01-02-10

Dat mag hier allemaal binnen!!

Herschaalde kopie van moslimleiderBritse soldaten zijn voor hem nazi's en van Buckingham Palace wil hij een moskee maken, verder hoopt hij vurig dat Engeland ooit onder de sharia zal leven. Dat is wat de fanatieke extremist en moslimactivist Anjem Choudary wil.In Engeland is hij niet uit het nieuws weg te branden. Hij is diegene die met een auto rijdt zonder rijbewijs, want hij heeft de toestemming van Allah, zegt hij.

De Britse regering heeft zijn platform 'Islam4UK' verboden omdat het uit de hand liep, maar deze maatregel werkte averechts en deed zijn populariteit bij de moslims alleen maar toenemen.

Choudary, extreem gevaarlijke ophitser, komt echter binnenkort naar ons land om zijn volgelingen toe te spreken. Hij liet dit eerder weten via een interview met de Standaard, maar een exacte datum werd nog niet vastgelegd. Laat ons hopen dat de overheid het bezoek niet toestaat, want als ze denken dat er nu rellen zijn in het Brusselse, dan zullen ze gegarandeerd na zijn bezoek nog erger meemaken.

MUSLIM_SCUMHij wil hier komen kijken of hij een gelijkaardig platform kan oprichten in België zoals hij in Engeland had. Als blijkt dat het niet wenselijk of mogelijk is, zullen ze zich gewoon, ten persoonlijke titel tot de mensen richten. Maar over zijn contacten wil hij niets kwijt.

Toen de journalist van P-Magazine hem vroeg wat de bedoeling is in ons land, antwoordde Choudary dat hij net als in Engeland bij ons de sharia wil ingevoerd zien. "Ik wil een islamitische revolutie ontketenen en mensen, gelovigen en niet-gelovigen ervan overtuigen dat er maar één soort samenleving kan bestaan: een samenleving die gebaseerd is op de heilige wet van de islam. Ik wil de vlag van de islam boven het Belgische parlement zien wapperen.”

P-Magazine: Wat bedoelt u met ‘islamitische revolutie’?
“Dat bedoel ik in de meest letterlijke zin van het woord. We moeten de harten en geesten van de mensen veroveren en dat moeten we doen door het debat te verleggen van symbooldossiers naar zaken die er echt toe doen. Niet lang er discussiëren over symbolen als de boerka of minaretten op een moskee, maar wel over het vervangen van het volledige sociale en justitiële systeem in uw land.”

P-Magazine: Hardhandig of vreedzaam?
”Er zijn vier manieren waarop een land zich kan transformeren tot moslimland. Een eerste manier is dat de bevolking daar via een democratische verkiezing zelf voor kiest. Een tweede manier is via annexatie door een groter, nabijgelegen moslimland, een derde manier is zoals in ex-Joegoslavië is gebeurd (daar werd Bosnië na de burgeroorlog een moslimstaat)een vierde manier is wanneer bepaalde burgers in opstand komen en het regime met harde hand omverwerpen.”

P-Magazine: Draagt die laatste manier uw voorkeur weg?

”Het meest ideale scenario is uiteraard wanneer het vreedzaam kan gebeuren, maar in sommige gevallen moeten de burgers het heft in eigen handen nemen.”

Hij beseft dat heel wat moslims het niet eens zijn met hem, maar volgens hem zijn die het spoor bijster en hebben ze zich te fel geïntegreerd in de westerse cultuur en zijn ze vergeten dat het land alleen maar kan bestuurd worden als het zich in het teken stelt van de islam. “Daarom zijn wij er om hen opnieuw op het juiste pad te brengen”, voegde Choudary er nog aan toe. “Wij zijn met anderhalf miljard. Ooit zullen zij (islamieten), zoals het in de Koran staat, regeren over het Oosten en het Westen.


