11-01-10

Vlaamse rechtse partijen moeten een kartel vormen!!!

Leterme is te vergelijken met een handschoen die men binnenste buiten draait. Zozeer veranderde hij van mening. Mocht hij vroeger al hoopvol zijn overgekomen bij het merendeel van zijn kiezers, dan zal dat nu zeker niet meer het geval zijn. Zijn uitspraak over Bart De Wever is dan ook schandalig.

"Hij is het die niet in staat is zijn programma na te komen", zei Leteme tijdens een interview.
Terwijl iedereen weet dat Leterme zelf het kartel liet ontploffen.

Bart De Wever heeft dus groot gelijk wanneer hij nu zegt geen vragende partij meer te zijn voor een staathervorming tijdens deze legislatuur.
Met de Vlaamse partijen die nu in de regering zitten valt niets mee aan te vangen. Hij hoopt dat de Vlaamse kiezer in 2011 een signaal zal geven dat er een staatshervorming moet komen.

Dat signaal heeft de kiezer al gegeven bij de vorige verkiezingen!! Indien alle Vlaamse rechtse partijen eens eindelijk zouden samenwerken dan hadden ze een het grootste kartel om op te tornen tegen de anderen die Vlaanderen naar de afgrond leiden.

Het is vijf voor twaalf, 'fuck het cordon' of gaan ze wachten tot het te laat is?

14:59 Gepost door Janice Laureyssens in Algemeen | Permalink |  Facebook |

10-01-10

Hap-piness - grappig!

15:56 Gepost door Janice Laureyssens in Algemeen | Permalink |  Facebook |

08-01-10

De idiote dronkaard Daerden in de Senaat

En dan zijn er nog mensen die zich afvragen waarom Vlaanderen voor haar eigen huishouden moet zorgen
KLIK HIER ('t is de moeite waard!!)

23:51 Gepost door Janice Laureyssens in Algemeen | Permalink |  Facebook |

Gruwelijke moorden - was de dader een wolf in schapenvacht?

Gisteren wou ik iets schrijven over die verschrikkelijke moord op het jonge koppel Shana Appeltans en Kevin Paulus, maar ik deed het niet omdat de kranten, nog vooraleer de politie met zekerheid wist of hij wel de schuldige was, zijn foto al in de krant had gezet en het proces over zijn schuld al had gevoerd nog voor hij voor de rechtbank moest verschijnen.

Nu heeft hij blijkbaar toch bekend en schijnt hij ook in het verleden al een bekende bij de politie te zijn geweest.

Ik vraag mij af wat iemand kan drijven om ondanks pesterijen, en sommige mensen kunnen inderdaad iemand het bloed van onder de nagels halen, over te gaan tot dergelijke gruwelijke daden. Het was ook nog met voorbedachte rade, dus van verstandsverbijstering of onweerstaanbare drang kan volgens mij geen sprake zijn. Maar ik ben geen advocaat en geen psychiater, dus ik weet het niet.

Was een ouderwetse vechtpartij niet voldoende geweest? Moest er gemoord worden en zoveel leed berokkend worden aan de familie van de slachtoffers en ook de eigen familie?

Zoiets snap ik niet. Daar is mijn verstand te klein voor…

Eén ding staat vast, de komende weken zullen de kranten dagelijks hun bladzijden vullen over deze misdaad, het leven van de dader zal tot op het bot uitgespit worden. Vandaag in HLN niet minder dan 7 bladzijden… en opvallend, nergens wordt zijn politieke voorkeur bekend gemaakt zoals het anders wel eens durft voorvallen. Is dat niet iets waar de media als eerste naar op zoek gaat?

Een goede raad aan de kranten, laat de rechtbanken hun werk doen, want het ligt vaak aan de media of iemand voor dezelfde zware criminele feiten wordt gestraft of niet. En dat is zeker niet de taak van de media maar wel van justitie.

Of de dader nu wel of niet een tirannieke vader had is geen excuus voor moord. En dezelfde raad geldt ook voor alle mediageile advocaten à la Jef Vermassen …

15:14 Gepost door Janice Laureyssens in Algemeen | Permalink |  Facebook |

07-01-10

Strenge winters

Hoe deden ze het vroeger?

De winter van 1941-'42 was extreem koud, vooral in Nederland. Volgens Polygoon was zoiets zelden voorgekomen: ‘Sinds mensenheugenis heeft Koning Winter ons niet zo’n strenge koude gebracht als in het jaar 1942. De thermometer zakt soms onder 20 graden onder nul. En de scheepvaart wordt dan ook volkomen lamgelegd.’ Nederland leek die winter honderden kilometers noordelijker te liggen.

