijken naar hun daden.

Gepost door: Victor Van Vosselaer | 16-01-10

zou er al een arabische versie bestaan van "daarbij die molen" of tulpen uit amsterdam"

Gepost door: Rene | 17-01-10

Alexander, je zal het misschien niet graag horen, maar ik ben ook een zioniste!

Victor, ik heb het NVU altijd al gewantrouwd. Volgens mij zijn het gewoon een bende nazi's.

Gepost door: Janice | 17-01-10

@ Janice: Meen je dat nou echt? Een Zioniste?

Die mensen zijn verantwoordelijk voor de NWO (new world order) en het bijbehorende kapitalisme, multiculturalisme, en al die vreemde wetten die oa. onze vrije meningsuiting aan banden heeft gelegd.

Ik kan niet begrijpen hoe een nationaliste zichzelf profileert als zioniste. Zij staan regelrecht tegenover Westerse nationalisten. Hun infiltratie in die nationalistische groepen (Wilders, Sarcozy en zelfs Le Pen) is enkel en alleen omdat het multicultureel marxisme heeft afgedaan en ze de bui zien hangen.

De strijdt die de Palestijnen bv. voeren is wat mij betreft gerechtvaardigd. Zij strijden als David tegen Goliath die hu land gestolen heeft. Zij zijn vrijheidsstrijders en Israël is de agressor die de mensenrechten verpulved met appartheidsmuren, geweld allerhande, schieten op kinderen, stelen van grond, Mossad terrorisme, ghetto's, niet joden hebben amper rechten in Israël, enz. enz. En in de Westerse wereld hoor je er amper wat van.... anders worden woordjes als antisemitisme, nazi en de gouden winner holocaust bovengehaald.

Ik moet de Islam in Europa niet. Is namelijk niet te verenigen met onze Westerse waarden, maar ik heb niet zoveel problemen met de Islam in de Islamitische landen. Zij hebben hun cultuur, wij de onze, en dat moeten wij respecteren. Wij hebben het recht niet om daar binnen te vallen met valse voorwendsels (Oorlog in Irak en massa vernietigingswapens) en om onze waarden op te dringen (Afghanistan) omdat Israël dat wil. Heel die Iran toestand is hetzelfde. Iran vormt geen bedreiging voor de wereld, maar Israël wil niet dat dat land zich kan profileren als grootmacht, en hun US media maakt de Amerikaan warm, met allerhande haat propaganda, voor een nieuwe invasie.

Weg met dat smerige zionisme.

ps. Israël heeft overigens meer dan 200 kernwapens en een hele boel biologische rommel. En niemand die er wat van zegt. Heel vreemd allemaal.


"De NVU zijn nazi's". Dat is echt wel een goedkope uitspraak, hé? Dat zeggen tegenstanders van het VB ook over jullie. Het is een gemakkelijke manier om elke vorm van discussie te vertrappelen. Of de NVU nu nazi's zijn of aanhangers van het boe-boe-isme doet er niet toe. Wat er toe doet is wat zij zeggen en wat zij willen doen. En dat is allemaal dik in orde als je het mij vraagt.

Gepost door: Alexander | 17-01-10

Ik heb hier een link naar een Hollands programma "Sophie op drie" (denk ik) waar Kusters en 2 collega's van de NVU te gast zijn. Het hele ding duurt ongeveer 1 uur, en is werkelijk fantastisch.

http://player.omroep.nl/?aflID=8787704&kanaal=tvopjepc.nl

Even bekijken zou ik zo zeggen. Echt de moeite waard. Onderwerpen als de multicultuur, rechts of links, Bush, anti-zionisme... en, hoe kan het anders; de holocaust. ;)

Gepost door: Alexander | 17-01-10

Oorlogsrecht Ik ben ook helemaal geen boezemvriend vd joden, maar ik vraag mij toch af waarom joden (of ongelovigen in het algemeen) niet moslimgebied mogen veroveren, terwijl omgekeerd moslims gans europa mogen bevolken met tenslotte hetzelfde doel: de macht overnemen.

En dat ze Iran niet vertrouwen, zou dat niets te maken kunnen hebben met de 3 vruchteloze pogingen vd verenigde arabische wereld om de joden terug in zee te drijven? Een winnaar heeft nu eenmaal zijn rechten, wij hebben tenslotte ook Eupen-Malmedy gekregen als oorlogsbuit. Dus voor mijn part krijgen de joden het ganse gebied tussen Sinai en Jordaan, en moeten de daar nog wonende arabieren verhuizen naar Egypte en Jordanie, ipv dat ze zich massaal blijven reproduceren en zelfs nog meer volk importeren om het probleem onoplosbaar te maken (en omdat het in Gaza gratis leven is dankzij de VN voesdselvoorziening)

Maar Egypte wil die fundamentalisten van Hamas ntl niet op zijn grondgebied, want dan spannen ze samen met de Moslimbroeders en brengen de 'westersgezinde' regering ten val. Daarom bouwen ze momenteel een plaatstalen wand tot 18 m ONDER de grond. Tot wat die Palestijnen in staat zijn hebben we al een paar keer kunnen bewonderen in Libanon. Neen, moslims moeten van normale mensen gescheiden worden door natuurlijke grenzen, zoals oceanen, rivieren, bergketens of woestijnen. Pas dan zal er vrede zijn in de wereld.

