29-03-10

Weer een aanslag met heel veel slachtoffers.

In de Russische hoofdstad Moskou hebben drie explosies plaatsgehad in verschillende metrostations.

Twee zelfmoordterroristes met bomgordels om met 2 kilo van de explosieve stof TNT, hebben zichzelf opgeblazen in treinen van de metro.
Bij de explosies zijn veel mensen gewond geraakt, meldt het Russische persbureau Tass.

Over het precieze aantal slachtoffers is nog geen duidelijkheid. Tot nu toe spreekt men van 35 tot 40 doden en 70 gewonden.

Ook in ons land vreest men voor aanslagen omdat vandaag het terrorismeproces tegen de islamitische extremisten Malika El Aroud en Hicham Beyayo is begonnen. Het plein voor het Brusselse justitiepaleis is niet toegankelijk voor voertuigen en afgesloten met prikkeldraad. Politiemensen van een speciale eenheid zijn aanwezig in het justitiepaleis en mensen die het paleis willen binnengaan moeten hun identiteit kenbaar maken.

De islam brengt toch echt wel een meerwaarde aan de veiligheid en cultuur in niet islamitische landen. Daar zullen sommige mensen, die vinden dat er een vergelijking moet worden gemaakt met de kritiek van de rechterzijde en de verschrikkingen van de holocaust, het zeker mee eens zijn.

Dat er nog altijd mensen bestaan die de islam in zijn zuiverste vorm verdedigen is ongelooflijk! Ik voel mij soms een Jood die staat te roepen dat de nazi's gevaarlijk zijn. Een beter vergelijk bestaat er niet.

Dat zelfs de Hezbollah in België actief is, wordt hier allemaal liefdevol toegestaan.

Lees daar alles over op http://www.bloggen.be/nojihad/ met exclusief fotomateriaal.


13:10 Gepost door Janice Laureyssens in Algemeen | Permalink |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.