15-03-10

Reactie van de islamitische extremisten 'sharia4belgium'

Vorige week heeft Peter Velle en het comité voor ex-moslims, nu ‘People Against Islam’ de extremisten van sharia4belgium uitgenodigd voor een debat rond de islamisering en een gezamenlijk interview door een ervaren onderzoeksjournalist van ‘de Standaard’.

Dit was hun antwoord (inclusief spelfouten):

geachte,

na een uitnodiging te hebben gekregen van u met een uitnodiging voor dialoog hebben we een uitgebreidde studie gedaan van jullie comité en constateerden we dat er absoluut geen plaats voor dialoog is met jullie. Eerst en vooral beschrijven jullie het comité als zijnde ex-moslims maar voor ons zijn jullie nooit moslim geweest en daarvoor kunnen jullie geen ex-moslims zijn, de strijd die jullie aangaan tegen de islam onder het mom van ex-moslims kan misschien lukken bij de media maar wij weten beter. Bij deze vragen wij jullie berouw te tonen en toe te treden tot het licht van de islam en het duivelse pad dat nu door jullie bewandelt word te verwerpen.

Allah de verhevene zegt in de koran hoofdstuk 2 vers 217:

"...Maar wie onder u zich van zijn geloof afkeert en sterft als een ongelovige - diens werken zullen tevergeefs zijn in deze wereld en in de toekomende. Dezulken zijn de bewoners van het Vuur en zij zullen daarin verblijven. "

Wij wensen geen dialoog aan te gaan met jullie , wij eisen dat jullie onmiddelijk stoppen met jullie aanvallen tegen de islam en de moslims en tenslotte nodigen wij jullie opnieuw uit naar de islam...

sharia4belgium group.
http://sharia4belgium.webs.com/

23:50 Gepost door Janice Laureyssens in Algemeen | Permalink |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.