12-03-10

Te lezen op 'People Against Islam'

Antwerpse salafisten richten "Sharia4belgium" op

"Naar aanleiding van de huidige situatie van de moslims in dit land, hebben wij besloten om op te komen voor de rechten van zowel moslims als niet-moslims. Het is nu 86 jaar geleden sinds de val van het islamitische khalifaat. De tirannie en corruptie in dit land heeft de overhand gekregen, we gaan van het ene schandaal naar het andere. Economische crisissen, pedofilie, criminaliteit, de groeiende islamofobie, etc.

Zoals we in het verleden Europa hebben gered uit de duistere tijden, zijn wij nu van plan om hetzelfde te doen. Nu hebben we de juiste oplossing voor alle crisissen en dit is de naleving van de goddelijke wetten, namelijk de sharia. Wij roepen op tot de invoering van de sharia in Belgie. Laten we onszelf redden door het opvolgen van de wetten van onze Schepper, alleen Hij is de wetgever. Bij deze nodigen wij het koningshuis, het parlement, heel de aristocratie en iedere Belgische inwoner uit tot het licht van de islam. Red jezelf en je kinderen van de pijnlijke bestraffing van het Hiernamaals en gun jezelf een eeuwig leven in het Paradijs.

Beste moslimbroeders en zusters, wij roepen jullie hierbij op om jullie verantwoordelijkheid op te nemen als moslims, voorwaar Allah heeft deze gemeenschap gekozen om Zijn godsdienst en Zijn sharia te doen zegevieren op aarde."


LEES HIER VERDER:http://www.bloggen.be/nojihad/

12:33 Gepost door Janice Laureyssens in Algemeen | Permalink |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.