Anjem Choudary was vroeger advocaat, en dit is er van hem geworden:

chaudry02


Enkele slachtofferbeelden van de sharia:


15135_1177074035005_1472740252_30564530_138235_s

15135_1177074115007_1472740252_30564532_563373_s

15135_1177078315112_1472740252_30564539_4839283_s

15135_1177081435190_1472740252_30564546_7244192_s

15135_1177081475191_1472740252_30564547_5255173_s

15135_1177089115382_1472740252_30564569_893404_s

article-1244689-0032DB7A00000258-34_468x312

burning1

doc-21863

s35323997880_7240

selfburn_20handcut7

Herschaalde kopie van untitledwhip

20:50 Gepost door Janice Laureyssens in Algemeen | Permalink |  Facebook |

Commentaren

Danku Het kan voor mij niet verkeerd genoeg lopen, ik vind het heerlijk. Ik zou niet meer zonder de moslims kunnen, wat een wereldwijd amusement! Dank u Choudary, ex-fuifbeest!

Gepost door: Wannes | 01-02-10

In een tas koffie steek je niet 10 of 20 suikers : de koffie zou niet smaken. In een land steek je niet 'k weet hoeveel vreemdelingen, het is dan ook niet méér goed voor dat land.

Gepost door: Hector | 01-02-10

Ik zeg maar "een" ding en dat is "dees" en daarmee afgelopen Onze meest verdraagzame begripvolle en menslievende correcte politiekers gaan iets proberen...een nultolerantie in bepaalde delen van Brussel...na eerst het kalf te hebben verzopen,halen ze het terug boven water en proberen ze het opnieuw tot leven te wekken.Het zal echter niet lukken ,binnen de kortste keren zal er sprake zijn van een politie-staat en dat kan natuurlijk niet! Ze hadden indertijd een moedig politie-commissaris "De Mol" en die werd omwille van zijn doortastend optreden tegen dat verrijkt "krapuul" ,politiek aan de kant geschoven !
Het zou zoveel beter zijn, dat men een nultolerantie toepast op al die Islam extremisten , zoals onze nieuwe Hitler in wording "Choudary" ...."de Chou" pour les dames....We weten allemaal, dat met de juiste partij-kaart alles mogelijk is ...maar het "kan" toch niet ! dat een man zoals "Wilders" voor zijn rechters moet verschijnen voor het opzetten van de ene bevolkingsgroep... enz enz, terwijl de "Chou" die afdruipt van "vergift" zijn woordje mag komen "placeren", als dat democratie is ,de vrije meningsuiting ??? Het zou iedereen ten goede komen,ook de brave moslims, als men die "vuilnis van de kaart veegt...Onze hoofdstad "jongeren" in de echte zin van woord voelen zich gesterkt door religieuse criminelen zoals "de Chou"...Ik heb het reeds zo dikwijls geschreven en voor mij een waarheid als een "koe" "ik geloof in een vreedzame Islam...maar zoals indertijd in Duitsland ...een kleine groep van "extremisten" slaagde erin, het ganse volk mee in de afgrond te sleuren. Wij zitten met onze samenleving op hetzelfde spoor !! Haal die kankergezwellen uit de maatschappij en maak alles weer gezond ! Ik denk zelfs dat een 1MT en de meest fanatieke anti Belang "strijders" niet anders kunnen dan toegeven dat "ik" gelijk heb !

Gepost door: Rene | 01-02-10

"Nultolerantie" is misdadig.... tegenover de rechten van de burgers.