Gepost door: Wannes | 17-01-10

Chineesjes Zopas een H.Mis gevolgd op tv. Het was in de Xaveriusparochie in Borgerhout, en het is naar het schijnt vandaag weeral eens de 'Dag vd Migrant'. Daarom waren veel migranten aanwezig, maar wie zich aan moslims had verwacht, toch veruit de grootste groep in Borgerokko, kwam dik bedrogen uit. Geen enkele kopvod of struikbaard had zich verlaagd tot het nivo vd volksverraders. Ze hadden dan maar wat brave chineesjes en congoleesjes opgetrommeld om de schijn te redden. Proficat Kerk! Jullie weten dus niet eens dat een moslim alleen bereid is een kerk te betreden als het om een nep-hongerstaking gaat!

Gepost door: Wannes | 17-01-10

Alexander, ik ga daar zeker nog op antwoorden, maar ik heb nu geen tijd (stallen uitmesten), want het klopt niet helemaal wat je daar zegt. Je kunt er van uitgaan dat 'Palestijnen' niet eens bestaan, maar een samenraapsel zijn van allerlei nationaliteiten. Vooral Jordaanse en Egyptische, maar ook Syrische. En de PLO-bende, van (eveneens Egyptenaar) Arafat, werd uit Jordanië verjaagd na de mislukte putch op de troon. … kortom, allemaal Arabieren dus, terwijl de Filistijnen Europeanen waren.
Palestina is de naam die de Romeinen gaven aan het gebied om de Joden te pesten die erg hadden geleden onder de wrede veroveringen van de Filistijnen. Filistijn betekent niets anders dan 'het volk uit de zee'. Filistijnen die al in andere volkeren zijn opgegaan in het begin van onze jaartelling. De Engelsen hebben dat na WOI zonder enige kennis ter zake gewoon terug overgenomen. Trans-Palestina, dat in twee werd verdeeld. Eén deel voor de Joden - Israël, en het ander (veel groter) voor de Arabieren 'Jordanië'.
En ondanks Egypte haar grenzen ook hermetisch heeft afgesloten voor de Arabieren in Gaza, wordt daar nooit iets over gezegd. Ze hebben dus niets gestolen. Het was een desolaat, woestijnachtig gebied en werd bewoond door een handvol joden, Arabieren en orthodoxe christenen. Bovendien leven er nog steeds 1.400.000 Arabieren in Israël en zitten ze zelfs mee in de regering. Als links hier bij ons Israël boycot en niet wil dat we nog appelsienen kopen , dan boycotten ze in feite de moslims in Israël, want zij hebben vaak een plantage.

En waarschijnlijk weet je niet dat de NVU op haar website enkele jaren geleden spotprenten van FDW heeft geplaatst? Ik denk niet dat hij nog veel meer die gasten wil te maken hebben.

Ik ben het eveneens oneens met wat je zegt over Iran. Een fanatieke religieuze fanaat met nucleaire wapens? Met een religie die liever de dood omhelst dan het leven?
Ik ben blij dat Israël bestaat als tegengewicht, want als het van het Westen moet komen, zal het maar een triestige bedoening worden.

Gepost door: Janice | 17-01-10

de misleide geest van Alexander Alexander is zoals vele het slachtoffer van de propaganda-machine ,de smerige politiek waar de gewone Palestijn en de gewone Israelier het slachtoffer van zijn. Wie niet sterk is moet slim zijn. Israel is te machtig geworden,de natte Hamas-Hitler droom ,alle joden weg..is slechts een sprookje geworden ...het enigste wat die Hamas nog kan doen is de jood een beetje pesten met hun rakettekes en mortirrekens en dat lokt natuurlijk reactie's uit...en hoe meer reacties vanwege Israel hoe beter... fotookes met vreselijke beelden van de Hamas uitgelokte resultaten laten uiteraard niemand onverschillig,die smerige jood toch ,betogingen enz "Hamas ...alle joden aan het gas" en die Hamassers samen met hun Islaambroeders lachen in hun vuistje,de wereldopinie keert zich tegen Israel,precies wat die "smeerlappen" willen.
Intussen gaan de pesterijtjes tegen Israel voort,speldeprikjes, in de hoop op nieuwe reacties. Volgens hunne Koran zijn Joden (en Christenen) geen mensen maar "erger dan beesten" ... ze willen gewoon Israel van de kaart vegen..begint met dergelijke gangsterbende te onderhandelen. Ik heb symphatie voor Israel en medelijden met de gewone Palestijnse mens het grootste slachtoffer van die smerige politiek,ik heb ook medelijden met Alexanders die gemakkelijk te beinvloeden zijn door hun ingeboren haat tegenover Joden.Wat Alexander vergeet is dat het maar "mensen" zijn zoals wijzelf en geen "erger dan beesten" ...bewijs beste Alexander...we kunnen onder elkaar "kinnekens" maken.. het enigste verschil wat de "mens" onderscheid is "wat er tussen de twee oren zit" en dat is enkel een gevolg van cultuur,opvoeding enz...

