24-02-10

België lijdt aan grootheidswaanzin!

2054

Omdat het in Frankrijk voor ambtenaren van een bepaald niveau verboden is om vertrouwelijke informatie uit te wisselen via Blackberry, wil Staatsveiligheid dat de Belgische regeringsleden en topambtenaren daar ook mee stoppen, want onderschepping door buitenlandse mogendheden zou daardoor te groot zijn.

In Frankrijk werd het verboden nadat ambtenaren vertrouwelijke gegevens over de bouw van de nieuwe Airbus doormailden en Boeing mogelijk op de loer lag… alhoewel …

Maar welke grote geheimen heeft ons land te verbergen voor andere mogendheden? Dat Opel en Carrefour sluiten? Dat Romazigeuners het de laatste tijd nogal bont maken en hun lange vingers niet in eigen zak kunnen houden? Dat islamitische extremisten hier een veilig onderkomen hebben gevonden? Dat Waalse vaders hun kinderen doodslaan? Of gaat Fabiola van kapsel veranderen...

Ik zou echt niet weten wat ons land te verbergen heeft, behalve dat er een hoop gangsters al jaren ons land om zeep helpen en alles al aan het buitenland verkocht hebben wat ook maar enigszins waarde had. Dat kunnen vreemde mogendheden ook gewoon in de gazet lezen.
In dit land zijn er geen geheimen, behalve de leveringen van FN, de besteding van ons belastingsgeld en de identiteit van criminelen (als het geen Belgen zijn).

Voor één zaak is het goed, als het verboden wordt met hun Blackberry te spelen, zullen ze misschien wat harder werken in het parlement.

12:14 Gepost door Janice Laureyssens in Algemeen | Permalink |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.