17-04-10

Dick Advocaat houdt het voor bekeken.

Churchill zei het al, “iedereen is omkoopbaar, het hangt alleen van het aantal nullen af!”

Stel dat je een job hebt aangenomen die je na verloop van tijd heel hard tegenvalt. Je krijgt een betere aangeboden en bovendien willen ze je 8 X zoveel betalen als voor de rotjob waarvoor je eerder tekende. Wat zou jij doen?

Dat overkwam Dick Advocaat.

Een zwakke en verdeelde (zoals alles in dit land) voetbalbond. Op laag niveau en steeds weer verliezende dikke nekken van rotverwende spelers met sterallures waarmee je geen stap verder geraakt. Aan de andere kant een Russische voetbalploeg die acht keer zoveel wil betalen als ons land. Wie zou er dan nog twijfelen?

Dick Advocaat niet en ik ben ervan overtuigd, veel andere mensen ook niet!

De journalisten die nu moord en brand schreeuwen vanwege het vertrek van Dick Advocaat naar Rusland zouden beter eens nadenken over hun eigen constante verraad tegenover een groot deel van hun Vlaamse lezers. Voor reizen naar het buitenland in gezelschap van onze politici, schrijven ze gewoon wat hen wordt opgedragen. Vooral niets over rechts schrijven en spreek er evenmin over op de staatstelevisie waar enkel de elkaar schouderkloppende vriendjes hun 'eigen' mening mogen komen verkondigen.

Die journalisten noemen Dick Advocaat nu ‘verrader’!! Waarom?
Doet hij iets wat bijvoorbeeld onze premier of andere politic nooit zouden doen? Hun woord breken tegenover de bevolking die op hen rekende om hun beloftes na te komen?

Zijn de uitlatingen tegenover de Nederlanders die we de laatste twee dagen in de krant konden lezen trouwens geen vorm van ‘racisme’?
Kom zeg! Een beetje serieus blijven.
Iedereen wil zich verbeteren, ook een coach van een voetbalploeg. Want wees nu eerlijk, ondanks ze zich ‘Rode Duivels’ noemen blijven ze een voetbalploeg op het niveau van een caféploeg.

Dat de Nederlanders zich nu geroepen voelen om zich te verontschuldigen tegenover onze voetbalbond is er absoluut over!

De krant AD schrijft:

”In België staan we bekend als puipissers, diknekken maar vooral als vrekken. Liever had ik dat hij op een Antwerps marktplein een beetje arrogant had lopen zeiken tegen een Belgische politieagent, maar Advocaat heeft ons het allerergste stigma bezorgd: dat van geldwolf.

Ik wil onze Zuiderburen excuses aanbieden voor de actie van Dick Advocaat. Belgen, sorry! Ik geloofde Dick ook op zijn woord. Ik heb het op tv gezegd: 'Dick breekt zijn gelofte absoluut niet.' Hij doet het nu toch. Ik vind dat onbegrijpelijk en naar.

De Belgische journalist van Het Nieuwsblad die Dick Advocaat een 'kleine glibberige mens' vindt, noemt hem ook een 'grote trainer'. Terecht. Hij werd kampioen van Nederland, Schotland, Rusland en won de UEFA Cup.

De Belgen moeten zich maar troosten met de gedachte dat Advocaat bij Rusland heel wat te stellen krijgt met de bandeloosheid van zijn spelers. Het is een publiek geheim dat het in spelershotels sterft van de hoeren, dat de drank niet aan te slepen is. Dick moet straks hard werken voor zijn schamele vijf miljoen. Is dat een beetje genoegdoening, Belgen?”


16:21 Gepost door Janice Laureyssens in Algemeen | Permalink |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.