De koudste winter in 1941-42 werd enkel nog overtroffen door de winterkoude van 1786. De vorige koude winter dateert van 1962-63.Geschiedenis - winter 1941-42

15:31 Gepost door Janice Laureyssens in Algemeen | Permalink |  Facebook |

Jihad in Australië

Hij leeft al 19 jaar van de 'welfare' en gebruikt het geld om Jihad te voeren tegen de Australiërs.
In de clip zegt hij dat wanneer een moslim vecht voor Allah, en hij bloedt, dan worden al zijn zonden vergeven.

Tot driemaal toe werd hij door de immigratiediensten afgewezen, maar hij trouwde met een tot de islam bekeerde Australische en kon daardoor blijven.


14:24 Gepost door Janice Laureyssens in Algemeen | Permalink |  Facebook |

06-01-10

Staatsschuld

Als u wilt weten hoeveel schuld u nog aan de Staat heeft, dan moet u HIER KLIKKEN

17:00 Gepost door Janice Laureyssens in Algemeen | Permalink |  Facebook |

Het Zwitserse leger

Tot een tiental jaren terug, dachten de meeste mensen dat Zwitserland niet over een leger beschikte. Elke man had een wapen in huis en dat was het zo ongeveer…
Niets is minder waar. Zwitserland heeft, naar verhouding, op Israël na het grootste leger ter wereld.
Het leger is voortdurend in de hoogste staat van paraatheid.

Wie meer wil weten kan het nalezen op http://nl.wikipedia.org/wiki/Zwitsers_leger

In 2000 heeft echter een Franse cameraploeg een documentaire gemaakt over de Zwitserse defensie en het resultaat is verbazend. Ondertussen zal er wel al het één en ander gewijzigd zijn, maar het is toch de moeite waard om het nog eens te bekijken.


13:04 Gepost door Janice Laureyssens in Algemeen | Permalink |  Facebook |

Vroeger waren natuurrampen straffen van God - nu van de autobestuurders

Nochtans worden sommige natuurrampen inderdaad wel door de mensen veroorzaakt, zoals dit hier, een brandende gaskrater in Darvaza, Turkmenistan.

darvaza-turkmenistan-door-to-hell-04darvaza-turkmenistan-door-to-hell-02

Toen Turkmenistan nog deel uitmaakte van de Sovjet Unie (tot 1991) werd er in 1971 naar gas gezocht in de Kara-Kumwoestijn en werd er bij toeval ondergrondse kamer gevonden die door het drillen in elkaar stortte, waardoor zeer giftig gas vrijkwam.
De concentratie van het gas was zo hoog dat niemand dichtbij durfde komen. De Sovjets kwamen dan op het idee om het gas in de fik te steken en dachten dat het na een weekje zou zijn uitgebrand. Ondertussen is het al bijna 40 jaar aan het branden in die put. Niemand weet hoeveel gas er nog is en niemand kan het vuur doven, terwijl het CO² gehalte dat de lucht wordt ingestuurd, vele malen hoger is dan alle auto’s in Europa samen.

De lokale bevolking van Darvaza gaf de brandende krater een gepaste naam – De poort naar de Hel – en zo ziet het er ook uit.
Natuurlijk zijn er ook nog andere oorzaken, zoals de zon bijvoorbeeld. 800 jaren geleden is er iets gebeurd waardoor de oceanen zijn gaan opwarmen en de ijskappen nu doen smelten. Door het smelten van de ijskappen komt een enorme hoeveelheid CO² vrij en ook dat kan niemand tegenhouden.

Is het abnormaal? 400 miljoen jaar geleden was het CO2 gehalte in de atmosfeer 10x zo hoog als nu en was het wereldwijd extreem koud. Dat is wetenschappelijk aangetoond.

Ook op Groenland smelt het ijs, zegt men, maar Groenland was een paar eeuwen geleden ook bijna geheel ijsvrij en toen waren er nog geen auto's.

Vorig jaar liet men ons via de media weten dat we de Kyoto-normen hadden gehaald en dat we er de laatste 10 jaar waren op vooruit gegaan want het CO² gehalte in de lucht was de laatste 10 jaar afgenomen.
Desondanks worden ons steeds weer nieuwe milieunormen en vooral milieutaksen opgelegd… is het allemaal één grote fraude? Is het waar dat Thatcher het in gang stak in de jaren '70 om de Arabieren een loer te draaien? Heeft ze werkelijk belangengroepen zo gemotiveerd met subsidies dat ze hieraan meewerkten? 70 % van de wereld bestaat uit water, kan de mens de overige 30% zo hard beïnvloeden dat de wereld om zeep gaat?

