19-03-10

Neem liever het ‘openbaar vervoer’, dat is veiliger (zegt men).

Man 'morst' sperma op tiener in tram

Toen Alhamim A. in oktober vorig jaar aan het masturberen was op de tram, ‘morste’ hij sperma op een dertienjarige jongen.

Nadat de 13-jarige was bekomen van wat er op 21 oktober rond 8u op de tram in de Kerkstraat was gebeurd, stapte hij met zijn moeder naar de politie. Alhamim A. (37), een illegaal uit Soedan, had in een volle tram gemasturbeerd en de jongen, die naast hem stond, kreeg daarbij sperma op zijn schoenen en jas.

Zelfs na het zien van camerabeelden van De Lijn ontkende Alhamim dat hij dat was, maar enkele dagen later kwam hij toch met een verhaal op de proppen. In de tram zouden enkele meisjes heel dicht tegen hem hebben gestaan en dat zou hem opgewonden hebben. Hij had zijn broek losgemaakt en zo per ongeluk de jongen besmeurd.

De 13-jarige houdt vol dat de man - wat op de beelden te zien is - opvallend dicht bij hem kwam staan, zonder dat er meisjes in de buurt waren. De deskundige die Alhamim onderzocht, noemt hem een perverse persoon zonder schuldbesef.

De aanklager eist twaalf maanden en 550 euro. De advocate meent dat haar cliënt wel schuldinzicht heeft en zich erg schaamt. Zij pleitte voor een opschorting. De jongen vraagt 450 euro voor het reinigen van zijn kledij en een euro morele schadevergoeding. Vonnis op 2 maart.


bron: GVA - 16 maart 2010
http://www.gva.be/antwerpen/antwerpen-noord/man-morst-sperma-op-tiener-in-tram.aspx

17:51 Gepost door Janice Laureyssens in Algemeen | Permalink |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.