Het is nogal évident dat men de "misdaad tegen het gemene recht" hard bestrijd (en dààr is iedereen in Vlaanderen van overtuigd); doch....het kàn niet dat "normale inwoners" van die "zero-tolerantiewijken" vlugger "op de bon" vliegen dan de "brave burgers" uit de naastgelegen wijken wààr geen zware maatregelen getroffen worden.....PURE DISCRIMINATIE !
Sommige wijken zijn maar van elkaar gescheiden door een "denkbeeldige lijn" en ZO ZOU het kunnen gebeuren dat Uw overbuur in dezelfde straat, zich dingen kan veroorloven waar jijzelf wél een boete aan het been gesmeert wordt....
(bijvoorbeeld:de parkeertijd overschrijden, de vuilniszak reeds de vooravond van de ophaling buiten zetten, de stoep niet sneeuwvrij maken, enz,enz...
Ik wéét het wel: dàt zijn "prullen", doch zijn eigenlijk ook overtredingen van de plaatselijke overheid, én de "méér blauw op straat" zal zich dààr mee bezig houden om hun diensturen nuttig mee te vullen. (Wat volkomen menselijk is, hoor, zoiets is véél beter voor hun gezondheid dan hun huid en leven te riskeren in de bestrijding van de "échte misdaad").
De politie dient om de openbare orde te bewaren, doch ABSOLUUT NIET om zich te laten gebruiken als schietschijf...
DOELGERICHTE 0-tolerantie...dàt is dringend nodig, géén burgerkloterij.

Gepost door: Victor Van Vosselaer | 02-02-10

Oei, in mijn ijver... om te reageren, ben ik toch wel het échte topic uit het oog verloren zeker ?
Wees er maar zéker van dat die opruier ook een "basis" zal vinden in ons onland; hij moet eenvoudig maar aankloppen bij het AEL en kif-kif...succes verzekerd en, als pluspunt (???) zij hebben ook "rechtsgeleerden" binnen hun rangen

Gepost door: Victor Van Vosselaer | 02-02-10

Renee tis ik zeg maar 1 ding en dat is dees: tis de gij hebt geen gelijk. Tis de gij zijt ne simpele!

Vive le Roi

Gepost door: Albert Von Saksen Coburgh | 02-02-10

Grappig! Meer van dat...

Gepost door: Janice | 02-02-10

Beste René & Janice Uiteraard zijn dat mensonterende beelden, maar met plaatjes kun je vanalles vertellen. Ik kan U plaatjes tonen met verschrikkelijke beelden van wreedheden van israelische soldaten jegens palestijnen. Van amerikanen jegens vietnamezen, irakezen en ga zo maar door.
Ik heb enkel een probleem met de associaties die u erbij maakt. De would-be Pallieterke stijl & karikaturale toon van Janice maakt haar schrijfsels op die manier ongenuanceerd & irrevelant. Dit hele forum is met steeds weer dezelfde mensen die reageren is een schoolvoorbeeld van het spreekwoord: preken voor eigen parochie.

Albert & Paola

Gepost door: Albert Von Saksen Coburgh | 03-02-10

Je kent er niets van. Irrelevant zijn die beelden helemaal niet. Ik steunde destijds, toen de Taliban aan de macht was in Afghanistan, de vrouwen ginder. Dat ging via RAWA in de VS. De beelden die ik daar te zien kreeg waren nog een pak gruwelijker dan deze.
Bovendien ben ik 32 jaar geleden in moslimlanden gaan rondtrekken en veel onrecht tegenover vrouwen gezien. Toen we bvb. met de auto rondreden werden we bijna aan elke hoek van de straat tegengehouden met de mitraillette in aanslag... Bij mannen gebeurde dat uiteraard niet. En in sommige landen mochten we als vrouwen alleen zelfs niet eens binnen. (Libië bvb.)
In ieder geval bestudeer ik de islam al dertig jaar, ik ken de koran bijna vanbuiten. Wat de meeste mensen in het westen niet beseffen is dat een moslim de koran heel letterlijk neemt. Het is het woord van God die alles aan Mohammed mededeelde via zijn boodschapper Gabriël. Alle andere gelovigen werden verdoemd en wie zich niet bekeerd tot de islam, zal eeuwig branden in de hel. Het is dan ook de taak van elke vrome moslim om de ongelovigen te bekeren. Goedschiks of kwaadschiks, dus desnoods met geweld.
Een moslim is uiteraard niet bang voor de dood, want pas dan zal hioj worden bellon,d voor zijn leven op aarde (en wees gerust,daar geloven ze vast in, anders zouden ze zichzelf niet opblazen). Gematigde moslims, zoals wij die noemen, zijn in de ogen van (de echte) moslims afvalligen en staan gelijk met ongelovigen die mogen gedood worden.
Ik weet dat er bepaalde takken binnen de islam zijn die de koran zien als iets dat vroeger werd geschreven en niet letterlijk moet worden genomen. Die groep is vriendelijk en ook het westen goedgezind en die leven ook bij ons. Jammer genoeg mag ik hier niet zeggen om welke groep het gaat, want de extremisten willen hen net zo goed vernietigen als andere 'ongelovigen'.
Wat ik hier schrijf en laat zien is maar een klein onderdeel. Ik werk ook mee in de groep van ex-moslims en heb al met meerdere 'ondergedoken' Marokkaanse meisjes gesproken die konden weglopen na een verplicht en uiterst tiranniek huwelijk met één of andere oude verre neef of nonkel uit het thuisland.

