14-02-10

Blair’s Multiculti was Fighting against the Right

Mutikulti-BritannienTony Blair’s regering heeft met opzet massale immigratie in Groot-Brittannië gepromoot KLIK HIER om rechts met de rug tegen de muur te zetten. Hij wou voor eens en voor altijd met hen afrekenen om Labour voor eeuwig in het zadel te houden.


Al sedert 2000 hebben de ‘Labour-socialisten het plan opgevat om Groot-Brittannië, met een politiek doel, een pak gekleurder te maken door 50% buitenlandse vreemdelingen aan de totale bevolking toe te voegen. Dit werd onlangs ontdekt in geheime documenten.
Zoals de immigratietoename toont was de nieuwe aanpak succesvol: In 2001, enkel 221.000 migranten naar de UK, tegen 2007 waren het er al 333.000. Dit alles gebeurde ondanks de wetenschap dat massa immigratie leidde tot een verhoging van de criminaliteit en islamitisch extremisme.

De reden voor de ‘ontbinding’ van hun eigen land, was het linkse streven naar het behoud van de politieke macht.
Ze hoopten op bijkomende stemmen vanuit de ingeweken Commonwealth-burgers en migranten en wilden zichzelf voor eens en altijd bevrijden van rechts, en als het nodig was, zelfs gebruik maken van het anti-racismeclubje bij de minste tegenwerking van de oppositie.
Als resultaat van de linkse machtsgeilheid werd Groot-Brittannië nu een thuishaven voor een hoog aantal moslimextremisten en criminelen. De Britse socialisten hebben de massale immigratie altijd gerechtvaardigd door economische redenen aan te voeren en ontkenden dat ze het gebruikten om het multiculturalistische droom (en stemmen voor henzelf) aan te moedigen.


Herkenbaar niet?

Isabelle Simonis werd gedwongen tot aftreden nadat ze in de pers haar mond had voorbijgepraat.

Een interne memo werd per vergissing door een medewerker van Isabelle Simonis gestuurd aan Le Soir waaruit bleek dat de strijd tegen de rechtervleugel en racisme o.a. werd gemotiveerd door de wens om “allochtone kiezers bij de PS aan te trekken.”

Men zou openbaar belastingsgeld voor dat sektarisch doel besteden. Isabelle Simonis gaf blunderende antwoorden aan de pers op vragen over dit incident dat haar al snel dwong om als voorzitter van het Franssprekende Communautaire Parlement af te treden.
Zij vertelde de media onder meer: “Philippe Moureax, burgemeester van het district Molenbeek is van plan om islamitische immigranten als basis voor zijn kiesdoeleinden te gebruiken.”

En Freya V.D.Bossche op de Nederlandse televisie: “We kunnen de migranten toch niet terugsturen? We hebben ze zelf naar hier gehaald om de vuile jobs, die we zelf niet meer wilden doen, uit te voeren.”

Ik heb mij altijd al afgevraagd welke ‘vuile jobs’ de migranten uitvoeren, want achter een vuilkar heb ik ze nog niet zien lopen en als WC-madammeke heb ik ook nog nooit een met hoofddoek getooide dame gezien.

Links heeft in heel Europa de massale invasie van vreemdelingen aangemoedigd om dezelfde reden als Labour. Om zelf de macht te behouden en rechts tegen de muur te drukken. Het beste bewijs is er wanneer men ziet dat alle grote steden in Europa, met veel allochtonen, een socialistische burgemeester hebben. In ons land is men zelfs een stap verder gegaan. Men heeft de boodschapper in een ‘cordon sanitaire’ gestopt, veroordeeld en wil hen nu het zwijgen opleggen door ze financieel droog te leggen op vraag van vooral linkse Franstalige kant (PS). En waarom de PS? Omdat het rechtse VB de enige partij is, waar ze geen vat op hebben en dat is de enige reden dat ik hen blijf steunen.
>

Bron: Israpundit
Dailymail
En...Wannes


05_07_20_RealSuicideBomb-X

19:51 Gepost door Janice Laureyssens in Algemeen | Permalink |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.