21-01-10

13-jarig meisje krijgt 90 zweepslagen

article-1244689-0032DB7A00000258-34_468x312

Blijkbaar vinden ze het niet overal normaal dat kinderen met een GSM naar school gaan. Wij vinden het hier veiliger omdat kinderen dan altijd en overal bereikbaar zijn en ze in geval van nood altijd kunnen bellen voor hulp.
Maar in Saoedi-Arabië denkt men daar een beetje anders over, of toch in ieder geval wanneer het om een meisje gaat...

Een dertienjarig meisje kreeg voor de ogen van haar medeleerlingen 90 zweepslagen omdat ze haar GSM mee naar school had genomen en die dingen verboden zijn op meisjesscholen. Het meisje had ook nog het schoolhoofd beledigd en daar kunnen de Saoediërs evenmin mee lachen.

Drie jaar geleden werden 16 schoolkinderen tussen de 12 en 18 jaar, veroordeeld van 300 tot 500 zweepslagen omdat ze agressief waren geweest tegenover hun leraar. Onder de Saoedische sjariawet zijn zweepslagen voor een groot deel morele overtredingen de normale straf, bvb. bij overspel, of zich gewoon in het gezelschap bevinden van iemand van de andere sekse die geen naast familielid is.

Al-Sawat, een Saoedische krant schreef, dat het meisje werd veroordeeld tot de 90 zweepslagen in haar klas en ook nog twee maanden geschorst werd. Deze straf zou zelfs zwaarder zijn dan wat heel wat rovers en plunderaars krijgen.


LEES HIER HET VOLLEDIGE ARTIKEL

03:06 Gepost door Janice Laureyssens in Algemeen | Permalink |  Facebook |

Commentaren

Allah de kinderbeul !! Waar zitten al die grote smoelen ,de correcten de wereldverbeteraars...rechten van de mens...rechten van het kind...enz enz hebben zij geen commentaar op dat soort praktijken...een kind van 13 jaar...90 zweepslagen !! Hoe achterlijk een Islam-regime toch kan zijn...of hoe alles kritiekloos wordt aanvaard als je maar genoeg geld en macht bezit. Omwille van dergelijke misselijk-makende ,idioot ,of zogezegd cultureel, Islam gedoe te veroordelen moet een Nederlands politicus voor "rechters" verschijnen...of hoe "over" beschaafd een land toch kan zijn...
Waar zitten de rood groene symphatisanten,de Islam hielenlikkers ... met hun reactie's ,keuren zij dat goed is dat nog cultuur,moeten wij daar respect voor hebben ,respect voor kinder-beulen ! Het wordt de hoogste tijd dat wij de Moslims gaan "bekeren" in plaats dat zij ons willen bekeren

Gepost door: Rene | 21-01-10

En dààrmee is het bewijs... geleverd dat het ènkel was om Geert Wilders én de Nederlandse PVV een halt toe te roepen, dat men hem, gisteren (voor de éérste dag) voor de rechtbank daagde op beschuldiging van "belediging van de i*****"

Het bestààn van de i**** , is reeds een belediging voor héél de "beschaafde wereld"

Gepost door: Victor Van Vosselaer | 21-01-10

Koran bij wet verbieden? Ik ben 5 jaar lang moslim geweest en heb er nog geen moment spijt van gehad dat ik uiteindelijk toch de islam definitief de rug heb gekeerd. De islam, koran en sharia zijn crimineel! Waar blijven de reacties van Amnesty International en co op deze gruwelijke feiten die dagelijks voorkomen? Die multicul-liefhebbers blijven deze DUIVELSE ideologie maar verdedigen. Zegt veel over hun IQ. Ik heb ooit het verhaal van een 8-jarig doodsbang Marokkaans kind in de koranschool van de oudste moskee van Antwerpen aanhoord. Het arme jongetje stond vol blauwe plekken van de houten lat van de koranleraar. Onschuldige kinderen afranselen in naam van "Allah de duivel" en zijn gewelddadig hulpje Mohammed!

Op mijn blog www.bloggen.be/nojihad organiseert 'People Against Islam' een enquête met de volgende vraag; "Moet de koran bij wet verboden worden?" Laat uw mening horen!

Groeten van een overtuigde ex-moslim

Gepost door: Peter Velle | 21-01-10

Amina Lawal Niet te veel medelijden aub, het zijn moslims, en ze zijn er apetrots op, en ze hebben andere genen. Vorige week werd een eremoord op een jonge vrouw onderbroken door een duitser die tussenkwam en politie en ziekenwagen alarmeerde. Nu blijkt dat de vrouw niet wil toegeven dat haar leven door hem werd gered, en zelfs een dankwoord kan niet over haar lippen. Herinner u ook Amina Lawal, de nigeriaanse overpelige vrouw die door het westen vd stenigingsdood werd gered. Haar dankwoord: ik ben een moslim en ik had de straf verdiend.

Gepost door: Wannes | 21-01-10

Peter Zet de link naast URL, dan moet iedereen er maar gewoon op klikken. Je staat trouwens ook links bovenaan - evenals je pamflet.

Gepost door: Janice | 21-01-10

Zo zal het beter gaan...

Gepost door: Janice | 21-01-10

klopt Wannes maar je kunt je beter afvragen waarom het 5 jaar duurde, alvorens Peter tot het besef kwam dat heel dat Koransprookje vergif was.
Hoe is het mogelijk dat die "achterlijke" en geweldadige religie steeds meer invloed krijgt en bescherming geniet. Hoe was het mogelijk dat de nazi's en dergelijke duivelse regime's zoveel macht kregen.
Het is vrij eenvoudig...angst , hersenspoelingen en onderdrukking...geef de waakhonden,de onderontwikkelde randgevallen van de maatschappij een gevoel van superioriteit tegenover de anderdenkenden en je beschikt over een "leger" Hou vooral het volk "dom" en schuif alle verantwoordelijkheid af op een "hersenschim" met name Allah..speel in op de oerinstincten van de man en laat hem heer en meester zijn over de vrouw...en wie trekt er aan de touwtjes van die "marionetten" de olie ....geld,massa's geld ,zij die 50 jaar geleden nog rondzwierven met tenten in de woestijn met maar een opleiding de Koransprookjes...Het slaafse optreden van onze Islamhielenlikkende politiek correcten is laf maar begrijpelijk .stel je voor dat ze het oliekraantje dichtdraaien !! Dat is idem ,stel je voor als morgen de woestijn-olie bronnen zijn uitgeput ,dan is het ook afgelopen met Allah...
Ik heb in ieder geval veel respect en bewonder de moed van mensen die heel dat reizend Allah circus durven bekritiseren...Zij hebben dezelfde "heldenstatus" als diegene die indertijd het nazisme bestreden.

Hoe ziek van geest en achterlijk kun je zijn als verantwoordelijke ,om een kind van 13 jaar "90" negentig .....een,twee,drie,vier,vijf...zestig.......tachtig......negentig ,zweepslagen te geven.

waar zitten de rood ,groene mulikul-lovers...geen commentaar ???? begrijpelijk hoor geen topic over dat duivelse onverdraagzame racistische VB !

Gepost door: Rene | 21-01-10

De commentaren zijn gesloten.