Dus wordt wakker, wat ik hier schrijf is de waarheid, maar kom... je ogen zullen nog wel opengaan.
Misschien

Gepost door: Janice | 03-02-10

Formidable... je suis convaincu ! tis ik dat fantaschtisch vind van die complottheorie en de verslag van uw vele reis bij den araab. Miskien zal ik u barones maak en een standbeeld laat maak door delphine.
tis de gij hebt gelijk en een eind toe!

Gepost door: Albert Von Saksen Coburgh | 03-02-10

Ach Dat ben je uiteraard niet, zoals de meeste poco's blijf je dromen van een samenleving met andere culturen. Uiteraard heb ik daar geen probleem mee, behalve wanneer die andere culturen minder vreedzame bedoelingen hebben en hun leven leiden zoals hun 'gruwelijke' religie het voorschrijft.

Vrede betekent in de islam niet hetzelfde als bij ons, in de islam zegt men 'vrede in het huis van Allah', dat wil zeggen dat er maar pas vrede kan zijn als iedereen zich bekeerd tot de islam. Met landen die nog geen moslimstaten zijn, leeft de islam in staat van oorlog.

Hier een beetje van mijn studiemateriaal helemaal gratis en voor niks:

Gepost door: Janice | 03-02-10

Laat deze kelk aan mij voorbijgaan... U en uw forumbuddys geven mensen namen en ridiculiseren jullie opponenten. U leest niet wat mensen schrijven, U interpreteert naar hartelust.
U gooit islam en criminaliteit op hetzelfde hoopje. Accepteert u criminaliteit van vlamingen? Accepteert u vrouwonvriendelijk gedrag van vlamingen (1 op tien vlaamse vrouwen is slachtoffer van partnergeweld...en dan zullen we het niet eens over uw maat Rob Klop hebben). Denkt u werkelijk dat ik als door u benoemde poco geen kritische blik op de islam heb? Denkt u werkelijk dat uw so-called poco de huidige situatie in de grootsteden niet zorgwekkend vinden?
Met de polarisering van het debat of het demoniseren van de "ander" komen we geen meter vooruit.
Ik hoopte alleen dat we sinds de kruistochten in de middeleeuwen iets geciviliseerder geworden waren....maar als ik u bezig hoor blijkt die hoop ijdel te zijn.

Gepost door: Albert Von Saksen Coburgh | 03-02-10

Allez gij... meneer is op z'n tenen getrapt en kan dan plots wél goed Nedelands? Poco, m'n best, betekent niets anders dan politiek correct, als je dat een scheldnaam vindt, sorry, ik heb het niet uitgevonden. Ik stel alleen maar vast.

Ik accepteer overigens NOOIT vrouwonvriendelijk gedrag en verdedig al heel lang vrouwenrechten, zonder daarbij te vervallen in moord op ongeboren leven wanneer het gebeurt om egoïstische redenen.

