30-01-10

Geert Bourgeois: nieuwkomers uit Oostbloklanden verdringen moslimmigranten

nieuwk


Geert Bourgois, minister van inburgering, vindt dat het nogal meevalt met de moslims die hier de laatste tijd binnen vallen.
Zijn lijstje toont aan dat we ons geen zorgen meer moeten maken. Hij zei letterlijk in HLN van dit weekend: “Het beeld dat we overspoeld worden door moslims, is dus een misvatting. Nog niet één nieuwkomer op vijf komt uit een moslimland.” De laatste nieuwkomers komen tegenwoordig uit de voormalige Oostbloklanden en laten de Marokkaanse en Turkse inwijkelingen ver achter zich”.

Zijn er dan geen moslims in de Oostbloklanden? Tsjetsjenen, Kosovaren, Albanezen. Of moeten we blij zijn met de grote toevloed van Roma-zigeuners die ze in Roemenië liever kwijt zijn dan rijk??
De meeste in Oost-Europa levende Roma stammen zijn ofwel Rooms-katholiek, Orthodox ofwel moslims.

Als we toch vreemdelingen moeten aanvaarden, dan toch liever de Poolse poetsvrouw en de Poolse bouwvakker, die werken tenminste nog voor hun geld en vallen ons niet lastig met hun inhumane religie die onze vrijheid aan banden legt en enorme problemen schept binnen onze samenleving. Anderlecht, Molenbeek en nog andere Brusselse gemeenten zijn daar momenteel de beste voorbeelden van.

Geert Bourgeois vergeet dat we die massale invasie al gehad hebben, en dat ze ons nu alleen al via de hoge geboortecijfers kunnen overspoelen. In Brussel hebben meer dan de helft van de borelingen al de naam Mohamed of Fatima…

Bovendien zien we geregeld in het Staatsblad dat vreemdelingen uit moslimlanden al de Belgische nationaliteit krijgen nog vooraleer ze één voet in ons land hebben gezet. En Belgen worden natuurlijk niet meegeteld.
Geert Bourgeois realiseert zich wel dat er problemen zijn en wil nu de regels aanscherpen, want we hebben uiteindelijk ook nog de gezinsherenigingen, de huwelijken met partners uit het thuisland, de schijnhuwelijken…

Geen wonder dat Monica De Coninck met de handen in het haar zit. Het geld (ons geld) is op en het land zit vol, aan Vlaamse kant dan toch…

De laatste tijd horen we ook meer en meer protestgeluiden uit linkse hoek. Zou rechts het dan toch bij het rechte eind gehad hebben in verband met de invasie van 'de vijfde colonne'?

Niet alleen Luckas Van Der Taelen (Groen!) klaagt de huidige mistoestanden aan, maar een andere opvallende uitspraak kwam van Mark Elchardus als conclusie van het Rondetafelgesprek ‘Diversiteit als uitdaging voor de sociaaldemocratie’, in organisatie van Samenleving en Politiek:
"En misschien nog twee laatste opmerkingen. Je kunt natuurlijk zeggen ‘je mag niets doen aan gezinshereniging’. Ik ben bewust hoe moeilijk dat ook is. Maar ik denk niet dat integratie een kans maakt als we dezelfde stroom van migratie blijven toelaten. Dat is gewoon te overweldigend. Wij kunnen dat niet aan. En natuurlijk, mensen die in de sector tewerkgesteld zijn zullen daarvoor wel pleiten, want dat zal veel tewerkstelling creëren in die sector, maar dat gaat niets uithalen. Het is te snel. Als we dat niet stoppen, dan kunnen we dat niet doen. Er is geen manier van werken daar tegen".

Ik kan mis zijn, maar ik vrees dat het ‘too little too late’ is.
We gaan dezelfde weg op als Libanon, er is geen terugweg mogelijk.

Tenzij Polen ons ter hulp zou schieten? Net zoals ze in 1683 al eens gedaan hebben, toen Wenen op 11 september (9/11) bijna verslagen werd door de Ottomanen?
De dag nadien verscheen onverwachts, in de vroege ochtend van 12 september de Poolse koning Jan Sobieski op het toneel met een gecombineerd Pools-Duits-Oostenrijks leger. Door een uitgekookte strategie wist hij het Turkse leger te verslaan.

Ik zou zeggen…’Welkom Polen!!!”


300px-Juliusz_Kossak_Sobieski_pod_Wiedniem

22:33 Gepost door Janice Laureyssens in Algemeen | Permalink |  Facebook |

Commentaren

10% Alleen al in Bulgarije wonen 10% turken, een erfenis van eeuwen ottomaanse overheersing, en 5% zigeuners. Benieuwd hoeveel bulgaarse immigranten van die twee soorten zijn, maar ik vermoed de meeste.

In 1989 verlieten honderdduizenden turken het land richting turkije, wegens de repressieve aanpak vd inheemse bevolking. Dus ook daar hadden ze schoon genoeg van het Allah-geleuter. Als ze het nu nog zouden durven, ging het volledige eu-parlement aan de grens staan om de turken te beletten de eu te verlaten.

Gepost door: Wannes | 30-01-10

+50% Ik lees die tabel eigenlijk helemaal anders. Ik zie nl staan: Marokkanen + 50% tov 2005!

Ik vertrouw die Bourgeois voor geen haar. Het is een geslepen linkse vos met een pokerface om schrik van te krijgen. Ik zou er nog geen tweedehandsauto van kopen.

Gepost door: Wannes | 30-01-10

Poolse werknemers welkom, anderen niet De Polen stonden ook in de frontlinies bij de bevrijding van België. Ik weet niet hoeveel marokanen er gesneuveld zijn bij onze bevrijding...

Polen is lid van de EU en meestal hardwerkend en christelijk.

Zolang ik geen last heb van werkloze rondrijdende arrogante polen met nieuwe wagens die vrouwen uitmaken voor hoeren of polen die mensen overvallen of groepsverkrachtingen houden of studenten overvallen (moet ik meer zeggen)... heb ik er geen probleem mee.

Maar eens werkloos zou men moeten vertrekken (kan niet meer in de EU, spijtig genoeg)

Gepost door: Den Amerikaan | 01-02-10

toevallig ken ik een paar "nederlanders" die naar hier zijn komen afgezakt. soms worden ze ook wel "gebronsde zweden genoemd" ! boer joy is een vleesgeworden schijnheilige poco! de ganse nva trouwens .

Gepost door: jos | 01-02-10

De commentaren zijn gesloten.