Gepost door: Rene | 18-01-10

moslimvoetbal met Israel in de goal Ik denk dat niemand zal ontkennen dat "arabieren" zich enorm superieur voelen tegenover de rest van de wereldbevolking,ze hebben "olie" en de meest rechtvaardige ,onvervalste en machtigste God ,vele regeringen gaan op de knieen ,kritiek mag amper ,spotprentjes zijn uit den boze...vooral onze moslimbroeders niet kwetsen is de boodschap...maar dat ene landje Israel...krijgen ze maar niet klein ,zelf niet met de hulp van Allah...de frustratie en haat moet enorm zijn....

Wat ik me ook afvraag ,hoe is het mogelijk dat die Arafat (god of wie dan ook ,hebbe zijn ziel) over een enorm kapitaal beschikte..hoe kan dat? als leider van een volk,zo arm als de straat,nietemin wordt zijn nagedachtenis in ere gehouden , zou er nu geen enkele palestijn of Alexander rondlopen die zich die vraag stelt of zijn die allemaal even achte.....kwestie om aan te tonen hoe enkelingen die er alsmaar beter van worden op den bult van de goedgelovige opgefokte onozele "onderdaan of symphatisant"... of hoe smerig politiek toch kan zijn !

Gepost door: Rene | 18-01-10

Ik haat joden helemaal niet. Ik heb wel problemen met het zionisme, Israël en dat joodse suprematie gevoel.

Het gedrag van Israël in het Midden-Oosten wordt amper aangeklaagd door het Westen. Hier en daar een mini-opmerking om dan snel met de staart tussen de benen weg te rennen.

En Rene, ooit al de Talmoed gelezen? Daar worden wij (goyim) afgeschilderd als beesten zonder ziel, die je mag doden, bestelen en gebruiken naar eigen wil. Dat de Koran een vies boekje is klopt, maar dat joods heilig boekje kan er anders ook wat van.

Heb je trouwens afgelopen Kerst de enorme Menora voor het Witte huis gezien? Heel vreemd dat een symbool van een minderheid (3%) staat in een Christelijk land waar kerstbomen op veel openbare plaatsen verboden zijn... door dezelfde minderheid.

Bekijk de volgende video "The War On Christmas":

http://www.youtube.com/watch?v=B5c2bSrbXMI

Maar ja, dat zal dan wel weer antisemitisme zijn als ik zoiets zeg. Maar zulke dingen maken mij wel boos, heel erg boos. En zolang de wereld dat negeert zal ik mij tegen die groeperingen blijven verzetten.

Gepost door: Alexander | 18-01-10

Als dit waar is... dan heb je gelijk Alexander, dit maakt mij dan ook wel heel erg boos.

Wat ik echter niet snap is dat een minderheid, amper 3%, zoveel invloed kan laten gelden op de meerderheid toch wel zéér christelijke Amerikanen. Vooraleer daar verder iets over te zeggen wil ik toch wat meer opzoekingen doen.

Wat ik al meteen vond, was dat Joodse bedrijven geen kerstversieringen of kerstbomen zetten, net zo min als dat wij islamitische of joodse versieringen zouden aanbrengen in ons bedrijf.


Want dat David Duke op zijn website het heeft over stormfront en de Wijzen van Zion, maakt mij toch wat argwanend...

In ieder geval, mocht het waar zijn, dan zijn de christenen de dwazen, die ingaan op de wil van amper 3% extremisten... Net als hier bij ons, waar ze ingaan op de wil van moslims, die niet alleen een minderheid, maar vaak niet eens de vragende partij zijn.

Gepost door: Janice | 18-01-10

Iran Ik ben lid van 'United Against Nuclear Iran'


Zie link:

Gepost door: Janice | 18-01-10

even buiten het onderwerp... ik lees veel over de bezorgdheid en dan vooral in de politieke wereld over de aanstelling van die nieuwe "kerkvader".....
Zou het niet kunnen dat de grootste bezorgdheid ligt in het feit dat de "Leonard" zich als conservatief afzet tegen de Islaaaam. Zou zijn "eeuwenoude" drang als Christene tot het bekeren van heidenen ,wat de Islam" in weze toch is, niet de bovenhand halen...dan staan er ons nog spannende tijden te wachten In ieder geval als niet Katholiek zijnde ,heeft hij mijn volledige steun...Lang leve "de Leo".... tenminste als hij geen lafaard is zoals ...enz enz

Gepost door: Rene | 18-01-10

De commentaren zijn gesloten.