Het is wel eigenaardig dat u mij hier namen mag geven en belachelijk mag maken, maar als het andersom gebeurt dan 'interpreteer ik naar hartelust' heb ik een would-be 'Pallieter-gehalte' (wat ik helemaal niet nastreef)en klopt het allemaal niet. Met andere woorden...ik ben hier dus maar een beetje aan het liegen... Ik vraag mij af of mensen zoals u misschien van een andere planeet komen of ergens in het vredige bachte de Kuppe wonen? In Antwerpen is de criminaliteit in 2009 ondertussen wel met 9% gestegen en woedt er al geruime tijd een kleine oorlog in Brussel, hoor!

De vrije meningsuiting is natuurlijk alleen maar weggelegd voor creaturen ter linker zijde. Rechts moet zwijgen, en wordt meestal vakkundig afgemaakt met domme vergelijkingen zoals u nu ook doet door Rob Klop 'mijn maatje' te noemen.

En blijkbaar weet u al even weinig af van de kruistochten, die overigens maar pas 400 jaar na de gruwelijke islamitische veroveringstochten begonnen, als wat mij beweegt om te schrijven op deze blog.

Gepost door: Janice | 03-02-10

waar staat dat van dat liegen?
Rob Klop is een partijgenoot van U.Ik zou met dergelijke creaturen als voorvechtster van vrouwenrechten niet op dezelfde lijst willen staan.
Maar nu zal ik ook maar een beetje interpreteren: voor een partijpostje zetten we onze principes maar al te graag opzij?
of zoals mijn opa zaliger zei: ge moet de lat van uw principes voldoende hoog leggen, dan kunt ge er altijd onderdoor....

En als ge graag over zaken van honderden jaren geleden studeert: lees eens over de Catharen. Hoe zachtmoedig de christenen agnostici over de kling jaagden. Over de spaanse inquisitie, over...

Gepost door: Albert Von Saksen Coburgh | 03-02-10

Alweer niet op de hoogte!!! Ik heb mij ontslag gegeven bij het Vlaams Belang, zowel in de districtsraad en als voorzitster, maar de reden ga ik niet aan je neus hangen!

Als ik over zaken van honderden jaren terug spreek, gaat het over zaken die nog steeds gebeuren. Weliswaar op een andere manier, maar even onaanvaardbaar. De Spaanse inquisitie, de Catharen en zelfs de heksenverbrandingen liggen al ver achter ons. Ik hoor daar binnen de christelijke kerk niet voor pleiten.

Gepost door: Janice | 03-02-10

Dit zijn ook moslims die ik wél respecteer!!! Maar ook zij worden vervolgd door de anderen.

Moet kunnen zeker??

