20-01-10

Graffiti spuiten = Hate crime???

bildeMURFREESBORO — VS

De ‘Council on American-Islamic Relations’, (afgekort: CAIR) zoiets als de moslimexecutieve bij ons, eist een onderzoek naar de vandalen die het aandurfden op hun plakkaatje ‘Not Welcome’ te spuiten waarop stond aangekondigd dat er op die plaats alweer een nieuw islamitisch centrum zou gebouwd worden. Ze vermoeden dat het waarschijnlijk gaat om een daad van vandalisme gepleegd op grond van een bevooroordeelde motivatie. Racisme dus… want volgens de islamitische raad ging het al meteen om een ‘hate crime' waartegen ze bij alle mogelijke instanties klacht hebben neergelegd.

Dat de meeste mensen genoeg hebben van hun ‘religie van vrede’ en een nieuwe moskee of weer een nieuw islamitisch centrum niet zien zitten in hun buurt, of zeg maar gerust..hun Westers (christelijk) land, willen ze maar niet begrijpen.

Om goed over te komen sleuren ze er Martin Luther King bij, nochtans had ik toch eens graag geweten wat Martin Luther King, een overtuigde protestant en predikant en stichter en voorzitter van de Southern Christian Leathership Conference, nobelprijswinnaar van de vrede, zou hebben gedacht over de extreme en inhumane religie ‘islam’!! LEES HIER VERDER (Engelstalig)

16:46 Gepost door Janice Laureyssens in Algemeen | Permalink |  Facebook |

Commentaren

Churchill "Fanatisme is geen oorzaak van de oorlog. Het is het middel dat primitieve volkeren helpt om te vechten. Het is de geest die hen in staat stelt eendrachtig samen te werken - het grote gemeenschappelijke doel, dat alle persoonlijke of tribale geschillen onbetekenend maakt. Wat de hoorn is van de neushoorn, of de steek van de wesp, zo was het mohammedaanse geloof voor de Arabieren van de Sudan de kracht van de aanval of verdediging" (Churchill, 1902, in zijn gekuiste versie van 'The River War')

Met 'fanatisme' wordt hier de islam bedoeld.

Gepost door: Wannes | 21-01-10

Ja, Churchill en veel van zijn tijdgenoten deden wel vaker uitspraken waarvoor ze nu Jozef De Witte achter hun veren zouden aankrijgen.
Nochtans konden zij het wel weten, ze hadden er veel meer mee te maken.

Gepost door: Janice | 21-01-10

Gustave Flaubert 'Ik eis in naam der mensheid dat de Zwarte steen verbrijzeld, het gruis ervan in de wind verstrooid, dat Mekka verwoest en het graf van Mohammed onteerd wordt. Dàt is de manier om het Fanatisme te ontmoedigen.' Gustave Flaubert kon er ook wat van...

Gepost door: Peter | 22-01-10

De commentaren zijn gesloten.