31-05-10

Bye bye Belgium

De N-VA, en dan vooral Bart De Wever werd intussen van de zwarte lijst geschrapt door de Waalse partijen. Waarschijnlijk realiseren ze zich beter dan de Vlaamse tegenstanders van Bart De Wever (CD&V – Open VLD – Sp.a en Groen!) dat De Wever uitsluiten zou kunnen betekenen dat ze bij de volgende verkiezingen wel eens een overdonderende meerderheid aan stemmen zou kunnen binnenhalen, net zoals Vlaams Belang kreeg na de geënsceneerde veroordeling in 2004, omdat iedereen die het rapport had gelezen wel degelijk besefte dat het Vlaams Belang niet werd veroordeeld wegens ‘het aanzetten tot racisme’, maar uit angst voor het voortbestaan van België. Tweemaal hetzelfde doen met een uitgesproken Vlaamse partij zullen ze wel niet durven. Bovendien zou het dan ook opvallen in het buitenland of zou Europa de zaak wel eens kunnen onder de loep nemen.

Als de N-VA verkozen wordt met een grote meerderheid aan stemmen, kunnen de tegenstanders dit niet negeren, ook al proberen ze nu al afspraakjes te maken onder elkaar om kleine en vooral linkse partijen met een verwaarloosbaar aantal stemmen samen te voegen om zo aan een meerderheid te geraken en alsnog de N-VA uit te sluiten.

In ieder geval geloof ik nooit dat er in dit land iets zal veranderen. Wie hard werkt zal nog meer dan de helft van zijn inkomen mogen afgeven aan diegenen die verkiezen in de hangmat van de sociale zekerheid te blijven liggen.

We zullen blijven betalen voor het geknoei in de regering. We zullen blijven ‘verplicht solidair’ zijn met Wallonië en Brussel’ ook als is dat ten nadele van de Vlaamse welvaart. We zullen blijven vreemdelingen binnenhalen en via positieve discriminatie laten doordringen tot in de hoogste instanties. Ze zullen de autochtone bevolking blijven veroordelen wegens racisme voor elk woord van kritiek (met vaak zelfmoord van de betrokkene tot gevolg) en ze zullen blijven onze persoonlijke vrijheden beknotten… tot er niets meer overblijft. Niets meer van onze eigen identiteit, onze economie en onze ‘way of life’.

Wel… wij, mijn man en ik houden het hier voor bekeken. Onze zaak, ons huis met alles erop en eraan, de paarden… alles staat te koop en we trekken hier weg. We hebben een huis gekocht in Calpe op een paar honderd meter van de kust en van de Belgische politiek met de belachelijke politici die enkel aan het eigen profijt denken gaan we niet meer wakker liggen.

’t Is genoeg geweest.

14:10 Gepost door Janice Laureyssens in Algemeen | Permalink |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.