30 duizend wetenschappers beweren dat het niet klopt, maar zij worden niet gehoord! Op Canvas was er vorig jaar een zeer interessante documentaire over Al Gore. Al Gore werd de lieveling van links en kon met zijn 'doom'film (hij studeerde tenslotte voor psycholoog) enorm veel geld kon verdienen, maar geloofwaardig is hij niet. Hij weigert bijvoorbeeld een debat aan te gaan met wetenschappers die zijn mening niet delen.

De 30.000 klimaat wetenschappers willen Al Gore vervolgen voor Global Warming fraude. De groep is van mening dat alles berust op leugens maar dat ze systematisch door Media worden genegeerd.


02:12 Gepost door Janice Laureyssens in Algemeen | Permalink |  Facebook |

04-01-10

Prostitutie in Brussel

Wie gisteren Panorama gemist heeft kan het hier nog herbekijken. Veel hoef ik er niet meer aan toe te voegen. De prostitutie in dit land wordt vooral uitgebuit door mensenhandelaars die enorme winsten boeken. Bulgaren en Albanezen uit Europa, Nigerianen en Marokkanen uit Afrika (Boko Haram wat betekent ‘Westerse wetenschap/opleiding is verboden’) en allen zijn ook meestal gerelateerd aan drughandel of terrorisme. Veel meisjes worden gedrogeerd omdat ze anders niet in staat zouden zijn deze slavernij te ondergaan.

De prostitutie helemaal uitroeien zal waarschijnlijk niet gaan, daarvoor is er teveel geld mee gemoeid. 40% van de ontvangsten gaat naar de vrouwen en dat komt neer op ongeveer 2.400 à 2.800 euro elke dag
De pooiers gaan met het grootste deel lopen. Ongeveer 100 miljoen euro verdwijnt op die manier alleen al naar Bulgarije elk jaar.

Wil men er een einde aan maken dan blijven er nog toch enkele opties over.
Investeer eerst en vooral in meer politie. Onderschep de busjes met illegaal zwart geld die naar Bulgarije vertrekken, want zo te zien is het veel gemakkelijker iemand te pakken die een glaasje teveel heeft gedronken of twee kilometer te snel rijdt, dan een auto met Bulgaarse nummerplaat vol zwart geld tegen te houden.

Pak de pooiers maar ook de ‘hoerenlopers’ op en laat hen fikse boetes betalen. En laat het etaleren van menselijke vleeswaar voor de ramen niet toe. Als er een gedoogbeleid blijft bestaan is dat niet alleen een inbreuk op de mensenrechten, maar ook medeplichtigheid aan slavernij. Eigenaardig dat het weer vooral in drie landen erger is dan in andere landen. Nederland, Duitsland en België…

15:33 Gepost door Janice Laureyssens in Algemeen | Permalink |  Facebook |

Ik stel u dezelfde vragen als Lodewijk Nasser aan Hans Dijkstal

http://nederkrant.wordpress.com/2007/02/04/een-open-brief...


Sommige mensen begrijp ik niet. De pro-moslims die mij hier regelmatig laten weten dat ik moet ophouden de islam te bestrijden via deze blog, nee ik begrijp ze echt niet.
Is de vrijheid van mening dan al zodanig aan banden gelegd dat moslims mogen doen en zeggen wat ze willen, en wij onze mond moeten houden?

Als alles mag en moet omdat hun religie het voorschrijft in de koran, dan wil ik jullie dezelfde vragen stellen die Lodewijk Nasser heeft gesteld aan Hans Dijkstal toen hij zei dat de huidige islamfobie te vergelijken is met het antisemitisme van toen... Dit is een uitspraak die we al vaker hoorden, maar volgens mij kan iemand geen dommere uitspraak doen.
Want diegenen diegen die de islam durven bekritiseren zijn veeleer te vergelijken met de joden van 70 jaar geleden, ook zij stonden te roepen in de woestijn en niemand wou luisteren...

Als moslims zich moeten houden aan hun religieuze voorschriften en de pro-islamitische naïevelingen hen daarin gelijk geven en steunen, dan zullen ze de volgende vragen van Lodewijk Nasser zeker wilen beantwoorden (Als de tekst onduidelijk is kunt u klikken op bovenstaande link):

dijkstal

02:26 Gepost door Janice Laureyssens in Algemeen | Permalink |  Facebook |

02-01-10

Twee mogelijkheden

Herschaalde kopie van untitledporte


De foto kan er niet groter op en daarom is het niet goed leesbaar.
Twee ingangen op de luchthaven. De eerste 'porte' is voor mensen die voor het gelijke kansenbeleid kiezen en zich onderwerpen aan alle verplichtingen, geboden en verboden die daaraan verbonden zijn.