Gepost door: Janice | 03-02-10

monseigneur de Sak Van Coburg... Is het niet raar beste "Beer" de Sakx Van clownenburg...dat zelfs de correcten beginnen te zagen over een nul-tolerantie om die verrijkers een beetje in toom te houden ,een maatregeltje waar het VB al jaren de nadruk op legt.Met dat bepaald volk,behoudens uitzonderingen ,die niet geboren zijn in "Beni Touzine" kunt ge niks aanvangen,geen lap ,geen fluit. Het zijn geen mensen zoals wij,ze hebben wel benen armen en een body, maar dat hoofdje steekt vol met koranverzen die zij inderdaad nogal letterlijk nemen ,"als het hun past" ! Ik heb die plaatjes niet nodig om te weten tot wat ze in staat zijn. Na 36 jaar inspecteur bij de Antwerpse politie heb ik van dat volkje genoeg gezien en meegemaakt. Van den Hautelei te Deurne nr... dringende oproep van geburen...ter plaatse een vrouw met platgeslagen gelaat en een zestal bletende kinderen en een voor ons ambetante vader en dader Mohamed,hij wilde ons eerst niet binnenlaten ,maar dat was vlug opgelost..."hulpgeroep van binnen" ziekenwagen. de vrouw weigerde (uit angst?) we hebben er een imam bijgehaald,die trok zijn schouders op...zelf de ouders van die vrouw erbijgesleurd,konden ook niks doen want de dader was haar "man" Ik kan zo een boekje vullen ,heb vrouwen gezien en gesproken die niet buiten mochten van hunne "lakkere"Rudolf Valentino.. enz enz .Dat alles beste Colenburg heeft van mij gemaakt wat ik nu ben...de ERVARING "mon ami", iets waar jij totaal geen benul van hebt..hoeveel PV's zou ik niet hebben opgesteld van Marok meisjes die van huis wegliepen omdat papa Mohamed een huwelijk had geregeld met een wildvreemde ,soms veel oudere man...onze tolk Berbers Arabisch die doodsbedreigingen kreeg omdat hij de politie hielp. Het maakt mij dan zo pisneitig als ik dan mensen hoor zoals uwe "edele" die nog steeds geloven in sprookjes van tante Gennez en die andere multibelievers.De meest domme vraag die je kunt stellen aan een Antwerps politie man is ,voor welke partij hij het meest symphatie heeft...ge moogt drie keer raden ,als de partij begint met een V...ben je op de goede weg.Het rare is ook ,ik schreef mijn ervaringen als ex politieman op het forum van Knack HLN en de Standaard...ik werd er gewoon afgesmeten het paste niet bij hun multiculturele "verrijking"...en uiteraard beste hoogedelgeborene er zijn inderdaad goeie moslims ik heb er genoeg leren kennen,maar ze leven in angst...is het niet zo dat een klein groepje fanatieke nazi's door hun geweld en terreur een ganse bevolking mee de afgrond in sleurde....zou het niet kunnen dat een klein groepje Moslim extremisten ... enz enz.. denk daar maar eens over na tenminste als je "blauw" bloed geen hinder betekend voor je corrrecte hersenkronkels

Gepost door: Rene | 03-02-10

tis dat de doorsnee flic d'anvers maar 2 hersencel heeft...maar tis gij doet wat met Rob Klop van de vlaamse blok? Répond

Gepost door: Albert Von Saksen Coburgh | 03-02-10

wat ge aan het doen zijt is het traditionele wij en zij spelletje. En natuurlijk de "zij", de ander dus demoniseren.
Een historisch citaat waarvan je de auteur vast kent: "Natuurlijk wensen gewone mensen geen oorlog, maar hoedanook, het zijn steeds de leiders van het land die de te volgen politieke koers bepalen en het is altijd erg eenvoudig geweest om het volk ergens voor op te zwepen, of het nu gaat in een democratie, onder een fascistische dictatuur, parlement of onder een communistische dictatuur. Stem of geen stem, het volk kan er altijd toe gebracht worden precies dàt te doen dat wat haar leiders van haar verwachten. Het werkt heel simpel. Het enige wat je moet doen is het volk wijsmaken dat ze worden belegerd, en beschuldig de pacifisten van gebrek aan patriottisme en het blootstellen van het land aan het gevaar. Het werkt in elk land op dezelfde manier."

Gepost door: Albert Von Saksen Coburgh | 03-02-10

Ik ben fier op mijn twee hersencellen,ik heb er tenminste nog TWEE

Gepost door: Rene | 03-02-10

Von Saksen Ik vermoed dat hij een vurige aanhanger is van de islam,en dat hij de bloeddruk van Janice flink aan het opdrijven is.Jaren heb ik gewerkt met Moslims,maar ben er nooit in geslaagd,om hen op andere gedachten te brengen.Als die Moslim u vertelt over het aardsparadijs,hoe mooi het daar wel is,dan weet je het wel.

Gepost door: zorba | 03-02-10

Zorba alsof die moslim U op andere gedachten kon brengen. U bent zo overtuigd van uw gelijk dat het de ander is die moet veranderen.
L'enfer c'est les autres?

Gepost door: Albert Von Saksen Coburgh | 03-02-10

De commentaren zijn gesloten.