11-03-10

België, het leukste land van heel Europa.

Wij leven toch echt wel in het leukste land van heel Europa. Zo leuk, dat ze zich zelfs in het buitenland kapot lachen als ze horen dat je uit België komt. Ik snap dus ook niet waarom men de economie wil opkrikken met het, volgens sommigen, enige exportproduct dat we, volgens de overheid, nog hebben, namelijk...‘onze brains’.
Om je kapot te lachen!!!

Maar kom, daar heb ik het even niet over.
Laat ons liever nog eens een verhaaltje vertellen over het ‘gerecht’. Ook altijd een bron van hilariteit in het buitenland.
Want de werking van ons gerecht moet toch echt alle criminelen uit de hele wereld aantrekken.
Ofwel worden criminelen niet veroordeeld, ofwel veroordeeld maar niet in de gevangenis gestoken, of ze moeten toch naar de gevangenis en ontsnappen of de rechter laat gangsters vrij omdat er te weinig personeel is voor het transport van de gangsters naar de rechtbank.

Dinsdag werden twee gangsters uit Sri Lanka door de rechter vrijgelaten omdat al voor de derde keer geen personeel te vinden was voor hun transport van de gevangenis naar de rechtbank.

En hoe komt dat? Omdat er in Sint-Gillis 101 van de 340 cipiers met ziekteverlof (met de nadruk op verlof) zijn en de politie dan hun taken moet overnemen.

Als die cipiers zo overspannen zijn, dan wordt het misschien tijd om ze te vervangen. Nu er zoveel mensen op zoek zijn naar een job, kan dat zeker geen probleem zijn.

02:12 Gepost door Janice Laureyssens in Algemeen | Permalink |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.