De tweede ingang is voor de ongelovigen en op het menu staat varkenvlees, de zetels zijn gemaakt van varkensleder en aan de kinderen wordt een varkentje als speelgoed gegeven. Uiteraard is er geen controle nodig om in te checken.

18:59 Gepost door Janice Laureyssens in Algemeen | Permalink |  Facebook |

Heksenjacht op godslasteraars

2010 is al meteen goed begonnen. In Parijs werden naar aloude gewoonte weer auto’s in brand gestoken. Niet minder dan 1.137 auto’s zijn volledig uitgebrand van oud naar nieuw en daarmee haalden ze net niet het record van 1.147 auto’s die vorig jaar tijdens nieuwjaarsnacht in brand werden gestoken.

rMaar auto’s in de fik steken is nu een geliefde bezigheid van moslimjongeren in heel West-Europa en dat zal uiteraard het CO² gehalte in de lucht aanzienlijk doen afnemen tegenover de vorige jaren. (Ik vraag mij zelfs af of de groenen daar mee voor iets tussen zitten…)
In Parijs steeg wel het aantal aanhoudingen, 549 tegenover 288 vorig jaar.

In Afghanistan, Irak en Iran maken ze elkaar af en Somaliërs houden zich niet alleen bezig met schepen kapen maar probeerden eveneens de Deense cartoonist Kurt Westergaard in mootjes te hakken, de vrome man werd door de politie in het rechterbeen en de linkerhand geschoten, zodat hij jammer genoeg nog in staat zal zijn om zijn pogingen later te herhalen.

De Nederlandse vliegtuigheld die de Nigeriaanse onderbroekenterrorist kon overmeesteren moet nu uit angst voor islamitische represailles ondergedoken leven in Miami.
Maar aangezien vliegtuigterroristen niet nieuw zijn, bestaat er al een leuk en toepasselijk liedje KLIK HIER

En de bewoners van het dichtbevolkte Manhattan zijn de laatste tijd uitermate ongerust vanwege het proces tegen de islamitische extremisten van 9/11 die daar voor de rechter moeten verschijnen.

Ben ik nog iets vergeten? Wat er bij ons gebeurde weten we natuurlijk niet. De kranten schreven over gevechten en messentrekkers maar veel wijzer werden we er niet van.

Maar er is ook nog goed nieuws.
Een Ierse groep atheïsten hebben een serie quoteringen gepubliceerd als uitdaging tegen de nieuwe wet op ‘godslastering’ die vanaf nieuwjaarsdag in voege trad. In de 25 godslasterende quoteringen komen diverse namen voor zoals o.a. Jezus, Mohammed, Mark Twain, Salman Rushdie en Bjork. Hiermee willen ze de wetgever uitdagen die van godslastering een criminele daad maakte waarop straffen staan van 25000 euro.

“Ondanks deze quota’s voor vele gelovigen als beledigend en lasterend zullen overkomen i.v.m. zaken die zij als ‘heilig’ beschouwen, steunen wij het absolute recht van die mensen om ook hun mening te uiten”, schreef de groep op haar website. “Zonder enige reserve steunen wij het recht van elke Ierse burger om gelijkaardige verklaringen te uiten over zaken die voor elke religie heilig zijn zonder angst om te worden vervolgd of te worden gecriminaliseerd, en zonder te moeten bewijzen aan de rechter dat er nog mensen bestaan die een persoonlijke waarde hechten aan hun beweringen.

De Ierse atheïsten noemen de nieuwe wet ‘dwaas en gevaarlijk’ omdat het een motief verschaft voor godsdienstige gewelddadigheden.

‘Wetten tegen godslastering zijn onrechtvaardig, ze leggen de bevolking het zwijgen op om bepaalde overtuigingen te beschermen. In een geciviliseerde samenleving heeft de bevolking het recht om ideeën over religies te horen, ook al vinden andere mensen deze ideeën een grove belediging.”


burning_witch

Heksen en tovenaars werden in heel Europa vervolgd sinds ongeveer 1487. Toen namelijk werd de heksenbul van Paus Innocentius VIII (1484-1492) gepubliceerd. Hierin werd beschreven hoe sommige mannen (tovenaars) en vrouwen (heksen) geslachts- gemeenschap hadden met de duivel en vervolgens mensen, vee en veldvruchten betoverden. Er werden inquisiteurs aangesteld om deze heksen en tovenaars op te sporen... Nu worden godslasteraars opgespoord onder druk van de islamitische VN-landen...

16:28 Gepost door Janice Laureyssens in Algemeen | Permalink |  Facebook |