03-05-10

Onckelinx weeral...

Het onderzoekslaboratorium van Philip Morris trekt weg uit ons land omdat ze geen proeven meer mogen doen op dieren. Het is uiteraard jammer dat er 63 banen verloren gaan, maar anderzijds kan ik er niet om treuren dat onnodig dierlijk lijden gestopt wordt. Het werd hoog tijd! Bovendien vraag ik mij af wat een sigarettenfabrikant uitprobeert op dieren, dat ze niet al konden vaststellen bij mensen.
Maar volgens hun experten zijn de proeven noodzakelijk en daarom gaan ze hun laboratorium elders onderbrengen, waarschijnlijk in Singapore.

Het toppunt in heel deze affaire is dat het voorstel, voor de wet die vanaf 2011 in voege treedt, van Onkelinx kwam, maar ze aan Philip Morris liet verstaan dat het bedrijf ‘aan de verkeerde kant van de taalgrens lag’. In Wallonië was er méér mogelijk, liet ze verstaan.

Het is haar dus duidelijk niet om 'dierenleed' te doen!!
Wie nog durft beweren dat niet alles wat hier in dit onzalige land gebeurt communautair getint is en er op gericht is om Vlaanderen kapot te maken, is gewoon een leugenaar. Dit land laten besturen door politici van twee verschillende volken en culturen is onmogelijk geworden met als trieste resultaat dat alles tot stilstand komt. Als onderhandelen niet kan, en er werd duidelijk bewezen dat we die fase al ruim voorbij zijn, dan is scheiden nog de enige oplossing.

11:18 Gepost door Janice Laureyssens in Algemeen | Permalink |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.