27-03-10

sharia4belgium

41POCACAI2DMNACA2NTYGKCAEP7D5SCA7HKAC3CA06GJO7CA706OVBCA8S9KUTCA7L9FWTCAMG924LCAYDD09QCALZK1MOCA97I7LYCA1UHIBVCAOMDK5QCAB4VT7FCAMSJABHCAUF3TDQCAS7MZ9VNa talloze klachten op hun interview in de Standaard en het Nieuwsblad, krabbelt http://sharia4belgium.webs.com/ terug.

Het is volgens hen nu allemaal gelogen en het artikel bestaat enkel uit knip-en plakwerk.

Onzin natuurlijk, Peter Vandermeersch mag misschien wel zo rood zijn als het achterste van een chimpansee, maar uit ervaring weet ik dat de journalisten de geïnterviewde eerst de teksten laten nalezen alvorens ze te publiceren.

koran_194769gDe islamitische extremisten beweren nu dat hun leider nooit heeft opgeroepen tot het doden van onschuldigen.

Nochtans waren ze zeer duidelijk over homo’s!Homo's zouden gedood worden eens zij het voor het zeggen hadden.
En dat is uiteraard helemaal in de lijn van de koran.
(In Iran worden homo's gespiest op een staak en sterven er een vreselijke dood!
In Egypte werden twee jaar geleden meer dan twintig militairen geëxecuteerd omdat ze homo waren...)


Ook vrouwen die overspel plegen zouden gestenigd worden.
Maar dat zou niet meer nodig zijn, schreven ze ook op hun inmiddels gewijzigde website, want eens dat iedereen zich heeft bekeerd tot de islam, zal dat vanwege de polygamie niet meer nodig zijn. Elke man zal dan meerdere vrouwen mogen hebben, die zich dan uiteraard moeten hullen in een boerka.

_46496721_1

Dit hebben ze gezegd:

"Nog nooit heb ik een moslim horen oproepen om onschuldige mensen te doden. Osama Bin Laden? Neen, ook hij niet."

"Wie alcohol drinkt bijvoorbeeld, mag zich verwachten aan zweepslagen vanuit de pols."

s35323997880_7240"Als overspel kan worden bewezen door vier getuigen, dan geldt de doodstraf door steniging. Zowel voor mannen als vrouwen."

"Er is geen plaats voor homoseksuelen en een geleerde zal hen waarschijnlijk tot de dood veroordelen."


3Osama Bin Laden roept niet op tot moord? Nee, hij doet het gewoon. New York - Londen - Madrid...
15135_1177074115007_1472740252_30564532_563373_s

Onthoofdingen van ongelovigen voor de camera..

Als dit alles niet oproepen is tot moord, dan weet ik niet wat oproepen tot moord is.

In hun scheldtirade tegen De Standaard sleuren ze er uiteraard ook nog eens de ‘kruisvaarders’ bij die, zoals iedereen ondertussen wel weet, maar pas 450 jaar na de gruwelijke en bloederige en moorddadige veroveringstochten van de moslims terugsloegen toen ze ook Jeruzalem veroverden.

Bovendien wist geen enkele moslim iets af over ‘kruisvaarders’ tot ze het, van het steeds maar schuldig voelende blanke Westen zelf te horen kregen.


Zij vinden ook dat Spanje, Zwitserland en Frankrijk de beste tijden hebben gehad onder de sharia… ’t Ja, het was zo leuk, dat ze hen met hun klikken en klakken hebben buiten gegooid.

Het is waar dat de Moren toen in Andalusië een soort ‘verlichting’ hebben meegemaakt. Mooie bouwwerken hebben neergezet, boeken hebben vertaald naar het Arabisch enz… Maar de oorspronkelijke bevolking werd minderwaardig behandeld en onderdrukt.

Elke ‘ongelovige’ moest betalen voor zijn veiligheid.

Ze moesten een blauwe gordel dragen om herkend te worden.

Ongelovigen moesten vrij baan geven wanneer een moslim voorbij kwam.

Ze mochten niet te paard rijden.

Kerken mochten blijven bestaan maar werden ontdaan van hun torens en de ingang mocht niet meer op een hoofdweg uitgeven.

Ze moesten leven als moslims.

Spaanse vrouwen werden verplicht zich te bekeren, zodat de Moren met hen konden trouwen.

Als een moslim zijn vrouw niet meer wou, dan volstond het een paar keer rond het huis te lopen en te zeggen, “vrouw, ik verstoot je”.

Dat is natuurlijk heel gemakkelijk voor moslims, aangezien ze geen seks voor het huwelijk mogen hebben, wordt in sommige landen een huwelijk van korte duur nog steeds voltrokken...na een paar uren wordt de kersverse bruid terug buiten gewipt. (De woordspeling is puur toevallig).

Ik vraag mij af, waarom die mannen en hun aanhangers niet meteen uit Europa worden gezet.
Werken doen ze niet, want wie wil nu iemand op de werkvloer met lange gewaden, een baard van zeven jaar en een handdoek op het hoofd.

Dus een meerwaarde leveren ze niet aan ons land, noch aan Europa. Ze drukken alleen maar op onze sociale zekerheid.

Ze vormen wél een bedreiging voor het land, onze vrijheid en onze Europese waarden, waarin man en vrouw op gelijke voet worden behandeld .
Waarin homo’s gelijke rechten krijgen en iedereen het recht heeft te geloven of niet te geloven in wat hij of zij wil.

Onze voorouders hebben Europa opgebouwd, en hebben de moslims meerdere keren tegengehouden en buitengezwierd en wij? Wij halen zij, die Europa willen vernietigen hier terug binnen.

Men vergeet hier dat wij qua beschaving geëvolueerd zijn, maar de meeste moslims zijn dat zeer zeker niet. Het woord van Allah is voor hen nog even geldig als 1600 jaar geleden.


Lees HIER het interview dat ook in het Nieuwsblad verscheen.


Vooraleer er weer iemand begint met de clichés over racisme etc… Het gaat niet over moslims zoals Selahattin Koçak en ook niet over die mensen: farmerfarmer2


maar wel over die:
B4_GEA2NRMMP_1+FOASsharia_jpg_275BEDB20C4B1337A86937A3230A33A30rellen-anderlecht03betogingforces_de_securite_palestiniennes_44526411_mask_afp466b5arab_nazis_coverBlessHitlerzar-8688316-25981693f55e9494c3584b3285e9d843Herschaalde kopie van moslimleiderMORE_SCUMMY_MUSLIMSW300px_2710-iran-turkeychaudry02kuntarImanTaouil

21:12 Gepost door Janice Laureyssens in Algemeen | Permalink |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.