01-02-10

Journalist wou wel, maar...

Winnende Mohammed cartoon van wedstrijd georganiseerd door Vlaamse ex-moslims mocht niet gepubliceerd worden door Peter Vandermeersch.

Op 7 januari 2010 kondigden de ex-moslims van 'People Against Islam' een cartoonwedstrijd rond de profeet Mohammed aan. Dit alles uit eerbetoon voor de Deense cartoonist Kurt Westergaard en als reactie op de laffe moordaanslag van een Somalische moslimextremist op de moedige man. Gelukkig heeft 'hét symbool van de vrije meningsuiting' de aanslag overleefd. Vandaag publiceren we de winnende cartoon van onze wedstrijd symbolisch naast de Mohammed-cartoon van de hand van Westergaard.


636127-8f3824f82c539cf10f243ed4df285035
muhammed

Waarom hebben onze ex-moslims uiteindelijk deze cartoon gekozen als winnaar van de in totaal 18 ingezonden kunstwerkjes?

"In de islamwereld is het gebruikelijk om onschuldige minderjarige meisjes uit te huwelijken aan veel oudere mannen. Waarom? Het voorbeeld van de profeet Mohammed wordt hier gevolgd. Meisjes van soms amper 10 jaar oud worden als het ware 'verkocht als vleeswaar' aan moslimmannen. De meisjes worden verkracht en mishandeld in de naam van Allah en zijn profeet. In een 'beschaafde' maatschappij wordt dit pedofilie genoemd. Deze walgelijke praktijken moeten stoppen!

Het is dan ook onaanvaardbaar dat verschillende islamitische 'geleerden' deze pedofiliepraktijken goedkeuren en zelfs aanmoedigen. De voormalige Nederlandse politica Ayaan Hirsi Ali noemde de profeet Mohammed een pedofiel omwille van zijn relatie met Aïsha. Eigenlijk vertelt Hirsi Ali hier de waarheid. Het probleem stelt zich bij moslims die zich niet willen integreren in een beschaafde en moderne samenleving en die de koran en de hadiths 'letterlijk' interpreteren. De groep van deze salafisten groeit met de dag. Dit zijn de 'wortels' van het moslimextremisme die maar al te vaak leiden tot haat en geweld ten opzichte van iedereen die hiertegen kritiek uit. Deze 'kwaadaardige wortels' moeten weggesnoeid worden!

Aan de hand van de cartoonwedstrijd rond de profeet Mohammed willen de ex-moslims van 'People Against Islam' deze problematiek op de voorgrond van de politieke en maatschappelijke agenda brengen. Wij willen hiermee niet de islamitische gemeenschap beledigen. Laat dat duidelijk zijn! Maar we willen hen wel met de neus op de harde feiten drukken! Kinderhuwelijken en andere ongure praktijken die in de koran en de hadiths worden goedgekeurd, kunnen niet getolereerd worden de dag van vandaag!"

Onze ex-moslims voorspellen zeker laffe, gewelddadige en achterlijke reacties van de moslimgemeenschap op deze cartoon. We wachten nog steeds op de dag wanneer een praktiserende moslim opstaat en de onaanvaardbare praktijken zoals kindhuwelijken, steniging van overspelige (?) vrouwen en moord op homoseksuelen openlijk veroordeelt!


People Against Islam
Voorzitter Peter Velle
http://www.bloggen.be/nojihad/

13:49 Gepost door Janice Laureyssens in Algemeen | Permalink |  Facebook |

Commentaren

Dat die gewoonte... van "ouwe bokken" met "piepjonge mokken" nog steeds toegelaten is in de i****, heeft het gevolg dat er onder hen ook zoveel gefrustreerde jonge mannen lopen.
Vermits er meestal een "bruidschat" aan te pas moet komen, kunnen die jonge gasten zich geen geld veroorloven, en gaan dan "schooien" bij hun vader.....
Dié heeft de benodigde ruilwaarde wél, doch...waarom zou hij dàt besteden aan zijn niksnut van een zoon, ALS HIJ HET VOOR ZICHZELF KAN GEBRUIKEN om een tweede (of derde) vrouw aan te schaffen ??? Zo gek zijn die ouwe bokken niet, hoor.

Gepost door: Victor Van Vosselaer | 01-02-10

Spiritist Amaai als dat de beste cartoon uit 18 was. Zo kan ik het ook.

En Vandermeersch is een Spiritist, althans volgens eigen zeggen, nadat hij de stemtest had ingevuld.

Gepost door: Wannes | 01-02-10

Dan is hij nu een Groene...

Gepost door: Janice | 01-02-10

De commentaren zijn gesloten.