03-06-10

Peter Velle werkt samen met Nederlandse filmploeg aan film

Peter Velle, van het comité voor ex-moslims, werkt met een Nederlandse filmploeg samen aan een film over de haatreligie ‘islam’. De film wordt door de linkse media op allerlei manieren geboycot, desondanks geven ze niet op en werken er aan verder. Vaak komen ze in gevaarlijke situaties terecht door bvb. stiekem gesprekken op te nemen in moskeeën of bij opruiende toespraken van islamitische leiders.

Hier kunt u al een introductiefilm over de radicale islam in Europa bekijken, waarin Peter Velle heeft samengewerkt met Ben Kok en Ayaan Hirsi Ali.

Ben Kok interviewt de topmaat van Jamaat Tabligh in de Pakistaanse jihadmoskee Khatim-Al-Anbia in de Oranjestraat te Antwerpen. In de uiteindelijke film (waar nog aan gewerkt wordt) zal de agressiviteit van deze Pakistaanse extremisten duidelijk in beeld worden gebracht.

Peter vraagt aan iedereen om ruchtbaarheid te geven aan deze film, die tenslotte met gevaar voor hun leven hebben gemaakt en nog verder afwerken.

Niet schrikken van het loeiharde muziekje waar de clip mee begint...
Islamcongressen 29 mei te Amsterdam, Movenpickhotel en RAI
Lees ook het artikel in GvA over de islamitische lezing, georganiseerd door de Antwerpse vereniging Al- Mawada, die heel wat volk heeft gelokt. In een mum van tijd waren de 750 zitjes in de zaal Elckerlyc uitverkocht, al-Maliki, een als fundamentalist bekend staande preker, is niet opgedaagd. Lees hier verder


21:36 Gepost door Janice Laureyssens in Algemeen | Permalink |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.